با سلام
اول اینکه شما در برخی از جواب ها تون به دیگران حق اظهار نظر نمی دهید . به نظرم حرکت صحیحی نباشد. زیرا اینجا یک انجمن آزاد است و همان طوری که شما می توانید در تاپیک های دیگر و موضوعات دیگر اظهار نظر کنید ، پس دوستان و همکاران نیز مختار به شرکت در گفتگو هستند و بدونید تنها دلیل شرکت همکاران موضوع زیر بوده است.
به همین خاطر همکاران نظراتشون رو اعلام کردن.
به هرحال بنده خواستم فقط نظرمو رو بگم و هیچ وقت شما را محکوم نکردم . زیرا اگر در پاسخ قبل من در این تاپیک مشاهده می نمودید .بنده موضوع را مشروط مطرح نمودم که اگر فروشنده تعهداتی نظیر ارسال با نام تجاری را ذکر کرده باشد و خدمات ندهد در اون صورت پول باید عودت داده شود.
با توجه به مطالعه کل 7 صفحه فکر می کنم که سوء تفاهمی بوده است که جناب sa_sh41 قبل از خرید با انگاره ذهنی خرید کرده اند که در نظر شما این دید خرید نادرست بوده است و باید ایشان می پرسیده است.که حالا مقصر در این بین چه کسی است ، بنده کار ندارم .
ولی نظر بنده را به عنوان یک عوض کوچک می خواهید ، این است که حال که با یک دید دیگر خرید شده است . اگر من بودم هزینه را عودت می دادم . و در سایت اصلاحاتی را انجام می دادم که مشتری سر در گم نشود.
زیرا باید همیشه فرض را در خرید مشتری عدم دانش کامل شخص در مورد کالای خریداری شده قرار داد و موضوع را کامل به مشتری اطلاع داد.
به هر حال ولی ممکن است سیاست کاری شرکت شما متفاوت از این نظر من باشد.
امیدوارم که موضوع به شکایت و پلیس فتا نرسد . زیرا در این صورت برای شرکت ارایه دهنده خدمات پرونده ای تشکیل می شود (هر چند حق با شرکت باشد.و پولی را قانون مشخص نکند چهت عودت وجه .)
این موضوع رو از روی علم در مورد پلیس فتا خدمت شما بزرگواران می گم.
انشاا... موضوع سریع تر برطرف خواهد شد و هر 2 طرف راضی باشند.
با تشکر