ببینید من گفتم که مشتریان من نصب ممکنه بکنند , دیتاسنترهایی که انتخاب کردم اینا هستند , منظورم ان بود که کدام حالا گیر نمیده یا اگر بده کمتر گیر میده و یا حتی صبر میکنه اگر از جایی بهشون گیردادند بگه که اون سیستم رو حذف کنیم.
زود نخواهید یه طوری جواب بدید و رفتار کنید که طرف هیچی نمیفهمه عزیز.
از پاسخ شما سپاسگذارم عزیزم , بله میدونم. یکی بهم میگفت لایز وب بهتره چون گیر نمیده. اما میخوام مطمئن باشم و بتونم مطمئن به مشتریانم سرویس بدم.
any way , thank you
از پاسخ شما هم سپاسگذارم.
والا من خودم نظرم صد در صد روی ایکس ال بود تا قبل از این یک هفته اما با توجه به اطلاعاتی که هر روز دارم میگیرم , یکی میگه همش گیر بیخودی سر ارسال ایمیل اسپم میده که ارسال نشده , یکی میگه یهو سرور دان میشه و میری میبینی هارد ترکیده یا فرمت شده و ... برای همین ترسیدم از این دیتاسنتر بگیرم.
اگر گزینه ام ایکس ال بود مزاحمت میشم.
منظورتون رو متوجه نمیشم , مگر میشه به ویندوزی گیر بده به لینوکسی نده ؟
مگر منظورتون این باشه که چون لینوکس متن باز یا Open Source است گیر نداده باشه اما خب یکسری چیزا هست مثل ویبولتن , کایاکو , دبلیو اچ ام سی که لایسنسی هستند گیر میدهند به هر حال کاری ندارند ویندوزی یا لینوکسی هستید.
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.
در مورد پاسخ شما هم مربوط به ایکس ال هاست رو میفرمایید یا جای دیگه؟
با توجه به اتفاقاتی که برای همکارانم افتاده و چیزایی که متوجه شدم از دیتاسنترهایی که انتخاب کردم روی ایکس ال هاست نظرم برگشته و آخرین گزینه است.
اولین گزینه ام
ای یو کی هاست و کارو نت است
دومی ها
لایز وب و سپس آی وب است.
لطفاً دوستان نظر بدهند که کدام از لحاظ خدمات دهی و امنیت و چیزای دیگه کلاً بهتره.
با سپاس فراوان از همگی
ارادتمند شما شنتیا