حق با دوست مونه
یه چیز دیگه فک کنم اینجا جاشه که بگم:اینه که دوستمون {کولوسرور} میگن باید دیدمون رو باید اصلاح کنیم مشکل هست
میگم وقتی شما این انتظاررو از بقیه دارین اول دید خودتونو اصلاح کنین چون خیلی از دوستان از شما سرویس گرفتن نه از انگلیس شما نسبت به سرویسی که میدین مسولید
شما بجای اینکه دلیل قانع کننده بیارید که ما قانع بشیم همه مشکلات رو انداختین گردن دیتا سنتر نشستین
تا زمانی که شما خودتونو اصلاح نکردین هیچ امیدی نداشته باشید که بقیه اصلاح بشند
اصطلاح آپتایم رو برای من شرح دهید
با تشکر
عزیز مشکل شما اینه که فکر میکنید مشکل اصلا نباید برای هاستینگ پیش بیاد...هاستینگ باید همیشه بدون مشکل عمل کنه... اگه به قبل تر نگاه کنید بزرگترین هاستینگ ها هم دچار مشکل شدند و اگر کسی با این طرز فکر پیش میره که هاستینگ باید بدون مشکل پیش بره ما اینگونه نیستیم!
مشکل برای همه پیش میاد و ما هم از این قضیه استثنا نیستیم...
مشکلی بوده که رفع شده ...
بنده فکر میکنم تا اونجایی که در توانم هست پشتیبانی کردم از مشتری و مسولیت پذیر بوده ام.
قضاوت با مشتریان.
شرمنده دخالت میکنم
ولی این دیدتون یکم اشتباهه
یعنی دیده بسیاری از دوستانی که جدیدا وارد هاستینگ میشن اشتباهه
کسانی که میان هاست میخرن توانایی انچنانی (در مورد همه نه بعضی از دوستان) در مدیریت سرور ندارند
در نتیجه این مدیریت رو از شما میخوان
این وظیفه ی مدیریت هاست که برای مشکلات برنامه ریزی کنه،solution برای رفع و رفع مشکل داشته باشه
الان شما هاست های بزرگی خارجی رو یه نگاه بندازید،استفاده از سرور های کلود با پلن های از پیش تعیین شده پیشرفته،استفاده از مواردی مثل clustring و HA و.... برنامه ریزی میکنن که در صورت وجود قطعی برای و جلوی داون شدن سرویس مشتری رو بگیرن
یا حتی خیلی ها که نمیتونن این موارد رو اجرا کنن همیشه یه سرور جایگزین دارند که با کمترین زمان قطعی این مشکل رو حل کنند
مورد دیگه اینکه خیلی از دوستان میان برای کمتر شدن هزینه سرور هاست و سروری که مجازی سازی انجام میدن برای فروش سرور مجازی یکی قرار میدن
اون موقع است که اگه به هر دلیلی (مشکل مجازی ساز ، نصب و کانفیگ اشتباه یک پلاگین ، مشکلات ابیوز و ...)سرور هاستینگ هم داون میشه
به هر حال هدف من از این پست بیشتر این بود که به خیلیا از دوستان (شما که استاد مایی ولی شاید به درد شما هم بخوره) که میان تو کار هاستینگ همیشه فکر جلوگیری از Down Time و سرویس جایگزین باشند که به این مشکلات برنخورند
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
عزیز شما کاملا درست میفرمایید برای هاستینگ یه سرور جدا خریداری شده...اشتباه ما این بوده بیش از اندازه به سرور رداستیشن که داشتیم اعتماد کردیم که باعث بروز این مشکلات شده... و الا سرور های دیگه خدا رو شکر مشکلی ندارند...فقط معضل همین رداستیشن بوده...به هر حال بنده حرف شما رو قبول دارم و از قدیم
گفتند حرف حق جواب نداره...
کم کاری از تیم بنده بوده...
همین جا پوزش میخوام و امدیوارم و تمام سعیمون رو میکنیم دیگه مشکلب پیش نیاد.
دوست عزیز چنین کاربری با چنین مشخصاتی از ما سرویس ندارد. مطمئن هستید ما رو با شرکت دیگری اشتباه نمیگرید؟! اگر بله ایمیلی که در سامانه ما ثبت نام کردید ارسال کنید تا حدفاصل جواب تیکتها و مشکل ابیوز را بررسی کنیم.
در مورد ابیوز هم برای شما و دیگران ارسال میشود ولی کاربرانی همچون شما به آن اهمیت نمیدهند و حتی زحمت خواندن هم نمیدهند. قاعدتا درصورتی که دیتاسنتر از ابیوز ارسالی جوابی دریافت نکند سرویس را مسدود میکند. تیکت دیتاسنتر هم مستند موجود میباشد. درصورت نیاز بفرمایید که ارسال شود.(البته بعد از مشخص شدن هویت واقعی شما!)
