انصافا سینا حق داره هر چی میگه.
این بلاها رو من خودم تجربه کردم!
امیدوارم بالاخره این وضعیت بهبود پیدا کنه.........هرچند.............
انصافا سینا حق داره هر چی میگه.
این بلاها رو من خودم تجربه کردم!
امیدوارم بالاخره این وضعیت بهبود پیدا کنه.........هرچند.............
سلام سینا جان شما دارید سایت رو تعطیل میکنید حتی خود من هم که یکی از کاربر های شما بودم حتی یک بار هم به شما یک خسته نباشید ساده نگفتم
شما همیشه جواب گوی ما بودی هر وقت که کمک خواستم تو سایتتون سوال کردم این شما بودی که جواب سوال من رو دادی به قول خودت فقط خودتون سایت رو اداره میکردی
سینا جان اگه شما نبودی من الان هیچ چیز از نت حالیم نبود به کمک شما بود که من تونستم کمی خودم رو تو نت ببرم بالا من هنوز هم عاشق او جمله هستم که کپی رایت رو حذف نکنید
سینا جان من هنوز هم دارم از مد شما که سال 1390 به بچه های عیدی دادی استفاده میکنم
و الان که دارید سایت رو تعطیل میکند من شرمنده شدم که چرا برای یک با هم که شده به شما یک خسته نباشید نگفتم
من از شما عضر میخوام
نمیخوام شما رو تشویق کنم که مجدد این سایت رو راه بندازید اینجوری نیست چون خودم هم یک سایت دارم که دقیقا مشکل شما رو دارم مطالب رو میزارم مطلالب اخصاصی رو و لینک دانلود رو واسه کاربرهای تازه وارد برداشتم طرف به جایی که باید 4 تا پست بده تا دانلود کنه به ما فحش میده
سیا جان باز هم از شما عضر میخوام و امید وارم همیشه در زندگی موفق باشید![]()
من از روز اول فکر می کنم با این سایت بودم، تغریبا با هم شروع کردیم، یادش به خیر، عجب دورانی بود، دلمون خوش بود که پول در میاریم، چه قدر می خندیدیم ماه های اول، آشنایی اصلی من و سینا سر یک جمله ی انگلیسی شروع شد، من می گفتم انگلیسیم خوبه و سینا از یک جمله ی من 4 تا اشکال پیدا کرد!
از همون اول من به سینا کمک می کردم سینا به من، چه قدر ما وقت از دست دادیم سر این سایت هایی که داشتیم که به هیچ دردی هم نخورد، من زدم تو کار هاست چون سایت لیچ هیچی ازش در نمیومد، با کسی شریک شدم و سخت کار کردم، هر یک ساعت یک بار از خواب بیدار میشدم شب امتحان که چک کنم ببینم کسی تیکت زده یا نه؛ ولی هر چی زحمت میکشیدیم بیشتر به جایی نمیرسیدیم، باز حداقل من یک چیزی میگرفتم که ضرر نکنم ولی سینا چی، این بنده خدا فقط چرت و پرت شنید و هیچی نگفت، هر چی داشت از دست داد، همه ازش ***ی کردند و اخر اون رو *** صدا کردند، تا حتی بنر سایت که با 10-15 تومان میشه طراحی کرد هم بنر سایت رو برداشته بودند بنر رو به صورت خیلی خیلی مبتدی لوگو رو عوض کرده بودند که داد میزد (تا یک هفته پیش هم ازش استفاده می کردند، الان سایتشون بالا نمیاد متاسفانه)، اخر کار من هم شد که این شریک گرامی ما پول سرور رو نداد و همه چی نابود شد ............................................
بعد از اون دوباره شروع کردم، خودم تنها، گفتم تا اخر عمرم دیگه با کسی شریک نمیشم، سینا رو همیشه ساپورت کردم، همیشه، روزی نبود که نیاد بگه پرهام فلان چی کار نمی کنه پرهام فلان چی خرابه، دو سال کامل همینجوری مثل باد، هر چند مدت یک بار میگفت میخوام سایت رو جمع کنم و من میگفتم نکن سینا، وضع وب ایران بهتر میشه، ولی این بار اخر دیگه میدونستم نه خیر، روز به روز بهتر که نمیشه هیچ بد تر هم میشه، دیگه بهش چیزی نگفتم، حدود 48 ساعت بعدش دیدم که سایت رو بست، نمیدونستم چی کار کنم، هیچکس مثل من نمیدونه چه قدر بابت این سایت وقت از دست داد سینا .............
