-
January 21st, 2013, 01:51
پاسخ : جلل خالق !!!!!

نوشته اصلی توسط
shivahost
یکی از دوستان برای فروشگاه اینترنتی اقدام به دریافت نماد کرده که هزاران گیر رو رفع کرده. امروز دیگه گیر جدید دادند: چرا بعضی دسته بندی هایی که گذاشتید خالیه؟ یا حذف کنید یا پر کنید!
در محصولاتش قسمت اسباب بازی داشته و دسته بندی "تفنگ" بعد گیر دادن می خواهید تفنگ بفروشید!
اینا هم جزو 75 میلیون هستند....
وقتی برای سایت هاستینگ دلیل عدم تایید میزنن "عدم استفاده از هولوگرا وزارت ارشاد بر روی محصولات" انتظار دیگه ای هم دارین؟ باید بریم اون سر دنیا روی سرور برپسب بزنیم
تا خیالشون راحت باشه
-
تعداد تشکر ها از i-whost به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013 01:51
# ADS
-
January 21st, 2013, 01:53
عضو انجمن
ی پولی بودجه ای چیزی بوده - زدن بردن خوردن رفت دیگه اینقدر پیشو نگیرید - چی تا حالا کامل راه افتاده که این دومیش باشه ؟ جدی گرفتید داستان رو اینا هم خودشون رو دست بالا گرفتن . توجه نمیکردید شاید دقایقی به فکر میرفتن ( خیلی بعیده ! ) که نکنه باید راه حل های جالبتر و بهتری هم باشه واسه ارائه یا دعوتشون کنیم متقاضیان رو ( شما دوستان رو میگم ) و جلسه ای بزاریم و از خودشون بپرسیم به هر حال دستشون تو کاره بهتر از ما میدونن. ما خودمون نمیزاریم احترام خودمون حفظ بشه . سیستم فشار هم میبینن جواب میده راحت اینا هم مثل بقیشون. بی پاسخ - بی مسئولیت - بینظم و ... -
-
تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013, 12:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
من تمام مراحل رو رفتم آخرش گفتند مکانتون اشتباهه..میگم والا درسته.. میگن نه آدرس مال نانوایی سنگکی هست!!

میگم چطور فهمیدید؟ میگن کارشناس میفرستیم!! آخه من نمیدونم تو این خراب شده ما آشغالی به زور میاد چطور کارشناس فرستادند؟ مکان من درسته اما به زور میگن اشتباهه... نشستن پای گوگل مپ از انجا نگاه میکنند!!
ssl هم که ارشاد کلا غیر قانونی کرده برای ما.. میگن جرمه.وصل کنید پیگرد قانونی میگیرید!! بعد اینا برای دو ستاره ssl میخوان!!! مملکتی داریم؟

خنده که باقی نزاشتن برامون مگر اینکه خودمون بشینیم به وضعیت خودمون بخندیم
دم شما گرم عالی بود
-
تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013, 12:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamdata
ی پولی بودجه ای چیزی بوده - زدن بردن خوردن رفت دیگه اینقدر پیشو نگیرید - چی تا حالا کامل راه افتاده که این دومیش باشه ؟ جدی گرفتید داستان رو اینا هم خودشون رو دست بالا گرفتن . توجه نمیکردید شاید دقایقی به فکر میرفتن ( خیلی بعیده ! ) که نکنه باید راه حل های جالبتر و بهتری هم باشه واسه ارائه یا دعوتشون کنیم متقاضیان رو ( شما دوستان رو میگم ) و جلسه ای بزاریم و از خودشون بپرسیم به هر حال دستشون تو کاره بهتر از ما میدونن. ما خودمون نمیزاریم احترام خودمون حفظ بشه . سیستم فشار هم میبینن جواب میده راحت اینا هم مثل بقیشون. بی پاسخ - بی مسئولیت - بینظم و ... -
دقیقا
بنده عرض کردم که ، مقصر ما هستیم که میریم دنبالش .
-
تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013, 13:04
بچه ها اگه نماد با ادرس خونه بدیم کارشناس میفرستن خونه؟
سیستم ها رو بررسی میکنند؟
خوب من ادرس خون هرو دادم و نماد موقت هم گرفتم و الان ایمیل اومده که باید مدارک فیزیکی ر.و بفرستم
میترسم بیان خونه و سیستم رو بگردن خب هزار تا فیلم و عکس شخصی تو این سیستم هستش!!
-
تعداد تشکر ها از noreplayshop به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013, 14:18

نوشته اصلی توسط
CityKala.net
enamad.ir
ثبت نام کنید
اطلاعات
از سند محل فعالیت یا خونه بدید
بعد بررسی می شه
این مرحله بین 1 تا 3 ماه طول میکشد :دی
مال ما 6 ماه شد
بعد هم میدهند حالا سر مکان مشکل دارید که شاید کلا تا ابد تایید نشه :دی
با سلام آدرس محل باید حتما داخل کشور باشه
ما فعالیت ما خارج از کشور هست
-
تعداد تشکر ها از habiballahafg به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013, 18:17
دوستان با کدوم شماره تماس گرفتین. به ما گفتن ارسال فیزیکی مدارک رو انجام بدین و اطلاع بدین. ما هم همینکارو کردیم. الان 20 روزه هیچ خبری ازشون نیست
-
تعداد تشکر ها از alireza_ssp به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013, 18:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
noreplayshop
بچه ها اگه نماد با ادرس خونه بدیم کارشناس میفرستن خونه؟
سیستم ها رو بررسی میکنند؟
خوب من ادرس خون هرو دادم و نماد موقت هم گرفتم و الان ایمیل اومده که باید مدارک فیزیکی ر.و بفرستم
میترسم بیان خونه و سیستم رو بگردن خب هزار تا فیلم و عکس شخصی تو این سیستم هستش!!
به سیستم شما چی کار دارند آخه 
مگه کسی که اصلا تو سیستمش فیلم خانوادگی نه فیلم ... (بماند) داره نمیشه به هش اعتماد کرد ؟
عجب
نه عزیز به این چیزها کار ندارند.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2013, 13:02
راستی گفتم اینجام بگم شاید واسه بقیه جالب باشه در نهایت حدود 4 روز پیش بود ایمیلهارو چک میکردم دیدم برای دوباره اومده که فلان جای سایت و درست کنید رفتم چک کردم دیدم پروندم برگشته 
الانم نماد مارو تایی کردن و منتظر تایید جایگاه نماد موقتیم که رو سایت نمایش داده بشه
کلا خدا شفا بده
-
-
January 28th, 2013, 13:05
هنوز کار شما درست نشده ؟
ایا برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی نیازی به صرف هزینه است ؟
-