نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 268

موضوع: فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

بهتره این لینک رو ببینید http://www.webhostingtalk.ir/f15/613...tml#post628059 قبل از قضاوت بد نسبت به آقای مهرانفر بد نیست بخونید - بعضیا حال کلیک کردن ندارن و اینکه ممکنه بدون خوندن متن اون اینک بیان و ادامه بدن دوباره همینجا کپی میکنم :
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام دوستان
    من این تاپیک رو الان دیدم -
    باید بهتون بگم آقای امیر مهرانفر ( یک ماهه ) بهشون سرور دادیم ( کلو خودمون در آمریکا - فعلا فقط یک سرور ) و من تایید میکنم که آقای مهرانفر یا همون
    ColoServer.ir
    هیچ ارتباطی با فرد کلاهبرداری که موضوع تاپیک فعلی راجع به اون هست نداره و تا الان تاییدشون میکنم آقای مهرانفر رو چون شاید 10 بار تلفنی با هم صحبت داشتیم تو این یک ماه - فرد با شخصیتی به نظر میاد ( دقت کنید که من خودشو تایید کردم نه سرویس یا کیفیت سرویس دهی رو ) و تا الان هم ثابت کرده - نه نفر قبلی که بالای پست من پست زده و نه هیچ کس دیگه به صرف شباهت اسم یک دامنه دلیل نداره به کسی توهین کنه و باید عذرخواهی کنید. قبل از قضاوت خود من از ایشن خواستم جهت اطمینان و شناخت بیشتر خودم و بقیه یک پیغام خصووصی برام بفرسته که تصویرشو میزارم
    فایل پیوست 10506
    -------------------------
    پ.ن : اگر مشتری من روزی روزگاری بخواد سر کسی کلاه بزاره و حق رو ناحق کنه پدرشو در میارم. ( واسه همین مشتری هایی که صداقت دارن و شعور دارن میگیریم و خدا میدونه مشتری ددیکیت بارها شده انداختم بیرون فقط به صرف بد حرف زدنش و زیر پا گذاشتن حق دیگران و ... - ) اگر مشتری طرز کار کردن بلد نیست باید یاد بگیره و ما مجبور نیستیم باش کار کنیم%
    ویرایش توسط dreamdata : December 27th, 2012 در ساعت 16:21
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

2. تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)