-
December 28th, 2009, 13:42
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 18:52
دلیل: اضافه كردن نكات
-
تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید
afrateam, ahmad19, Arash.Ajdary, ashiyane, baghebahar, behnam7436, behzad_20052006, Faraz4u, GOD, jumong4, kaveh_3000, Lexus, lovee20002002, majofempire, mansour207, mehdi_p, meisam317, nimapendar, rasool661, tanha123, tbhacims, thanker, tizhost, لرد, مجید
-
December 28th, 2009 13:42
# ADS
-
December 29th, 2009, 23:07
عضو انجمن
پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
سلام
من میخوام
اینم ایملم
ssss8547@yahoo.com
revenger.black16@gmail.com
درباره تبلیغات هم اعلام امادگی میکنم بنرتون رو توی سایت قرار بدم
اگه وارز باشه بهتره
کنترل پنل هم اگه cpanel باشه دیگه حرف نداره
آقا منتظرما امیدوارمون رکدی اگه نه ما کجا vps کجا
ویرایش توسط GOD : December 29th, 2009 در ساعت 23:33
-
-
December 29th, 2009, 23:12
-
-
December 29th, 2009, 23:21
عضو انجمن
عزیز لطف کن حداقل لیست کسانی که بهشون میدی همراه زمان تحویل رو بنویس تا ملت تکلیفش رو بدونه.
-
-
December 29th, 2009, 23:34
واقعا ممنونم از دوستان از اين همه لطفي كه به من دارند
تازه خوبه به جاي 15 دي امروز داريم عرضه ميكنيم وگرنه تا به حال جزء قاتلان صدوبيست هزار پيامبر هم شده بودم
من دارم دروغ ميگويم ؟؟؟؟ چه مدركي داريد ؟؟ يعني تا فردا شما نميتوانيد صبر كنيد ؟؟؟؟
خيلي حرفه جالب است بدانيد همين كساني كه الان بدترين ناسزاها را به من ميدهند از ديشب تا الان چندين بار پيام خصوصي گذاشته بودند كه آقا ما را از قلم ننداز و ميگفتند كه در فروم نگفتيم تا ديگران ما را مسخره نكنند و يا پيام ميدادند كه بنر ميزاريم تو را به خدا بدون قرعه كشي به ما بده بعد ديدند كه قرعه كشي را برداشتم تا كساني كه دنبال حقوق و شخصيت افرادند بهشان بر نخورد
حيف كه صندوق را خالي كردم و گرنه همه را اينجا ميزاشتم تا دوستان ملاحظه كنند
ولي واقعا برخي از دوستان بويي از مردانگي نبرده اند حاضر نيستنند كمي صبر كنند و مدام دنبال اين هستند كه يا تاپيك حذف بشه و يا اثبات كنند كه من دروغ گويم
نميدانم چه كار كنم براي دوستاني كه اين كارهها را انجام ميدهند اگر بگويم نميدهم كه ميگوييند ديدي راست گفتيم و اگر بدهم ميشه مثل آقا ناصر . من خودم شاهد بودم بيشتر از دوساعت در شركت وقت دو تن از دوستان را گرفته و اين هم دست مزد ما لطفا پست بالاييش را ببينيد . فقط دنبال سوء استفاده و خنده است تازه خوبه امروز روز شهادته و گرنه .............. و هم من هم مجبورم يك سال ايشان را تحمل كنم
مسئولين سايت هم كه خوب از من پذيرايي كردند
البته چند نفر از دوستان هم به من اطمينان كردند كه از آنها كمال تشكر را دارم
اما دليل انتخاب چهار نفر : آقاي سامان و behnam7436 و بهنام بدليل لطفي كه داشتند و تبليغي كثيري كه انجام دادند و ناصر را هم ......(نميدانم شايد بدليل اين كه ميخواستم زودتر از دست اسپمهايش خلاص شوم)
بعد از خواندن 5 صفحه قبل تصميمي گرفتم كه بدين شرح است كه من همين جا فعاليتم را در اينجا تمام كنم و به فروم اختصاصي هاستينگ و اسكريپ شركت نسيم بروم و آنجا ادامه كارم را انجام بدهم و دوستاني كه واقعا نيازمندند يا دوستاني كه براي امتحان يا براي اسپانسري ميخواهند را در آنجا رسيدگي كنم . از همه دوستاني كه با قوت قلبشون به من نيرو دادند تشكر و عذر خواهي ميكنم و ازشون خواهش دارم كه همين امشب بيايند به اين فروم و درخواستشان را بدهند تا من همين فردا پيگيري كنم
اميدوارم دوستان قبل از قضاوت حداقل 5 صفحه آخر را بخوانند تا دليل تصميمم را بفهمند فقط اميدوارم منطقي برخورد كنند
از مسئولين اين سايت ميخواهم اي تاپيك را خذف نكنند تا درس عبرتي بشه براي بقيه كه بدانند جامعه هدف را كجا تعيين كنند
لازم به توضيح است كه من الان logout كنم ديگر وارد اين فروم نميشوم و اگر كاري داشتيد فقط در فروم شركت نسيم مطرح كنيد و از پيام خصوصي و حضور فيزيكي جلوگيري كنيد تقاضاي شماره تلفن را هم نكنيد زيرا فقط مخصوص مشتركين است
در فرم نسيم منتظرتان هستم
يا علي
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 23:38
