نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام به همه
زحمه دل همه باز شد با زده شدن تاپیک خوب مام زخم دلمون رو بگیم
هیچ جا که نمیشه حرف زد هیچ جا که نمیشه درد و دل کرد حالا یه تاپیک گیرمون اومده حرف دلمون رو بزنیم
اول بابت بسته شدن رپیدلیچ فارسی واقعا" متاسفم ولی از طرفی هم برای سینای عزیز خوشحالم
کارمو چند سالی هست که توی نت شروع کردم
از وبلاگ زدن کارمو شروع کردم خدارو شکر فعلا" رسیدیم به فروش سرور اختصاصی ولی چیزی که خیلی سال هاست اذیتم میکنه و میدونم سینا عزیز هم اذیت میکنه توی این 2 سال بدون پشتیان بودنه
وقتی پدر و مادر مسخرت میکنن بخاطر کاری که بهش علاقه داری برای چیزی که عاشقانه دوسش داری برای سایتی که مثل بچت بزرگش کردی اونم نه چند نفره بلکه یک نفره خودتو خودت بودی ولی این نگاه های تحقیر امیز خانواده واقعا" ادمو اذیت میکنه
من خودم به شخصه حاضرم تمام فحش های اون کاربران رو تحمل کنم ( خیلی وقته تحمل کردم عادی شده ) حاضرم جیبم پول بزارم روی سایت و نگهش دارم ( تا الان خیلی بیشتر از توانم پول گذاشتم روی سایت ) حاضرم شب نخوابی هاش ، زحمت کشیدن هاش و همه چیز های دیگرو تحمل کنم ولی پدر و مادرم پشتیبانم باشن
کم مسخرم کنن کم با نگاه تحقیر آمیزشون خوردم کنن کم دعوا راه بندازن توی خونه
از نظر من بدون پشتیبان بودن . هیچکس پشتت نباشه که بهت تبریک بگه که یه سایتو در بین این انبوه سایت ها به جایی رسوندی از همه بدتره
یا شایدم برای من اینجوری باشه
کاش منم مثل سینای عزیز میتونستم سایتو ببندم . میدونم که نابود میشم وگرنه میبندمش دیگه نه از فحش کاربران خبری بود نه از پولی که از جیب باید بزارم نه از نگاه تحقیر آمیز کاربران
ولی بچه ی من تازه داره پا میگیره تازه 2-3 قدم یاد گرفته راه بره نمیتونم بکشم بچمو
ببخشید یکم زیادی احساسی شدم