سلام حامد جان
من اسکن کارد آقای صادقی و مهرانفر ( کلو سرور - coloserver ) رو به خاطر قرار داد سرور گرفتم و با توجه به کیفیتی که در بزرگنمایی آن داشت اصلا به نظر جعلی نمیاد - سر ی موضوعی من شک داشتم مثل شما به همین موضوع - اما نتیجه ای که گرفتم این بود که آقای صادقی به دلیل سن کمش ( رویال نتورک ) کم تجربه هست کلا + بیخیال - اگر جایی باید فاکتوری پرداخت کنه یا ایمیلی عوض کنه یا ... کلا بیخیال میشه :دی هی باید یادآوریش کنیم - البته شکر خدا دیگه ایشون مشتری ما نیست - روزی صد هزار مرتبه شکر - زمین خدا رو هم شکر میکنم - پدر ما رو در آورده بود - حتی ی جا حدود 120 دلار هم به ما ضرر زد که آقای مهرانفر میدونه - من قبلا با آقای مهرانفر شرط کرده ام - گفتم اگر ی ساعت به پایان قراردادمون با هم مونده باشه بفهمم آقای صادقی سهمی در این قرارداد داشته یکطرفه فسخ میکنم - این قدر از این آقا متنفرم ! ببینمش خفش میکنم :دی
در کل خواستم بگم تحقیقات قبل از قرارداد نشان داد به خودم که آقای صادقی تنها دوست آقای مهرانفر بود و دیگه هم ارتباطی ندارن -
حامد جان تحلیل خودم میگه که اگر آی پی هاشون رو چک کردی ( اکانت رویال و کلو سرور ) و دیدی یکی هست یا موارد این چنینی میتونم اینو بگم که احتمالا مهرانفر اکانت/اکانت های رویال سرور ( صادقی ) رو در این انجمن هم داشته و داره و سادگی کرده - همونطور که گفتم قبلا کارت ملی هر دوشون رو گرفتم اگر بتونم پیدا کنم تو سیستم میتونم جهت اطمینان ( چون میگی مشتریت هستند و الا به من ارتباطی نداشت ) بدم تا به هر حال شما هخم حق داری مشتریتو بشناسی ( البته آقای مهرانفر پسره بدی نیست خودش میتونه اسکن کارتشو ارائه بده ) ولی فک کنم صادقی رو نتونی گیرش بیاری - بچست دیگه دنبال درس و مشقشه - خود مهرانفر هم دنبالش میگشت و پیگیرش بود اما نه تلفنشو جواب میده صادقی نه خبری ازش هست - خدا کنه به رحمت خدا رفته باشه - ی کشور از این ... جامعه نجات پیدا میکنند ( از خصوصیات ایشان : دروغگویی - بدقولی - بیپ و ... ) رو میتونم خاطر نشان کنم ( مشتریم بوده انداختم بیرون )
پ.ن : آقا من بارها گفتم به شخصه از رد استیشن سه تا سرو فعال شخصی واسه خودم دارم روشون هم فشار هست هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نداشتم - مشکلات نرم افزاری و تشخیص اینکه چه مشکلی نرم افزاری هست یا سخت افزاری واقعا متخصصی میخواد
از اینکه 4 تا آدم ... مثل صادقی بخواد بیاد نظری بده ( که فرق پورت رو با پهنای باند تشخیص نمیده ) دلیل نمیشه به سندیت داشتن و درست بودن حرفشون
ماشالله زمان مشکل همه متخصص میشن - به خدا این راهش نیست دوسان گل من -
صحبتم طولانی شد ببخشید. فقط میخواستم بگم کارت ملی هر دو دست من هست و میتونم تضمین بدم که این دو اکانت یک نفر نیستند ) مگر اینکه فوق حرفه ای جعل شده باشه که از سواد هر دو بعیده !
موفق باشید