اي ول بابا اينها ديگه چه موجوداتي هستند
جون من گوش كنيد و كمي بخنديد :
اول كه من ايميلمو گرفتم يك فايل داشت كه دانلود كردم بعد باز كردم و فايل about را باز كردم و همون اول با
پشتيباني تماس گرفتم و شروع كردم به صحبت كردن كه اين چيه و آن چيه و اين كه ميخواهم هاستينگ بزنم حدود يك ساعتي كه توضيح داد بعد بهش گفتم من كه هيچي نفهميدم نرم افزارهايش را نصب كنيد و تنظيماتش را انجام دهيد بعد با طراحش تماس گرفتم و گفتم يك سيستم مديريت محتوا ميخواهم و آن بنده خدا را هم سر كار گزاشتم و گفت روي كدام اي پي بزارم . من كه نميدونستم اي پي چيه گفتم روي هر كدامش كه ميخواهي و اون بنده خدا هم گفت خودم برات كانفيگ ميكنم . دوباره تماس گرفتم با پشتيبان كه نحوه كار با نرم افزار را به من ياد بده كه نيم ساعتي طول كشيد . بعد آن طراح خودش به موبايلم تماس گرفت و گفت كارتون آماده شد تازه قرار شد برايم يك دامنه هم جور كنه و گفت تا فردا نصبه و پس فردا حتما ميتونه كار كنه حتي ازش قول گرفتم كه اگر حساب سامان گرفتم برايم پرداخت اينترنتي هم بزنه آخر موقع صحبت خندم گرفت در حدي كه طرف فكر كرد دارم سر كارش ميزارم
جون شما خيلي حال كردم به سرم زده فردا يك مقاله تحت عنوان چگونه ميشود يك روزه بدون درد سر هاست زد
بعد ميگن خدا نميرسونه . مفت ميخورم و ميخوابم و بعد كلي صفا ميكنم فقط اگر كسي از كاربران مشكلي داشت ايميلشو به پشتيباني فوروارد ميكنم خيلي باحاله ها !!!!
از دوستان خواهشمندم كه حتما از ايشان سرويس بگيرند حداقل به خندش ميارزه
تا كور شود هر آنكه نتواند ديد
راست ميگي كمي من نبودم 3 تا پيج باز شد
نه بابا طرف با حال تر از اين حرفهاست تقاضا بده كمي هم .......حله
بابا بيخيال مگر حتما آدم بايد بياد ITman باشه خدا روزي رسونه
بيخيال اين سوسول بازيها VPS يي كه گرفتي بيار با هم بازار هاستينگ ايران را در اختيار بگيريم
دوستان تا چند روز ديگه ناصر هاست در اختيار شماست![]()