بعضی ها چقدر از خودشون تعریف میکنن...بعضی ها هم دارن از آب گل آلود مثل همیشه ماهی میگیرین...
بعضی ها چقدر از خودشون تعریف میکنن...بعضی ها هم دارن از آب گل آلود مثل همیشه ماهی میگیرین...
این هم نوعی تبلیغ غیر مستقیم هست که ما خوبیم بقیه بد هستند
جمله ای هست و بارها شاید شنیده باشید.
What do you expect? you get what you pay for
طرف میاد میگه هاست میخوام 500 مگ ماهی n تومن ..پشتبانی میخوام ساعت 4 صبح تیکت زدم (جای شکرش باقیه نگفت زنگ!!!) زیر 15 مین جواب بده.
http://www.webhostingtalk.ir/f161/68452/#post639438
خوب شرایط شرکت ...اصلا شرکت نه فردی کار کنند....
یک نفر اصلی که کارهارو انجام بده ...با فرض اینکه همه چی لینوکس و مجازی سازی و ... بلد باشه خودش روزی 18 ساعت آنلاین باشه
یک نفر هم که دست پا شکیسته چیزهایی بلد باشه برای ساپورت شب...مثلا ساعت 12 شب تا 9 صبح.
کلا هاستینگ دو نفره...
هزینه ها :
یک سرور معمولی ماهی 250 هزار تومن
لایسنس cpanel ماهانه 100 هزار تومن
درآمد مورد انتظار برای یک ماه تفر اول : 350 هزار تومن
درآمد مورد انتظار برای یک ماه تفر دوم : 200 هزار تومن
هزینه تبلیغ : 100 هزار تومان
هزینه کل : ماهانه 1 میلیون تومان
هاست 1 گیگ میدن ماهی 10 تومن... 100 تا هاست 1 گیگ باید هاست بشه این هزینه ها در بیاد
تازه همه جور مشتری هم داره ...از بچه 8 ساله که پول توجیبی شو میاره هاست میخره که سایت chat بیاره بالا
تا ادمین حرفه ای سایت موزیک
مشکل اصلی اینه که در کار سرور مجازی و میزبانی وب 2 گروه مشتری اصلی وجود دارن:
1 - اکانت فروش های چیز شکن.
2 - ادمین سایت های موزیک و دانلود که هر روز یکیش از زمین در میاد.
دسته اول 5 تا سرور 10 هزار تومنی میگیرن. ماهانه 50 هزار تومن هزینه میکنن.
درآمد : 100 اکانت 3 تومنی میفروشن میشه 300 هزار تومن. (بد بینانه)
250 سود میکنه. بعد یک بار تیکت میزنه که فلان چیز کنده ...مال دوستم خوبه مال من بده سرور مشکل داره.
فردا میاد میگه اون یکی پروتوکل خراب شده اونطوریه ...
چرا فلان چیز هی stop میشه....
10 تومن میده میخواد سرور بره سره کوچه صبح نون هم بگیره بیاد براش نمیرو هم درست کنه.
ادمین سایت موزیک و دانلود هم که متخصص کپی پیست از اون یکی سایت...
از تبلیغات و ... درآمد دارند اما موقع هزینه که میشه !!!!
همه انتظار ارزون ترین سرور با بهترین کیفیت و انتظار پشتیبانی باید 72 ساعت در روز آنلاین باشه و در کمتر از 5 دقیقه جواب بده....(آهای سرور فروش 10 تومن هم بیشتر پول نمیدم...سرور هم باید آپتایم 199% داشته باشه...اگر آپتایم شد 198.9% باید بدون قید و شرط هزینه کل سرور رو از اول ماه + خسارت من که 100 هزار تومن میشه رو بدید....تازه اگر حالم خوب باشه نرم برات wht تاپیک بزنم...)
