بهتره این لینک رو ببینید http://www.webhostingtalk.ir/f15/613...tml#post628059 قبل از قضاوت بد نسبت به آقای مهرانفر بد نیست بخونید - بعضیا حال کلیک کردن ندارن و اینکه ممکنه بدون خوندن متن اون اینک بیان و ادامه بدن دوباره همینجا کپی میکنم :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من این تاپیک رو الان دیدم -
باید بهتون بگم آقای امیر مهرانفر ( یک ماهه ) بهشون سرور دادیم ( کلو خودمون در آمریکا - فعلا فقط یک سرور ) و من تایید میکنم که آقای مهرانفر یا همون
ColoServer.ir
هیچ ارتباطی با فرد کلاهبرداری که موضوع تاپیک فعلی راجع به اون هست نداره و تا الان تاییدشون میکنم آقای مهرانفر رو چون شاید 10 بار تلفنی با هم صحبت داشتیم تو این یک ماه - فرد با شخصیتی به نظر میاد ( دقت کنید که من خودشو تایید کردم نه سرویس یا کیفیت سرویس دهی رو ) و تا الان هم ثابت کرده - نه نفر قبلی که بالای پست من پست زده و نه هیچ کس دیگه به صرف شباهت اسم یک دامنه دلیل نداره به کسی توهین کنه و باید عذرخواهی کنید. قبل از قضاوت خود من از ایشن خواستم جهت اطمینان و شناخت بیشتر خودم و بقیه یک پیغام خصووصی برام بفرسته که تصویرشو میزارم
فایل پیوست 10506
-------------------------
پ.ن : اگر مشتری من روزی روزگاری بخواد سر کسی کلاه بزاره و حق رو ناحق کنه پدرشو در میارم. ( واسه همین مشتری هایی که صداقت دارن و شعور دارن میگیریم و خدا میدونه مشتری ددیکیت بارها شده انداختم بیرون فقط به صرف بد حرف زدنش و زیر پا گذاشتن حق دیگران و ... - ) اگر مشتری طرز کار کردن بلد نیست باید یاد بگیره و ما مجبور نیستیم باش کار کنیم%