-
رتبه بندی 6 دیتاسنتر و گرفتن مشاوره از دوستان !
سلام به دوستان گل wht
دوستان از بین این 6 دیتاسنتر کدوم از همه بهتره ... از لحاظ قدرت سرور و پشتیبانی
xlhost , FDCservers , Leaseweb , Hetzner , WebNX , wholesaleinternet ,
به ترتیب از بهترین به بدترین نام ببرید لطفا ...
یکی از دوستان wholesaleinternet رو پیشنهاد داده بود ولی من یه سرچ تو همین انجمن کردم یکی تاپیک داده بود پشتیبانی رفت از بغالی هارد بخره برام :| و از این داستان ها
Leaseweb , Hetzner , WebNX این 3 تا دیتاسنتر هم هاست دی ال ازشون خرید میکنه و هر 3 رو تایید کرده ...
xlhost هم یه مشکلی که داره با پول من فقط میتونم هارد 80 گیگ بگیرم ...
FDCservers از دوستان تعریفشو خفن شنیدم ...
اینجا کسی پیدا میشه که reseller یکی از این 6 تا دیتاسنتر باشه ؟!
ماهیانه 70 تومن بدم میتونم یه سرور اختصاصی بگیرم با مشخصات زیر :
رم : 1-2 گیگ
هارد : 200-400 گیگ
سی پی یو : راستشو بخواین اطلاعات کافی در رابطه با سی پی یو ندارم که کدوم بهتره و چی به چیه یه چیز معمولی باشه کافیه
پهنای باند : 1.5tb با پرت 100مگابایت (در صورت نیاز بتون پهنای باند رو افزایش بدم ...)
تو این تاپیک فقط ازتون کمک و مشاوره خواستم در رابطه با دیتاسنتر ها لطفا هیچکی افر خودشو نده ...
با این شرایطی که گفتم کدوم دیتاسنتر رو پیشنهاد میکنید ... خارج از این 6 تا هم باشه قبوله البته اگه مورد تایید بقیه دوستان هم باشه
پیشاپیش مرسی از دوستانی که وقت گذاشتن تاپیکمو خوندن و نظر دادن
ویرایش توسط lvlehrad : June 9th, 2010 در ساعت 19:21
-
-
June 9th, 2010 19:13
# ADS
-
پاسخ : رتبه بندی 6 دیتاسنتر و گرفتن مشاوره از دوستان !
با 70 تومان این مشخصات هیچ جا نمیتونید بگیرید. اگر هم گرفتید منتظر حوادث غیر مترقبه باشید !
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
XLHost از همه بهتره + می تونی ریال ایران پول رو پرداخت کنی.
-
-
-
-
xlhost.com
ساپورت رایگان که برای ایرانیا از طریق خود آقای خرازی ارائه میشه روزای اداری در ساعات کاری ـه. مشکل تحریم و پرداخت و ... هم فعلاً وجود نداره. قیمتا مناسبه و آپتایم شبکشون حرف نداره.
wholesaleinternet.com
ساپورت 24 ساعته دارن
آپتایم شبکشون تا الان که من چک کردم خیلی عالی بوده. تحریم هم خبری نیست ازش. قیمتاشم خوبه. مثلاً با 60 دلار میتونی یه سرور با 2 گیگ رم و هارد 500 و .... بگیری.
اطلاعاتی در مورد بقیه ندارم.
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
راستی از این 6 تا دیتا سنتر کدومشون فول وارز هستن ؟! اصلا هستن ? اون 3 تایی که هاست دی ال گفته فکر کنم باشن بقیه رو نمیدونم ...
هیچ کدوم!
بعضیاشون زیاد به وارز حساس نیستن ولی دیدی یهو بت گیر دادن :دی
فول وارز: Altushost.com
-
-

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
wholesaleinternet.com
ساپورت 24 ساعته دارن

آپتایم شبکشون تا الان که من چک کردم خیلی عالی بوده. تحریم هم خبری نیست ازش. قیمتاشم خوبه. مثلاً با 60 دلار میتونی یه سرور با 2 گیگ رم و هارد 500 و .... بگیری.
کد:
http://www.webhostingtalk.ir/f34/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86-wholesaleinternet-4434/
اینو بخون ... منم خیلی خوشم اومد از wholesaleinternet ... هم قیمتش خوبه هم با مشخصاتی که من لازم دارم میزونه ... ولی میترسم مشکل ساز شه ... تو تاپیکی که بالا لینکشو دادم طرف میگه همه چیم پرید .... :|
-
-
عضو انجمن
سلام من از دیتا سنتر fdc سرور میگیرم تا الان هم مشکلی نداشته شبکه قوی ای هم دارن .
ویرایش توسط AftabHosting : June 9th, 2010 در ساعت 21:37
دلیل: حذف افر
-
-
عضو انجمن
از fdc خواستی در خدمتیم. لطفا پ.خ بدین یا از تماس بگیرین
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
-
تعداد تشکر ها از iranwebwork به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
AftabHosting
سلام من از دیتا سنتر fdc سرور میگیرم تا الان هم مشکلی نداشته شبکه قوی ای هم دارن .
با اون قیمت شما این موجود هست .
E6400 Core2Duo (2 x 2.13Ghz)
2GB DDR2 Ram (Up to 4GB)
500GB SATA Hard Drive
3000GB Data Transfer
1Gbps Connection
3 Free IP Addresses
69.95 $

نوشته اصلی توسط
iranwebwork
از fdc خواستی در خدمتیم. لطفا پ.خ بدین یا از تماس بگیرین
تو این تاپیک فقط ازتون کمک و مشاوره خواستم در رابطه با دیتاسنتر ها لطفا هیچکی افر خودشو نده ...
-
-
June 9th, 2010, 20:43
عضو انجمن
ولی میترسم مشکل ساز شه ... تو تاپیکی که بالا لینکشو دادم طرف میگه همه چیم پرید .... :|
ما سرور از whole زیاد داریم تا حالا مشکلی نداشتیم
-