سلام !
جناب علی بابا Alibaba ! من که گفتم استنباط شخصی و دوست ندارم به شما بر بخوره !
اگر شما واقعاً اینکار رو انجام بدید مطمئن باشید ظرف یک سال بهترین هاستینگ ایران خواهید شد . بنده هم در شخصیت والا و خیر بودن کار شما هیچ نوع جسارتی نکردم ! اما متاسفانه اینطور بزرگ شدیم که به همه چی مشکوک باشیم چون کسی جز خانواده خیر آدمی رو نمیخواد بطور کامل ! حالا شما اگر انجام بدید منفعت دو طرفه داره اما باز یک استثنا میشید ! یکی از بزرگترین هاستینگ ایران . !

به طرح و ایده شما احترام میذارم . چرا که هم فکر بزرگی بود که در فکر هر کسی نمیگنجید و هم باعث رقابت سالمتر شدید و هم اینکه برای تبلیغ بهترین گزینه بود و ...
اگر قرار باشه به طرح شما از 20 نمره . نمره بدم من میدم 21 پس اشتباه متوجه نشید ! واقعاً فکر بزرگ و جالبی بود به شرطی که پیاده سازی شه . چون ما هم انسانیم و مشغله کاری و زندگی داریم و اینکه پشتیبانی Real Time یا همون زمان واقعی خودمون باشه که دیگه کار هاستینگ های دیگه رو تعطیل کردید . چون مشتری قبل از هاست پشتیبانی نیاز داره .
پس امیدوارم موفق باشید .

nswir این استنباط من بود که گویا دوستمون ردش کردن و بطور حتم استنباط من اشتباه بود ! حالا نمیدونم ! اما باید دونست حتی اگر یک دیوانه به شما بگه تو غذاتون سم ریختن باز باید شک کرد شاید درست باشه ! منم اونم دیوانه هستم !