نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

موضوع: چگونه از پول سود کنیم ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

پیش فرض پاسخ : چگونه از پول سود کنیم ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط websazha نمایش پست ها
    بله متاسفانه به علت مشکلاتی مجبور به سکونت در ایران هستیم و از طرفی من سرمایه خارج از ایران منتقل کردم به داخل بیشتر برای این که کار خود در حوضه هایی گسترش دهم که متاسفانه مخالفت های زیادی مواجه شدم برای اینکه زمان کافی برای گسترش شغل و زمانی دیگر برای صرف کار به صورت گسترده تر ندارم.
    فعلا باید تا 4 ماه دیگر که پروژه پیمانی که در دست داریم به اتمام برسانیم تا آن زمان تکلیف خیلی چیز ها مشخص خواهد شد گر چه مشخص هم هست از پیش ضمینه ها.
    در مدت خواب سرمایه بر اساس تورم فعلی میزان زیان بالا هست و ظاهرا چاره ای برای جز خرید زمین در مناطق در حال رشد نداریم گرچه همین مناطق در حال رشد که عرض می کنم زمین 150 تا فکر نمی کنم موقعیت مناسبی جهت رشد بالایی داشته باشد تهیه بشود
    باید بگردید. همیشه کسب و کارهایی هست که رشد داره. اقتصاد تعادل در خودش نهفته داره. یه سری شاخص ها بالا میرن یه سری هم میان پائین. همیشه بوده و هست و خواهد بود.

ولی تو شرایط ایران، اول خوراک بعد پوشاک و بعد ماشین و لوازم یدکی مخصوصا الان که دیگه مردم چکی هم خرید نمیکنن و نقدی هست همه چیز.
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

عضو انجمن websazha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    313
    تشکر تشکر شده 
    1,994
    تشکر شده در
    1,407 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hostpolis نمایش پست ها
    باید بگردید. همیشه کسب و کارهایی هست که رشد داره. اقتصاد تعادل در خودش نهفته داره. یه سری شاخص ها بالا میرن یه سری هم میان پائین. همیشه بوده و هست و خواهد بود.

ولی تو شرایط ایران، اول خوراک بعد پوشاک و بعد ماشین و لوازم یدکی مخصوصا الان که دیگه مردم چکی هم خرید نمیکنن و نقدی هست همه چیز.
    بله,خوشبختانه تورم و اقتصاد آشفته برای کسانی که موقعیت شناس هستند شرایط آرمانی هست.ما هم تا جایی ممکن استفاده کرده ایم اما فرصت این نداریم که صرف کار کنیم فعلا در کارهای فعلی در حال درجا زدن هستیم.
    به دنبال جایی برای سپردن سرمایه هستم که مطمئن باشم 4 ماه بعد پول به کاری وارد کنم نبینم سرمایه من نسبت به امروز 20% ارزش کمتری دارد که کل سود بانکی 8 درصد هم نشده!
    از آنجایی دوره ی بعدی مذاکرات به بیش از 7 ماه دیگر موکول شده تغییری در قیمت ها خودرو نداریم که به دلیل قیمت ارز و تحریم ها واردات - فکر می کنم ثبت نام ماشین تحویل 3 ماهه که بیش از 5 ماه طول خواهد کشید گزینه مناسبی برای من باشد نظر نظر شما چیست ؟
    (البته بعد از خوراک که زمان نیاز دارد و پوشاک که تخصص نیاز دارد و زمان)
    سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
    تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران

عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط websazha نمایش پست ها
    بله,خوشبختانه تورم و اقتصاد آشفته برای کسانی که موقعیت شناس هستند شرایط آرمانی هست.ما هم تا جایی ممکن استفاده کرده ایم اما فرصت این نداریم که صرف کار کنیم فعلا در کارهای فعلی در حال درجا زدن هستیم.
    به دنبال جایی برای سپردن سرمایه هستم که مطمئن باشم 4 ماه بعد پول به کاری وارد کنم نبینم سرمایه من نسبت به امروز 20% ارزش کمتری دارد که کل سود بانکی 8 درصد هم نشده!
    از آنجایی دوره ی بعدی مذاکرات به بیش از 7 ماه دیگر موکول شده تغییری در قیمت ها خودرو نداریم که به دلیل قیمت ارز و تحریم ها واردات - فکر می کنم ثبت نام ماشین تحویل 3 ماهه که بیش از 5 ماه طول خواهد کشید گزینه مناسبی برای من باشد نظر نظر شما چیست ؟
    (البته بعد از خوراک که زمان نیاز دارد و پوشاک که تخصص نیاز دارد و زمان)
    فکر میکنم پاسخ سوالات شما رو یک نفر در ایران بهتر بتونه بده. اطلاعات من عمومی هست و بعضی هاش بیات شده. در حد اخبار اطلاعات دارم از ایران. با یک نفر که در بازار موفق باشه صحبت کنید.
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)