نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 268

موضوع: فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    240
    تشکر تشکر شده 
    134
    تشکر شده در
    98 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

شما این پست رو بخون عزیز
    http://www.webhostingtalk.ir/f15/666...tml#post628003

از اون کسی که این پست رو ارسال کرده سوال کردم این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟ با سه تا علامت سوال
    شما میتونی بیایی این سوال رو پاسخ بدی و بگی من اون نیستم .
    پست اون آقا هم به من ربطی نداره
    اگر تشابه اسمی بوده برطرف کن
    حرص و جوش و تهدید هم نداره
    از ادبیات بهتری استفاده کنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط mashiat نمایش پست ها
    شما این پست رو بخون عزیز
    http://www.webhostingtalk.ir/f15/666...tml#post628003

از اون کسی که این پست رو ارسال کرده سوال کردم این همون کلاهبرداره هست ؟؟؟ با سه تا علامت سوال
    شما میتونی بیایی این سوال رو پاسخ بدی و بگی من اون نیستم .
    پست اون آقا هم به من ربطی نداره
    اگر تشابه اسمی بوده برطرف کن
    حرص و جوش و تهدید هم نداره
    از ادبیات بهتری استفاده کنید
    من از شما یک سوال دارم،
    شما داری نهایت تلاش رو میکنی تا بهترین سرویس دهی رو بدی به کاربرات، روز ها زحمت میشکی ولی یک روز یکی میاد با یک کلیک بهت تحمت میزنه و ابیرو که با هزار زحمت جمع کردی میبره ، سپس شما با ملایمت و لطافت باهاش حرف زنی؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    240
    تشکر تشکر شده 
    134
    تشکر شده در
    98 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط coloserver نمایش پست ها
    من از شما یک سوال دارم،
    شما داری نهایت تلاش رو میکنی تا بهترین سرویس دهی رو بدی به کاربرات، روز ها زحمت میشکی ولی یک روز یکی میاد با یک کلیک بهت تحمت میزنه و ابیرو که با هزار زحمت جمع کردی میبره ، سپس شما با ملایمت و لطافت باهاش حرف زنی؟
    سلام
    ببینید حرف شما درسته قبول دارم
    اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
    بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
    در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
    موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mashiat نمایش پست ها
    سلام
    ببینید حرف شما درسته قبول دارم
    اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
    بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
    در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
    موفق باشید
    دوست عزیز من شما رو مقصر نمیدونم اون کسی رو مقصر می دونم که الکی اومد به ما توهین کرد ، هم در تاپیک هم در پ.خ

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)