اصلا چیزی که میخواستم نشد، میخواستم بگم این اینترنت ایران به هیچ دردی نمیخوره، اون دوست عزیزی هم که گفت "نت برای اکثر افراد حرفه ای جای کار و زندگی هست" به نظر من حرفش اصلا درست نیست، اینترنت ایران به درد هیچی نمیخوره، چه برسه به کار و زندگی
==================
همین الان هم بگیم یکی بیاد اسپانسر سایت بشه ماهانه 100 تومان بده هیچکس حاضر نیست جلو بیاد، دروغ میگم؟
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
سلام
با بسته شدن اين سايت و مسائلي كه به وجود اومده يه جورايي ياد خودم افتادم !
من از سال 1385 تو اينتر نت فعاليت داشتم هر مدلي كه شما فكرش رو بكنيد از وبلاگ تا مديريت فعلي يك سايت تخصصي (دانشگاهي ) و چندين سايت ديگه .
تقريبا تمام كارهاي كه انجام ميشه عام المنفعه هست و در راه خدا ولي متاسفانه نه همكاري وجود داره و نه همدلي !
هيچ چيزي تو اين سالها عوض نشده حداقل براي من و خيلي از دوستان قديمي داخل صنعت وب ايران و شايد هم بدتر شده .
بي احترامي هاي مكرر و عدم همكاري دوستان روز به روز ما رو خسته تر مي كنه .
كافيه كه شما اعلام كني كه داري سايتت رو مي بندي حداقل 200 نفر اعلام آمادگي مي كنن
چند روز بعد بازم خودتي با بدبختيات !
چند روز پيش داشتم پيام هاي سايتم رو چك مي كردم ديدم شديدا يه نفر من رو تميز شسته نهاده يه گوشه
با الفاظي ركيك !
و من به ايشون جواب دادم
دوست عزيز براي نمايش فايل Pdf بايد روي سيستم خودتون نرم افزار Adobe Reader رو بايد نصب كنيد .
همين !
دنياي يه وبمستر داخل ايران خيلي تاريكه ، از همه جا بايد بشنوي و سكوت كني !
از خونه گرفته تا .......................
دوست عزيزم
آفرين كه سايتت رو بستي و خودت رو راحت كردي !
آره سايت هاي ما مثل بچه ها مون هستن ، بچه هاي دوست داشتني ! هميشه ما اسير يه اتاقيم ، كافيه كه چهره ما رو ببينيد اون وقت مي بينيد كه زير چه فشاري هستيم .
گاهي بايد همه چيز رو فراموش كرد !
ببخشيد سر دوستان رو درد اوردم
بزارید من هم جواب اون دوستمون که گفت نت جایی کسب و در امد هست رو بگم
شما وقتی وارد سایت خارجی میشی خبری از این همه پشتیبانی نیست وارد سایت که میشه تمام لینک ها از آپلودسنتر های که لینک غییر مستقیم میدن هست شاید سایت من شما و سینا وقتی ایک پست رو میزنیم یک فایل 1 گیگی رو به صورت رایگان و لینک
مستقیم قرار میدیم همه راحت دانلود میکنن بدون هیچ هزینه جالب اینجاست که اگه هم کار نکنه عوض این که بگن لینک مشکل داره درستش کنید یا چک کنید 4 تا فحش هم به ما میدن
ولی طرف میره از یک سایت خارجی که سر و تش شاید با سالی 100 تومن بیاید بالا دانلود میکنه اون غیر مستقیم از آپلود سنتر ها اینجا یک پولی تو جیب سایت زننده میره حالا هر پستش هم که خراب بود وقتی فایل رو دانلود کردن حتی فحش هم نمیدن به راحتی از ننار اون فایل میگزرن و فایل بعدی رو دانلود مکنن
ما ایرانی ها وقتی تو انجمن هامون دانلود فایل واسه کاربر های تازه وارد رو ببنیدم و یا لینک غیر مستقیم قرار بدید با ما چه کار میکنن
