Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
ببینید من گفتم که مشتریان من نصب ممکنه بکنند , دیتاسنترهایی که انتخاب کردم اینا هستند , منظورم ان بود که کدام حالا گیر نمیده یا اگر بده کمتر گیر میده و یا حتی صبر میکنه اگر از جایی بهشون گیردادند بگه که اون سیستم رو حذف کنیم.
زود نخواهید یه طوری جواب بدید و رفتار کنید که طرف هیچی نمیفهمه عزیز.
از پاسخ شما سپاسگذارم عزیزم , بله میدونم. یکی بهم میگفت لایز وب بهتره چون گیر نمیده. اما میخوام مطمئن باشم و بتونم مطمئن به مشتریانم سرویس بدم.
any way , thank you
از پاسخ شما هم سپاسگذارم.
والا من خودم نظرم صد در صد روی ایکس ال بود تا قبل از این یک هفته اما با توجه به اطلاعاتی که هر روز دارم میگیرم , یکی میگه همش گیر بیخودی سر ارسال ایمیل اسپم میده که ارسال نشده , یکی میگه یهو سرور دان میشه و میری میبینی هارد ترکیده یا فرمت شده و ... برای همین ترسیدم از این دیتاسنتر بگیرم.
اگر گزینه ام ایکس ال بود مزاحمت میشم.
منظورتون رو متوجه نمیشم , مگر میشه به ویندوزی گیر بده به لینوکسی نده ؟
مگر منظورتون این باشه که چون لینوکس متن باز یا Open Source است گیر نداده باشه اما خب یکسری چیزا هست مثل ویبولتن , کایاکو , دبلیو اچ ام سی که لایسنسی هستند گیر میدهند به هر حال کاری ندارند ویندوزی یا لینوکسی هستید.
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید.
در مورد پاسخ شما هم مربوط به ایکس ال هاست رو میفرمایید یا جای دیگه؟
با توجه به اتفاقاتی که برای همکارانم افتاده و چیزایی که متوجه شدم از دیتاسنترهایی که انتخاب کردم روی ایکس ال هاست نظرم برگشته و آخرین گزینه است.
اولین گزینه ام
ای یو کی هاست و کارو نت است
دومی ها
لایز وب و سپس آی وب است.
لطفاً دوستان نظر بدهند که کدام از لحاظ خدمات دهی و امنیت و چیزای دیگه کلاً بهتره.
با سپاس فراوان از همگی
ارادتمند شما شنتیا
با سلام،
راجع به سوال اولتون، ما طی این چند سالی که با این دیتاسنتر کار کردیم، بدی ازشون ندیدیم. حتی نشده که ناگهانی هارد فرمت بشه، مگر اینکه مشکل خاصی بوده. (هیچ چیزی، در هیچ جای دنیا 100% تضمین نمیشه !!!)
ولی در کل XLhost با توجه به قیمت، سرورهای خیلی خوب و قابل اطمینانی ارائه میده.
با احترام
من قصدی برای بدنام کردن این شرکت ندارم اما توضیحاتی که راجع این دیتاسنتر بود نظرم رو برگردوند.
من قبلاً از جایی ریسلری داشتم که روی همین ایکس ال هاست بود , سرورش هم اکثراً دان میشد و با آی پی های ایران یه مقدار مشکل داشت که باید آی پیتو تغییر میدادی به خارج ایران تا سایت بالا بیاد.
گاهی یک سایت بالا نمی اومد اما کلیه سایتهای دیگه بالا میومدند .
من چیزی از کانفیگ سرور نمیدونم اما شاید ایراد از کانفیگ درست نبوده شایدم مشکل از سمت ایکس ال هاست بوده.
به هر حال از شما ممنونم.
دوستان برای راهنمای بنده هم دیگه ایکس ال هاست رو فراموش کنید و روی 4 دیتاسنتر دیگه تمرکز بزارید ممنون میشم.
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
یکی از دوستان یک لیستی رو برای من ارسال خصوصی کرد منم گفتم چرا در تاپیک نزدند و اینجا میزارم با اجازه خودشون همون طور که در جوابشون نوشته بودم تا دوستان دیگه هم نظری بدهند:
سلام
به شما سرور ها نمیه اختصاصی زیر رو پیشنهاد میکنم
افر های وِیژه
7 گیگ رم
160x2 هارد (320)
بک آپ گیری رایگان
سی پنل یا دایرکت ادمین رایگان
مدیریت کامل رایگان
پهنای باند نامحدود
100 مگابایت پورت اختصاصی
2 عدد ای پی
فایرول سخت افزاری رایگان
ماهانه 99000 تومان ( نمایندگی فروش هم داده میشه )
---------------------------------------------------------
افر ویژه 2
14 گیگ رم
320x2 هارد (640)
بک آپ گیری رایگان
سی پنل یا دایرکت ادمین رایگان
مدیریت کامل رایگان
پهنای باند نامحدود
100 مگابایت پورت اختصاصی
2 عدد ای پی
فایرول سخت افزاری رایگان
ماهانه 129000 تومان ( نمایندگی فروش هم داده میشه )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)