شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
سلام دوستان - 7 هزار دلار موجود هست - قیمت رو هم 3290 ( قیمت رو من پایین زدم - بیخودی نرید سرچ کنید تو سایتهای صرافی ها و تاپیک منحرف بشه و الا ریپورت داده میشه ) - الان دوستان دیگه دارن 3300 و بالاتر میفروشن ....
برای نرخ های بالا 3250 هم میزنیم.
موفق باشید
ویرایش توسط dreamdata : December 28th, 2012 در ساعت 17:06 دلیل: بعضیا بیخودی شک میکنن اگر قیمت پایین بدیم - اوکی ما که از پول بدمون نمیاد قیمت بالاتر میزنیم کسی شک نکنه ...
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش ادامه داره 3300 تومن ...
دلار و یورو وبمانی هم ارسال میکنید؟
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
یک پرداخت برای ما انجام دادند به میزان 140 دلار با سرعت و خیلی سریع
خیلی ممنونم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
آقای صالحی را واقعاً از همه لحاظ تأیید میکنم! اخلاق، ادب و صبر. تا حالا متأسفانه خریدی ازشون نداشتم، اما حدود ۷ سال پیش فکر میکنم باهاشون آشنا شدم و با اینکه انصافاً خیلی مزاحمشون بودم، اما واقعاً از تهدل کار انجام میدادند.
البته آقای صالحی من رو بهخاطر ندارند و البته یکمی سختم هست خودم رو بهش معرفی کنم، چونکه واقعاً اذیتش کردم چندین سال پیش![]()
البته منظورم از اذیت این نیست که واقعاً کاری کردم که ناراحت بشید! فقط موقعش کلی مزاحم شما میشدم و کلی سوال میپرسیدم. البته هرکجا الان رسیدم واقعاً مدیون خیلی از لطفهای شما هستم. الانها هم هست که واقعاً درک کردم سوالهایی که میپرسیدم چقدر احتمالاً شما رو کفری میکرد
از این موضوع بگذریم، از اونجایی که بنده و بقیه دوستان اینقدر به شما اعتماد دارند و اصولاً من خیلی فرد وسواسیای هستم و واقعاً به هرکسی نمیتونم اعتماد کنم، باوجود اینکه توی پست اول اعلام کردید که خرید باید بالای ۱۰۰ دلار باشه، اما اگر خریدی در حدود ۲۰ دلار داشته باشم و کارمزد هر پرداخت کنم،َ پرداختی رو انجام میدید یا خیر؟
خیلی ممنونم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)