نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 10 از 73 نخستنخست ... 678910111213142060 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

آقا اصلاً این بندگان خدا در جریان هیچی نیستن، اطلاعاتشون هم خیلی پایینه، (مثل اون بنده خدا که بهت میگه مرورگرت رو عوض کن!)
    این که به مهندساشون خبر دادن هیچ فایده ای نداره، چون باز هم اونا نمی تونن کاری بکنن، این موضوع در سطح کلان مطرح شده و ربطی به برنامه نویس ها و یا طراحان سایت نداره.
    متأسفانه تنها راه برای ادامه فعالیت اکانت ها، دادن مدارک هست.
    در ضمن من انگلیسیم خیلی خوب نیست، و متن قانون رو درست متوجه نمیشم، آقا اصلاً قانون درسته، ولی آیا هیچ بندی راجع به این موضوع داره که مثلاً سازمان یا شرکت هایی که با ایرانی ها معامله می کنن می تونن مدارک از اونا بخوان؟
    قسمت withdraw اکانت من کلاً غیر فعال شده. دیگه نمی تونم درخواست ثبت کنم. درخواست قبلیم هم دوباره پاک شد.
    قسمت تغییر کشور هم برای من لیمیت شده، نمی تونم کشورم رو تغییر بدم.
    حالا فقط مسائل امنیتی مطرح هست که اطلاعات بدیم و ادامه فعالیت داشته باشیم، یا بیخیال فری لنسر بشیم.
    یه راه سومی هم هست که از بیخ همه چیز رو جعل کنیم! که کار خطرناکی هست!

2. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط mjef نمایش پست ها
    دوستان یه خبر احتمالن خوش دارم براتون.
    بعد از کلی چک و چونه زدن با پشتیبانی بالاخره درخواست من انجام شد. (البته بازم میگم کشورم رو تایلند زده بودم) مکالمات بین من و پشتیبانی رو اینجا میذارم شاید به دردتون بخوره. امروز هم یه درخواست دیگه میذارم ببینم بازم حذف میشه یا نه.
    یک مشکل اینه که به صداقت حرفای ساپورت نمیشه اعتماد کرد. Browser Issue!!! واقعا بعضی از بهانه هاشون واقعا بچه گانه ست.

حالا دو احتمال هست:
    ۱. واقعا با این همه زلم زیمبو که هی به سایت اضافه میکنن یک باگ یک جائي بوجود اومده و بعضی وقتها پیش میاد (بخاطر تایم آوت شدن یک رشته عملیات مثلا، یا یک کوری که با بعضی مقادیر سطرهای لازم رو سلکت میکنه و با بعضی نه).

۲. اینها همه ش بهانهست و خودشون تعدادی از درخواست ها رو کنسل میکنن تا پرداختی اون سری شون رو کاهش بدن و بعد هم خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ.

در مورد دوم این هم ممکنه که بخش مالی عمدا پرداخت ها رو کنسل میکنه اما پشتیبانی رده پایین خبر نداره.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

5. تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید

عضو جدید mjef آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    آقا اصلاً این بندگان خدا در جریان هیچی نیستن، اطلاعاتشون هم خیلی پایینه، (مثل اون بنده خدا که بهت میگه مرورگرت رو عوض کن!)
    این که به مهندساشون خبر دادن هیچ فایده ای نداره، چون باز هم اونا نمی تونن کاری بکنن، این موضوع در سطح کلان مطرح شده و ربطی به برنامه نویس ها و یا طراحان سایت نداره.
    متأسفانه تنها راه برای ادامه فعالیت اکانت ها، دادن مدارک هست.
    در ضمن من انگلیسیم خیلی خوب نیست، و متن قانون رو درست متوجه نمیشم، آقا اصلاً قانون درسته، ولی آیا هیچ بندی راجع به این موضوع داره که مثلاً سازمان یا شرکت هایی که با ایرانی ها معامله می کنن می تونن مدارک از اونا بخوان؟
    قسمت withdraw اکانت من کلاً غیر فعال شده. دیگه نمی تونم درخواست ثبت کنم. درخواست قبلیم هم دوباره پاک شد.
    قسمت تغییر کشور هم برای من لیمیت شده، نمی تونم کشورم رو تغییر بدم.
    حالا فقط مسائل امنیتی مطرح هست که اطلاعات بدیم و ادامه فعالیت داشته باشیم، یا بیخیال فری لنسر بشیم.
    یه راه سومی هم هست که از بیخ همه چیز رو جعل کنیم! که کار خطرناکی هست!
    همونطور که گفتم مشکل من با تماس با پشتیبانی حل شد و امروز یه مبلغی ریختم به حسابم. درخواست برای بررسی در روز پنجشنبه یا جمعه ثبت شده بود ولی همونطوری که پشتیبانی به من وعده داده بود امروز درخواستم انجام شد. یعنی به صورت دستی این کار رو برای من کردن.
    پیشنهادی که من برای شما دارم اینه که مدارکتون رو همونطوری که گفته بدین. این روش تایید هویت فقط مختص ایرانیها نیست و برای خیلیای دیگه هم اتفاق افتاده (برای من هنوز پیش نیومده) که اگه یه سرچ بزنید متوجه میشین. قاعدتا این کار برای شما هیچ ضرری نداره. هیچ دلیلی هم برای جعل مدرک ایرانی وجود نداره! بدترین اتفاقی که با ارائه مدرک ممکنه بیفته اینه که حساب شما کلا بلاک بشه. خب از این که الان هست که بدتر نمیشه ولی ممکنه بهتر بشه!

7. تعداد تشکر ها ازmjef به دلیل پست مفید

عضو جدید mjef آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    یک مشکل اینه که به صداقت حرفای ساپورت نمیشه اعتماد کرد. Browser Issue!!! واقعا بعضی از بهانه هاشون واقعا بچه گانه ست.

حالا دو احتمال هست:
    ۱. واقعا با این همه زلم زیمبو که هی به سایت اضافه میکنن یک باگ یک جائي بوجود اومده و بعضی وقتها پیش میاد (بخاطر تایم آوت شدن یک رشته عملیات مثلا، یا یک کوری که با بعضی مقادیر سطرهای لازم رو سلکت میکنه و با بعضی نه).

۲. اینها همه ش بهانهست و خودشون تعدادی از درخواست ها رو کنسل میکنن تا پرداختی اون سری شون رو کاهش بدن و بعد هم خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ.

در مورد دوم این هم ممکنه که بخش مالی عمدا پرداخت ها رو کنسل میکنه اما پشتیبانی رده پایین خبر نداره.
    من حدود 10 باری با پشتیبانی تماس داشتم در موارد مختلف. چیزی که فهمیدم به قول آقای صبوری اینایی که اول جواب میدن آبدارچی هستن و کارای کوچیک میتونن انجام بدن. اما اون شخصی که آخرین پست رو برای من زده بود Tier 2 بود (خانم Kathy) و در واقع رتبش بالاتر از پشتیبانی معمولی بود. خودش هم دستی پرداخت من رو تایید کرده بود. به نظرم میشه از طریق پشتیبانی جواب گرفت فقط باید کنه بشه آدم!

یه چیزی یادم رفت بگم. اینکه شما گفتین زلم زیمبو به سایت اضافه میکنن باید بگم که توی 3-4 تا سایت مشابهی که عضو شدم طراحی سایت (نه فقط ظاهر) freelancer تقریبا فاجعه انسانیه! سایتش افتضاحه. پر از باگ، پر از مشکل، به شدت سنگین (با آیپد یا براوزر گوشیم که بازش میکنم میخواد سکته کنه آیپدم). تازه الان خیلی پیشرفت کرده. پس احتمال هر نوع باگ و مشکل توی دم و تشکیلاتشون هست.
    ویرایش توسط mjef : May 21st, 2013 در ساعت 22:08 دلیل: اضافه کردن مطلب

9. تعداد تشکر ها از mjef به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها

حالا دو احتمال هست:

مشکل که دیگه الآن مشخص شد، اکانت افرادی که با آی پی ایران به فری لنسر متصل شدن، لیمیت شده و به دلیل لیمیت شدن دیگه نمی تونن درخواست واریز ثبت کنن.

