نوشته اصلی توسط ms1992 منم همچنان قفلم روی کارو و fdc Fdc خیلی پشتیبانی ضعیفی دارند !!! از صبح ایمیل زدم جواب ندادند!!!
نوشته اصلی توسط alborzgostar fdc خیلی پشتیبانی ضعیفی دارند !!! از صبح ایمیل زدم جواب ندادند!!! من الان ۲ روز هست سرور سفارش دادم، پرداخت هم شده. هنوز خبری از سرور نیست، پشتیبانی جواب نمید. رفوند گفتم بدن، الان ۱۸ ساعته جوابی نگرفتم رسما بیش از ۲۰۰$ رفت تو پاچم. :|
خرید و فروش دلار و یورو PayPal
نوشته اصلی توسط alborzgostar fdc خیلی پشتیبانی ضعیفی دارند !!! از صبح ایمیل زدم جواب ندادند!!! عزیزم من همیشه باهاشون در ارتباطم اگر جواب تو ندادن به من بگو بهشون میگم
نوشته اصلی توسط arak-hosting عزیزم من همیشه باهاشون در ارتباطم اگر جواب تو ندادن به من بگو بهشون میگم 'بفرما، این شماره اردری که دیروز دادم، هنوز جواب نگرفتم. میخوام رفوند کنم. من تا امشب صبر میکنم، پس ندادن، میرم wht . موفق باشید. کد PHP: [#d8705-4fc6e] Your order was successfully received
[#d8705-4fc6e] Your order was successfully received
نوشته اصلی توسط bestserver.ir 'بفرما، این شماره اردری که دیروز دادم، هنوز جواب نگرفتم. میخوام رفوند کنم. من تا امشب صبر میکنم، پس ندادن، میرم wht . موفق باشید. کد PHP: [#d8705-4fc6e] your order was successfully received با سلام دوست عزیز من پیگیر شدم و جواب منو دادن درباره سرویس شما باید بگم حداقل 2 الی 3 روز طول میشکه برای تحویل سرور بنده خودم 2 روز صبر کردم تا سرورم امد دیگه حداقل 3 روز سرور رو تحویل میدن اگر بعد از 3 روز ندادن اعلام کنید تا من به مدیریت دیتاسنتر اعلام کنم با تشکر
[#d8705-4fc6e] your order was successfully received
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن