با سلام؛
لازم دیدم توضیحاتی رو خدمت شما و دیگر دوستان عرض کنم.
ابتدا این رو در نظر داشته باشید که پول حروم از گلوی من پائین نمیره.
نمیدونم چرا شما اینطور صحبت های خودتون رو بیان کردید جناب شریف!
قبل از سفارش شما فرمودید که آیا امکان ارسال با نام تجاری هست یا نه؟ (اصلا نفرمودید که مد نطرتون کدوم خدمات دهنده هستش)
اما شمایی که میفرمائید 600 کاربر دارید، حتما میدونید که همراه اول این مورد رو بسته.
من کی به شما گفتم امکانش نیست قربان؟؟؟
من گفتم بله، الان هم میگم هست. هم به شما هم به دیگر دوستان و حتی کاربرانی که از ما میخوان سرویس بگیرند.
ما خدمتتون گقتیم که شما مجوزهای ابتدایی و لازم رو از ایرانسل برای اینکار بگیرید تا بقیه امور را ما پیگیری کنیم.
میشه بپرسم چرا میگید سایت ها داون بودند؟؟؟؟
مدرک از این بیشتر که سایت اصلی ما آی پی اون 5.61.26.114 هستش و سیستم سامانه پیام کوتاه بر روی آی پی 79.175.161.2 ست شده است...؟؟؟
+
شما فرمودید که گارانتی رضایت وجه در روز 7
درست هستش، ما در سایت گفتیم اگر در سرویس ما نقصی وجود داشت یا شما از امکانات سیستم راضی نبودید!
اما آیا اینکه شما میفرمائید "ارسال با نام تجاری نیست" ما باید پول شما رو بازگشت بدیم؟؟؟
ما کی گفتیم امکان ارسال با نام تجاری وجود ندارد؟؟؟
به شما و همه دوستان اعلام کردیم که هماهنگی های لازم با اپراتور موردنظر رو انجام بدند و بقیه امور رو شرکت انجام خواهد داد.
کجای این حرف به شما میگه که این امکان وجود نداره؟؟؟؟؟؟
+
آیا به نظر خودتون میشه شرکت/موسسه ای سایت رو خودش درست کنه و قوانین رو خودش در نطر بگیره بعد ندونه که بازگشت وجه در چه شرایطی هستش؟؟؟!!!
دوستان دیگری یا همکارانی که نطر میدند، ابتدا اجازه بدند هر 2 طرف صحبت هاشون رو بکنند بعد اون ها وارد ماجرا بشند و قضاوت کنند.
با تشکر و سپاس