من از روز اول فکر می کنم با این سایت بودم، تغریبا با هم شروع کردیم، یادش به خیر، عجب دورانی بود، دلمون خوش بود که پول در میاریم، چه قدر می خندیدیم ماه های اول، آشنایی اصلی من و سینا سر یک جمله ی انگلیسی شروع شد، من می گفتم انگلیسیم خوبه و سینا از یک جمله ی من 4 تا اشکال پیدا کرد!
از همون اول من به سینا کمک می کردم سینا به من، چه قدر ما وقت از دست دادیم سر این سایت هایی که داشتیم که به هیچ دردی هم نخورد، من زدم تو کار هاست چون سایت لیچ هیچی ازش در نمیومد، با کسی شریک شدم و سخت کار کردم، هر یک ساعت یک بار از خواب بیدار میشدم شب امتحان که چک کنم ببینم کسی تیکت زده یا نه؛ ولی هر چی زحمت میکشیدیم بیشتر به جایی نمیرسیدیم، باز حداقل من یک چیزی میگرفتم که ضرر نکنم ولی سینا چی، این بنده خدا فقط چرت و پرت شنید و هیچی نگفت، هر چی داشت از دست داد، همه ازش ***ی کردند و اخر اون رو *** صدا کردند، تا حتی بنر سایت که با 10-15 تومان میشه طراحی کرد هم بنر سایت رو برداشته بودند بنر رو به صورت خیلی خیلی مبتدی لوگو رو عوض کرده بودند که داد میزد (تا یک هفته پیش هم ازش استفاده می کردند، الان سایتشون بالا نمیاد متاسفانه)، اخر کار من هم شد که این شریک گرامی ما پول سرور رو نداد و همه چی نابود شد ............................................
بعد از اون دوباره شروع کردم، خودم تنها، گفتم تا اخر عمرم دیگه با کسی شریک نمیشم، سینا رو همیشه ساپورت کردم، همیشه، روزی نبود که نیاد بگه پرهام فلان چی کار نمی کنه پرهام فلان چی خرابه، دو سال کامل همینجوری مثل باد، هر چند مدت یک بار میگفت میخوام سایت رو جمع کنم و من میگفتم نکن سینا، وضع وب ایران بهتر میشه، ولی این بار اخر دیگه میدونستم نه خیر، روز به روز بهتر که نمیشه هیچ بد تر هم میشه، دیگه بهش چیزی نگفتم، حدود 48 ساعت بعدش دیدم که سایت رو بست، نمیدونستم چی کار کنم، هیچکس مثل من نمیدونه چه قدر بابت این سایت وقت از دست داد سینا .............
اصلا چیزی که میخواستم نشد، میخواستم بگم این اینترنت ایران به هیچ دردی نمیخوره، اون دوست عزیزی هم که گفت "نت برای اکثر افراد حرفه ای جای کار و زندگی هست" به نظر من حرفش اصلا درست نیست، اینترنت ایران به درد هیچی نمیخوره، چه برسه به کار و زندگی
==================
همین الان هم بگیم یکی بیاد اسپانسر سایت بشه ماهانه 100 تومان بده هیچکس حاضر نیست جلو بیاد، دروغ میگم؟