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
-
-
December 29th, 2009, 23:44

نوشته اصلی توسط
alibaba
واقعا ممنونم از دوستان از اين همه لطفي كه به من دارند
تازه خوبه به جاي 15 دي امروز داريم عرضه ميكنيم وگرنه تا به حال جزء قاتلان صدوبيست هزار پيامبر هم شده بودم
من دارم دروغ ميگويم ؟؟؟؟ چه مدركي داريد ؟؟ يعني تا فردا شما نميتوانيد صبر كنيد ؟؟؟؟
خيلي حرفه جالب است بدانيد همين كساني كه الان بدترين ناسزاها را به من ميدهند از ديشب تا الان چندين بار پيام خصوصي گذاشته بودند كه آقا ما را از قلم ننداز و ميگفتند كه در فروم نگفتيم تا ديگران ما را مسخره نكنند و يا پيام ميدادند كه بنر ميزاريم تو را به خدا بدون قرعه كشي به ما بده بعد ديدند كه قرعه كشي را برداشتم تا كساني كه دنبال حقوق و شخصيت افرادند بهشان بر نخورد
حيف كه صندوق را خالي كردم و گرنه همه را اينجا ميزاشتم تا دوستان ملاحظه كنند
ولي واقعا برخي از دوستان بويي از مردانگي نبرده اند حاضر نيستنند كمي صبر كنند و مدام دنبال اين هستند كه يا تاپيك حذف بشه و يا اثبات كنند كه من دروغ گويم
نميدانم چه كار كنم براي دوستاني كه اين كارهها را انجام ميدهند اگر بگويم نميدهم كه ميگوييند ديدي راست گفتيم و اگر بدهم ميشه مثل آقا ناصر . من خودم شاهد بودم بيشتر از دوساعت در شركت وقت دو تن از دوستان را گرفته و اين هم دست مزد ما لطفا پست بالاييش را ببينيد . فقط دنبال سوء استفاده و خنده است تازه خوبه امروز روز شهادته و گرنه .............. و هم من هم مجبورم يك سال ايشان را تحمل كنم
مسئولين سايت هم كه خوب از من پذيرايي كردند
البته چند نفر از دوستان هم به من اطمينان كردند كه از آنها كمال تشكر را دارم
اما دليل انتخاب چهار نفر : آقاي سامان و behnam7436 و بهنام بدليل لطفي كه داشتند و تبليغي كثيري كه انجام دادند و ناصر را هم ......(نميدانم شايد بدليل اين كه ميخواستم زودتر از دست اسپمهايش خلاص شوم)
بعد از خواندن 5 صفحه قبل تصميمي گرفتم كه بدين شرح است كه من همين جا فعاليتم را در اينجا تمام كنم و به فروم اختصاصي هاستينگ و اسكريپ شركت نسيم بروم و آنجا ادامه كارم را انجام بدهم و دوستاني كه واقعا نيازمندند يا دوستاني كه براي امتحان يا براي اسپانسري ميخواهند را در آنجا رسيدگي كنم . از همه دوستاني كه با قوت قلبشون به من نيرو دادند تشكر و عذر خواهي ميكنم و ازشون خواهش دارم كه همين امشب بيايند به اين فروم و درخواستشان را بدهند تا من همين فردا پيگيري كنم
اميدوارم دوستان قبل از قضاوت حداقل 5 صفحه آخر را بخوانند تا دليل تصميمم را بفهمند فقط اميدوارم منطقي برخورد كنند
از مسئولين اين سايت ميخواهم اي تاپيك را خذف نكنند تا درس عبرتي بشه براي بقيه كه بدانند جامعه هدف را كجا تعيين كنند
لازم به توضيح است كه من الان logout كنم ديگر وارد اين فروم نميشوم و اگر كاري داشتيد فقط در فروم شركت نسيم مطرح كنيد و از پيام خصوصي و حضور فيزيكي جلوگيري كنيد تقاضاي شماره تلفن را هم نكنيد زيرا فقط مخصوص مشتركين است
در فرم نسيم منتظرتان هستم
يا علي
pm ها ايميل هم ميشه ميتونيد افشا گري كنيد....
ولي اگر جدي قصد فعاليت داريد توصيه ميشود يه شرطهايي مثل سواد ، سن ، داشتن شماره حساب و... قرار دهيد تا بعدا به مشكل نخوريد
ویرایش توسط Rapid : December 29th, 2009 در ساعت 23:48
-
-
December 29th, 2009, 23:46
اگه هنوز قرعه کشی انجام نشده ما را هم در نظر بگیرد
ممنون
mehdi.592@gmail.com
-
-
December 29th, 2009, 23:49
-
-
December 29th, 2009, 23:49
عضو انجمن
خوب آدرس فروم رو میدادی عزیزم
-
-
December 29th, 2009, 23:54
بازم تبلیغتونو کردم پس باید در اولویت باشم:http://www.phpnuke.ir/ftopicp-104353.html
saeed2009h@yahoo.com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پرسیان فروم - بهترین سایت تفریحی
http://jumong4.blogfa.com
-
-
December 30th, 2009, 00:05
عضو انجمن
حداقل آدرس فروم میدادی...[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
دوستانی که گیرشون اومده باهاشون تماس بگیرن و بگن بهشون که آدرس فروم و قول هاشون یادشون رفت
ویرایش توسط jgvr : December 30th, 2009 در ساعت 00:10
-