در مورد مشکلات نرم افزاری فکر نمیکنم به دیتاسنتر مربوط باشد و سرور شما Self Managed میباشد. درصورتی که برای قطعات سخت افزاری یا شبکه مشکلی پیش بیایید پاسخگو خواهیم بود.
در مورد ابیوز هم چیزی میباشد که به دست دیتاسنتر میرسد و دیتاسنتر هم برای ما ارسال میکند و ماهم برای شما به اصطلاح کاربر. ابیوز چیزی نیست که مثل قارچ همین شکلی سبز شود!
جناب صادقی یا همان coloserver با اکانت دوم(مدارک مستند میباشد در این زمینه امیدواریم مدیران رسیدگی کنند در مورد دو یوزره بودن آقای صادقی در این انجمن با دو نام تجاری مختلف)دقیقا بنده هم از سرم گذشته .. میدونم پاک میکنند و مسدود... واسه یه سرور اختصاصی اقای الما هاست چقدر تیغ زدی مارو؟
همش میگفتید مشکل ما نیست خود به خود سرور ریست میکر... به خاطر ابیوز سرور میبستید!
خیلی اذیتمون کردید خدا هم اذیتتون کنه !
حالا اومدی کولو که خوب کار میکنه رو به گند میکشید؟
نقشتون همینه؟
متاسفم
مشکل سرور شما ارتباطی به دیتاسنتر ندارد. طبق درخواست شما سرور شما Test Extended شد که در این تست قطعات به دقت مورد بررسی قرار میگیرند. دیتاسنتر اعلام کرد که مشکل سخت افزاری وجود ندارد و مشکل نرم افزاری میباشد
در مورد تیغ زدن هم این خود شما بودید که اعلام کردید
=========
عزیز با پرداخت هزینه میشه خواهش کنم ... عزیز اگر امکان داره برامون وی ام ویر نصب کنید؟
وقتی بک اپ گرفتیم؟
=========
ما هم مبلغ نصب سیستم عامل رو اعلام کردیم خدمتون! شما دسترسی کامل به سرور از طریق DRAC رو هم دارید و میتوانید سیستم عامل نصب کنید.
مابقی دوستان هم اگر مشکلی یا انتقادی دارند با مدارک در بخش مربوطه ارسال کنند و ما با مدارک و مستندات کافی در خدمتشان هستیم.
در مورد ابیوز هم اینجا باز متذکر میشوم که به دلیل مشکلاتی که کاربرانی مثل شما برای همکاران ما مثل گذرگاه و ... در دیتاسنتر های اروپایی و آمریکایی ایجاد کردند ما رویه جدا از رویه دیتاسنتر برای برخورد با افراد ابیوزر در پیش گرفتیم که باعث حفظ امنیت دیگر کاربران مسئولیت ما پذیرمیباشد.
موفق باشید
ویرایش توسط AlmaHost : January 19th, 2013 در ساعت 03:48
عزیز بایستی عرض کنم که اشتباه گرفتید و یا اطلاع ندارید که اقای صادقی کل یوزر ها و سرور ها رو فروختند و واگذار کردند به شرکت کولو سرور پس خواهشا بدون اطلاع چیزی نگید( مدارک هم موجوده تاپیک هم زده شده بود)... ما هم چون نام و نام خانوادگی رو در ادیت اکانت های شما نمیشه عوض کرد با همون نام داریم با شما کار میکنیم پس خواهشا ما رو با ایشون یکی نفرمایید.
ببنید ارزش کل کل ندارید ولی بهتره منو بهتر بشناسد الکی هارت و پورت نکنین درست نیست تو تاپیک یه نفردیگه چرت و پرت بنویسیم
بنده حدود 2 ماه از مهرهاست نمایندگی داشتم خودم تصمیم به جدایی گرفتم اومدم سمت کولو سرور حالا مشکلاتی که براشون پیش اومده رو کاری ندارم...
راجع به سرور مجازی هم بهتون بگم میتونید از آلماهاستهم بپرسید که سرور اختصاصی که داشتم از ایشون خریدم
در ضمن یه سرور جدید هم خریدم از آقای عیسی لو میتونید بپرسید تا الان هیچ کدوم منو ننداختن بیرون و ...ازین حرفا
لطف کنید اطلاعاتتون رو تکمیل کنید من از کجا هاست گرفتم که منو انداختند بیرون از کی سرور مجازی 1تومنی گرفتم که بفروشم 10تومن اینجا اعلام کنید که دوستان همه برن سرور مجازی 1تومنی رو از ائنجا بخرن... اینارو بیان کنید در غیر این صورت قانونا از شما شکایت میکنم
ویرایش توسط hadi-110 : January 19th, 2013 در ساعت 12:30
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)