میدونید به چی فکر میکنم همه جایی دنیا میگن ایران با این که سرعت نت کمی داره ولی بهترین وب مستر ها و بیشترین کاربر ها رو داره خود دلیلیش من و شما هستیم این قدر کار رو راحت کردیم واسه بقیه از خونواده خوودمون به قول سینا جان حتی خوردن یک شب ساندویج با دوستان که بار ها و بار ها واسه خود من هم پیش اومده که طرف وقتی میاد تو سایت لینک رو راحت دی ال کنه
الان شما با این همه مشکل ها با این همه هزینه ها که میدید میاید میگی 7 سال آمریکا بودی
آقا به نظر من برگرد اونجا وب مستری ایران جایی کسب کار و نیست فقط و فقط باید ذکات علام و برای خدا کار کنی و اگه هم فحش دادن باید بگی من دارم برای خدا کار میکنم و اهمیتی نداره
سینا جان دیشب شما تو یاهو اس تو آ دادی تا خوندوم خیلی نارحت شدم
ولی سینا باید بگم یک تصمیمی گرفتی که شاید من و امسال من با این که در آمدی نداریم هیچ وقت این کار رو نمیکنن
باید بگم ای ول سینا که خودت رو از این دینا کنار کشیدی
و در نهایت بگم که به قول اون دوستمون شما یک پرداخت باز کن که هر کی هر چه قدر میتونه به حساب شما واریز کنه نه این که سایت رو دوباره باز کنید نه واسه این که حداقل اونا که از سایت شما بهره بردن یکی خود من بتونم کمی از این ذهمات شما را جبران کنیم من ازتون خواهش میکنم که این کارو انجام بدید
من اصلا خجالت میکشم که اینجا دارم این حرف ها رو میزنم و یکی از حرفه ای ها به خاطر ایران داره از دور قابت میره کنار
با سلام به همه
زحمه دل همه باز شد با زده شدن تاپیک خوب مام زخم دلمون رو بگیم
هیچ جا که نمیشه حرف زد هیچ جا که نمیشه درد و دل کرد حالا یه تاپیک گیرمون اومده حرف دلمون رو بزنیم
اول بابت بسته شدن رپیدلیچ فارسی واقعا" متاسفم ولی از طرفی هم برای سینای عزیز خوشحالم
کارمو چند سالی هست که توی نت شروع کردم
از وبلاگ زدن کارمو شروع کردم خدارو شکر فعلا" رسیدیم به فروش سرور اختصاصی ولی چیزی که خیلی سال هاست اذیتم میکنه و میدونم سینا عزیز هم اذیت میکنه توی این 2 سال بدون پشتیان بودنه
وقتی پدر و مادر مسخرت میکنن بخاطر کاری که بهش علاقه داری برای چیزی که عاشقانه دوسش داری برای سایتی که مثل بچت بزرگش کردی اونم نه چند نفره بلکه یک نفره خودتو خودت بودی ولی این نگاه های تحقیر امیز خانواده واقعا" ادمو اذیت میکنه
من خودم به شخصه حاضرم تمام فحش های اون کاربران رو تحمل کنم ( خیلی وقته تحمل کردم عادی شده ) حاضرم جیبم پول بزارم روی سایت و نگهش دارم ( تا الان خیلی بیشتر از توانم پول گذاشتم روی سایت ) حاضرم شب نخوابی هاش ، زحمت کشیدن هاش و همه چیز های دیگرو تحمل کنم ولی پدر و مادرم پشتیبانم باشن
کم مسخرم کنن کم با نگاه تحقیر آمیزشون خوردم کنن کم دعوا راه بندازن توی خونه
از نظر من بدون پشتیبان بودن . هیچکس پشتت نباشه که بهت تبریک بگه که یه سایتو در بین این انبوه سایت ها به جایی رسوندی از همه بدتره
یا شایدم برای من اینجوری باشه
کاش منم مثل سینای عزیز میتونستم سایتو ببندم . میدونم که نابود میشم وگرنه میبندمش دیگه نه از فحش کاربران خبری بود نه از پولی که از جیب باید بزارم نه از نگاه تحقیر آمیز کاربران
ولی بچه ی من تازه داره پا میگیره تازه 2-3 قدم یاد گرفته راه بره نمیتونم بکشم بچمو
ببخشید یکم زیادی احساسی شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)