پاسخ : نظر دوستان در مورد انتخاب دیتا سنتر
خوب دوستان، ایشون هم که نماینده هستن به قول خودشون، نتونستن کاری بکنن. من تاحالا ندیده بودم که دیتا سنتر پول رو بخور که با تجربه چند روز این دیتا سنتر متوجه این امر شدیم :| فقط تنها توصیه که دارم، از این دیتا سنتر فاصله بگیرید. وقتی که به نماینده خودشون میگن که ایشون دروغ میگن و تاحالا هم چین مشتریی نداشتن با این مشخصات ( من )، دیگه ببینید اگه شما مستقیم بگیرید چه بلاهایی سارتون میاد، مثل من :|
پولم پرید، وقتم تلف شد، مشتریم ناراضیه :| v![]()
![]()
خوب fdc Out شد![]()
http://www.hyperspin.com/en/ranking.php?type=3
بر اساس پایداری سرور .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
چقدر دیر جواب می دن !
این تیم وی پی اس سر دوست منو کلا گذاشته !
اصلا جواب ایمیل و اینا رو نمی ده
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام
شرمندم اگر اسپم هست!
در هر صورت
من سر خرید سرور جدید شرکت، خیلی تحقیق کردم، حتی به محمد Goldstar هم خیلی زحمت دادم (شرمندم،دستشم درد نکنه)
دیتاسنتر هایی که از لحاظر قیمت/پشتیبانی / سرور خوب هستن ...
1- دیتاسنتری که آقای اریا ازش سرور میدن، کولو دارن، نمیدونم، در هر صورت اون دیتاسنتر،اون آفری که بمن دادن،عالی بود ...
2- giga-intrnational.com ، 12 گیگ رم / سی پی یو ای 7 / 190 تومان ، عالیه!
3- دیتاسنتر و این پلان : Hetzner Online AG: Root Server Productmatrix EQ بیشتر بدرد هاستینگ میخوره...
4- softlayer.com
5- ovh.com
این ها رو بعد چندین تخقیق، کشف کردیم!
(البته من سروریس میخواستم برای ارائه چند تا سرور مجازی، مبناها هم قیمت خوب/ پشتیبانی عالی / سرویس عالی / سخت افزار عالی بود)
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)