همونطور که گفتم مشکل من با تماس با پشتیبانی حل شد و امروز یه مبلغی ریختم به حسابم. درخواست برای بررسی در روز پنجشنبه یا جمعه ثبت شده بود ولی همونطوری که پشتیبانی به من وعده داده بود امروز درخواستم انجام شد. یعنی به صورت دستی این کار رو برای من کردن.
    پیشنهادی که من برای شما دارم اینه که مدارکتون رو همونطوری که گفته بدین. این روش تایید هویت فقط مختص ایرانیها نیست و برای خیلیای دیگه هم اتفاق افتاده (برای من هنوز پیش نیومده) که اگه یه سرچ بزنید متوجه میشین. قاعدتا این کار برای شما هیچ ضرری نداره. هیچ دلیلی هم برای جعل مدرک ایرانی وجود نداره! بدترین اتفاقی که با ارائه مدرک ممکنه بیفته اینه که حساب شما کلا بلاک بشه. خب از این که الان هست که بدتر نمیشه ولی ممکنه بهتر بشه!
    شما به دلیل اینکه کشور و مدارکت مال تایلند هست تونستی یه راه پیدا کنی، وگر نه من اگر "کنه (!)" هم بشم چون حسابم لیمیت شده، راهی به جایی نمی برم. قوانین برای ما ایرانی ها سفت و سخته. حتماً باید مدارک رو ارسال کنم. پیشنهادت به نظر خوبه، ولی من یه احساس خیلی بدی دارم نسبت به این موضوع، شاید اگر یه سایت ایرانی بود این کار رو می کردم، ولی چون یه سایت استرالیایی هست، برام واقعاً مشکله... :|
    ویرایش توسط mst_ab : May 22nd, 2013 در ساعت 00:03 دلیل: اضافه کردن مطلب

11. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

عضو جدید mjef آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    13 پست

شما به دلیل اینکه کشور و مدارکت مال تایلند هست تونستی یه راه پیدا کنی، وگر نه من اگر "کنه (!)" هم بشم چون حسابم لیمیت شده، راهی به جایی نمی برم. قوانین برای ما ایرانی ها سفت و سخته. حتماً باید مدارک رو ارسال کنم. پیشنهادت به نظر خوبه، ولی من یه احساس خیلی بدی دارم نسبت به این موضوع، شاید اگر یه سایت ایرانی بود این کار رو می کردم، ولی چون یه سایت استرالیایی هست، برام واقعاً مشکله... :|
    به هر حال به نظرم این بهترین (و شاید تنها) راه حله. یه مطلب دیگه هم که باز تکرار میکنم اینه که ممکنه ما به خاطر ایرانی بودن لیمیت بشیم ولی این فرایند تعیین هویت خیلی خیلی نرماله! یعنی حتی برای اروپایی ها و آمریکاییها هم ممکنه پیش بیاد. من سرچ که میکردم در مورد مشکلم خیلیا ازشون خواسته بود که مدرک بفرستن. حتی بعضیا رو گفته بود مدرکت واضح نیست یا انگلیسیشو بفرست. چه کارفرما چه کارمند. از هر دو خواسته بود. بنابراین اینجوری نیست که فقط و فقط از ایرانیها بخواد. بعدشم هیچ ضرری برای شما نمیتونه داشته باشه. نه به اینترپل میدن مدارکتو نه ممنوع الورودت میکنن. من به شخصه اگر سایت ایرانی بود به هیچ وجه نمیدادم مدارکمو. اینا خیلی قابل اعتمادترن!

13. تعداد تشکر ها ازmjef به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

به هر حال به نظرم این بهترین (و شاید تنها) راه حله. یه مطلب دیگه هم که باز تکرار میکنم اینه که ممکنه ما به خاطر ایرانی بودن لیمیت بشیم ولی این فرایند تعیین هویت خیلی خیلی نرماله! یعنی حتی برای اروپایی ها و آمریکاییها هم ممکنه پیش بیاد. من سرچ که میکردم در مورد مشکلم خیلیا ازشون خواسته بود که مدرک بفرستن. حتی بعضیا رو گفته بود مدرکت واضح نیست یا انگلیسیشو بفرست. چه کارفرما چه کارمند. از هر دو خواسته بود. بنابراین اینجوری نیست که فقط و فقط از ایرانیها بخواد. بعدشم هیچ ضرری برای شما نمیتونه داشته باشه. نه به اینترپل میدن مدارکتو نه ممنوع الورودت میکنن. من به شخصه اگر سایت ایرانی بود به هیچ وجه نمیدادم مدارکمو. اینا خیلی قابل اعتمادترن!
    من باید مدرک انگلیسی بفرستم؟ فارسی بلد نیستن بخونن؟!!! :دی

15. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

عضو جدید mjef آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    13 پست

من باید مدرک انگلیسی بفرستم؟ فارسی بلد نیستن بخونن؟!!! :دی
    حالا فارسیشو بفرست اگه گفتن انگلیسی یه فکر دیگه کن. خیلی بی سر و صحاب تر از این حرفاست که بشه گفت یه قانون مشخص دارن!

17. تعداد تشکر ها از mjef به دلیل پست مفید

عضو جدید xplusboy آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    5 پست

عرض سلام به دوستان
    من هم دقیقاً به همین مشکل برخوردم، دو هفته پیش 300 تا خروجی گرفتم، بعد از اون دیگه خروجی هام رو کنسل کرد و بعد 2 روز هم اکانتم رو لیمیت کرد.
    من کشورم رو ایران انتخاب کرده بودم برای همچین روزی که اگه مدارک بخوان بتونم صادقانه بدم بهشون،
    همین کار رو هم کردم، اسکن پاسپورت و کپی قبض تلفن رو برای وریفای کردن آدرس و اون عکس و کد کذا رو دادم بهشون.
    جالبه بدونید که اون قبض تلفن ایرانی تونست آدرسم رو وریفای کنه ولی بقیه مدارکم الان حدود 10 روزه که در دسته بررسیه.
    بیشتر از 10 بار توی این مدت با ساپورت دارم مکالمه میکنم و هیچ جواب منطقی ارائه نمیدن و فقط میگن باید دپارتمان مربوطه جواب بده و صبر کنید.
    با گشت و گذار هام توی نت به چندید مورد مشابه برخورد کردم که همه اونها هم یه جوری پولهاشون رو فریلنسر خورده بود... مثلاً :
    www.scam.com/showthread.php?t=135356
    کلاً چیزی که من متوجه شدم این شرکت تا جایی که بتونه و بدونه که کاربراش نمیتونند مزاحمتی براشون ایجاد کنند سعی میکنه که با همچین کارایی پول هاشون رو بلوکه کنه به نفع خودش.
    الان من حدود 600 دلار توی فریلنسر دارم که به همین سرنوشت دچار شده.
    بعید هم میدونم دیگه این اکانت از لیمیت در بیاد. شاید بهترین راه این باشه که از یه کشوری که اینا ازشون میترسند یه اکانت وریفای شده درست کنیم تا بشه با اطمینان بیشتری به کار کردن ادامه داد.
    ولی باید از اول حسابه یه پاسپورت، شماره تلفن و یه قبض با آدرس رو بکنیم.

19. تعداد تشکر ها ازxplusboy به دلیل پست مفید

عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

بنده از دوشنبه که این قضیه رو متوجه شدم رفتم و یک درخواست دادم . خوشبختانه امروز واریز شد . اکانت بنده قبل عید به دلیل واریز مستقیم یکی از دوستان بلاک شد . من رفتم یک اقرانامه به محل از دفتر اسناد رسمی با دادن ۳۲۲۰۰ تومان گرفتم و به همراه شناسنامه ام دادم ترجمه کردند و فرستادم . اکانتم در کمتر از یک روز دوباره باز شد . البته اولش فارسی فرستادم گیر دادن و گفتن انگلیسی بفرست . از عید تا حالا هم یک چند باری درخواست دادم و همه واریز شدند . حالا نمی دونم از این به بعد چطوره . آیا باز هم میشه درخواست داد یا نه . به هر حال تجربه ای که بنده داشتم رو عرض کردم شاید به درد دوستان بخوره .

21. تعداد تشکر ها ازonlymaj به دلیل پست مفید

صفحه 10 از 73 نخستنخست ... 678910111213142060 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)