سرویس دهنده های عزیز ....غیر از این هست ؟
اما همکاران یکم فکر کنید....کدوم دیتاسنتر به ما این طوری سرویس میده که ما باید به اجاره کننده های سرور مجازی به این شکل سرویس بدیم ؟
متاسفانه عده ای به دلیل ترس از دراوردن هزینه سرور واسه یوزر بندری هم میزنن ... این قضیه همه گیر میشه ( که شده متاسفانه) و کاربر انتظارش بالا میره! که 10 تومن که پول یه پیتزا به زور میشه...باید یک ماه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه سرویس 24 ساعته بده ....تیکت جواب بده...تا بوق سگ بیدار بمونه ...روزی 18 ساعت مثل روبات بشیته پای whmcs تیکت رفرش کنه ...از یوزر فوش و بی احترامی بشنوه....که آخر می خوای هزینه سرورت در بیاد..یا نهایت ماهی 100 تومن سود کنی؟
نمی خوام به قشر خاصی توهین کنم یا کسی رو بیارم پایین....پیک موتوری بیشتر از من و شمای نوعی در میاره !!!!
برای خودمون احترام قائل بشیم....اگر نمیشیم با کارهای خودمون دیگران رو پایین نکشیم.
ویرایش توسط HyperServer : January 8th, 2013 در ساعت 20:37
خیر عزیز....بنده روی صحبت هم با هیچ کس نبود... دقت کنید حتی خودم رو هم که خیلی از مواردی که ذکر کردم شاملم نمیشه هم جمع بستم.!
اگر در مورد پشتیبانی منظورتون بنده هستم که هیچ جا نزدم پشتیبانی 24 ساعته ...هر کسی هم سوال کرده گفتم 9 صبح تا 9 شب....اما 99% موقع بیشتری بودیم.
اگر هم منظورتون کلی هست. خریدار باید با عقل خودش شرایط رو بسنجه....هاستی که مثلا می خری ماهی 1000 تومن...طرف زده پشتیبانی 24 ساعته...با عقل جور در میاد؟
فروشنده ممکن هست هر ادعای بکنه و یا هر تهعدی بده ... اما آیا شما مرجعی توی این زمینه کاری داری که در موقع مرافعه از حق شما دفاع کنه ...اصلاه اون فروشنده شخصیت حقوقی هست ؟
اون یک نفر هم بنده نمیدونم داستانش چی هست...اما چیزی که بر حسب تجربه میتونم بگم این هست که متداوم نخواهد بود.
کار اگر رویکرد تجاری و پلن مشخص نداشته باشه و از روی احساس و اوقات اضافه و moodی باشه هیچ تضمینی برای تداومش وجود نداره...
پیشنهاد میکنم که این جور موارد رو معیار قضاوت و انتخاب قرار ندید چون به احتمال خیلی زیاد مانند خیلی های دیگه ضربه خواهید خورد.
این مورد رو برای تعریف از کار خودمون نمیگم....
ما کنسل سرویسمون ماهانه شاید زیر 1% باشه!...بالای 70% کاربران ما بیشتر از 6 تا 9 ماه هست که از ما سرویس دارند.
رشد گرفتن یوزرمون نسبت به همکاران دیگه پایین تر هست.
چند ماه اول هر سروری جدیدی که میگیریم....از جیب میزاریم. اما یوزری که میگیریم...واقعا یوزر مورد نظر ما هست....میدونه برای چی داره پول میده و ما هم تمام تلاشمون ارائه بهترین سرویس هست.
سرور 512 ما ماهانه در لوکیشن امریکا 12.5 دلار هست....هر دلار 3500... میشه 43750 تومن !!!!!!!
اما طی 20 ماه گذشته نه 1 دقیقه دان تایم داشته و 1 دقیقه افت پورت و شبکه.
بالای 85% کابران ما افرادی هستند که دیتای سرویسشون جای دیگه از بین رفته، دان تایم داشتند، سرویس دهنده جمع کرده رفته و یا سرویس که میگرفتن اورسل بوده و فروشنده دروغ گفته.
همه این موراد رو از تجربه کاری کوچک خودم گفتم تا ذهنیت مقداری باز بشه.
این مورد هم خودم میگم که شما نگید (:دی) که لزوما هر سرور با قیمت بالاتری بهتر نیست و هر سرور ارزون تری بی کیفیت نیست. حد تعادل رو به بالا همیشه بهترین هست.
ویرایش توسط HyperServer : January 8th, 2013 در ساعت 23:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)