نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 48

موضوع: رپیدلیچ فارسی برای همیشه تعطیل شد. (Dverleech)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : رپیدلیچ فارسی برای همیشه تعطیل شد. (Dverleech)

بزارید من هم جواب اون دوستمون که گفت نت جایی کسب و در امد هست رو بگم

شما وقتی وارد سایت خارجی میشی خبری از این همه پشتیبانی نیست وارد سایت که میشه تمام لینک ها از آپلودسنتر های که لینک غییر مستقیم میدن هست شاید سایت من شما و سینا وقتی ایک پست رو میزنیم یک فایل 1 گیگی رو به صورت رایگان و لینک

مستقیم قرار میدیم همه راحت دانلود میکنن بدون هیچ هزینه جالب اینجاست که اگه هم کار نکنه عوض این که بگن لینک مشکل داره درستش کنید یا چک کنید 4 تا فحش هم به ما میدن

ولی طرف میره از یک سایت خارجی که سر و تش شاید با سالی 100 تومن بیاید بالا دانلود میکنه اون غیر مستقیم از آپلود سنتر ها اینجا یک پولی تو جیب سایت زننده میره حالا هر پستش هم که خراب بود وقتی فایل رو دانلود کردن حتی فحش هم نمیدن به راحتی از ننار اون فایل میگزرن و فایل بعدی رو دانلود مکنن

ما ایرانی ها وقتی تو انجمن هامون دانلود فایل واسه کاربر های تازه وارد رو ببنیدم و یا لینک غیر مستقیم قرار بدید با ما چه کار میکنن

میدونید به چی فکر میکنم همه جایی دنیا میگن ایران با این که سرعت نت کمی داره ولی بهترین وب مستر ها و بیشترین کاربر ها رو داره خود دلیلیش من و شما هستیم این قدر کار رو راحت کردیم واسه بقیه از خونواده خوودمون به قول سینا جان حتی خوردن یک شب ساندویج با دوستان که بار ها و بار ها واسه خود من هم پیش اومده که طرف وقتی میاد تو سایت لینک رو راحت دی ال کنه

الان شما با این همه مشکل ها با این همه هزینه ها که میدید میاید میگی 7 سال آمریکا بودی
    آقا به نظر من برگرد اونجا وب مستری ایران جایی کسب کار و نیست فقط و فقط باید ذکات علام و برای خدا کار کنی و اگه هم فحش دادن باید بگی من دارم برای خدا کار میکنم و اهمیتی نداره

سینا جان دیشب شما تو یاهو اس تو آ دادی تا خوندوم خیلی نارحت شدم

ولی سینا باید بگم یک تصمیمی گرفتی که شاید من و امسال من با این که در آمدی نداریم هیچ وقت این کار رو نمیکنن

باید بگم ای ول سینا که خودت رو از این دینا کنار کشیدی

و در نهایت بگم که به قول اون دوستمون شما یک پرداخت باز کن که هر کی هر چه قدر میتونه به حساب شما واریز کنه نه این که سایت رو دوباره باز کنید نه واسه این که حداقل اونا که از سایت شما بهره بردن یکی خود من بتونم کمی از این ذهمات شما را جبران کنیم من ازتون خواهش میکنم که این کارو انجام بدید

من اصلا خجالت میکشم که اینجا دارم این حرف ها رو میزنم و یکی از حرفه ای ها به خاطر ایران داره از دور قابت میره کنار

2. تعداد تشکر ها ازasklt به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)