-
December 28th, 2009, 13:42
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 18:52
دلیل: اضافه كردن نكات
-
تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید
afrateam, ahmad19, Arash.Ajdary, ashiyane, baghebahar, behnam7436, behzad_20052006, Faraz4u, GOD, jumong4, kaveh_3000, Lexus, lovee20002002, majofempire, mansour207, mehdi_p, meisam317, nimapendar, rasool661, tanha123, tbhacims, thanker, tizhost, لرد, مجید
-
December 28th, 2009 13:42
# ADS
-
December 29th, 2009, 14:37
پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه

نوشته اصلی توسط
LoveLife

نوشته اصلی توسط
sparksun
فکر کنم دوستان متوجه شدن و در عوض نمی گن نفهمیدم
اینطور که مشخصه ، شده تنها حدف جلب توجه هست
بنده هم نه میزبانی هاست دارم ونه مخالف این کار بودم
اگر هم افراد اگاه و با سابقه بیشتر در این تاپیک به شماره 2 مراجعه بکنند متوجه می شوند که من هم خودم در خواست داده بودم
بهتره یکم ارزش خودتون رو ببرید بالا و کاری نکنید با همه شما بازی بشه
در اخر هم جلوتون یه وی پی اس بندازن
یکم به قدرتی شما کاربران دارید فکر بکنید
یک شبه می تونید یکی رو بهترین و یک شبه می تونید یکی رو بدترین بکنید
نگذارید باهاتون بازی بشه و اون ارزشی که دارید رو بمسخره بگیرند
اگر قرار هست وی پی اس داده بشه بهتره در 4 چوب یک سری قوانین باشه ، ان هم از پیش مشخص شده

نوشته اصلی توسط
eh3an
آقا ناصر ! شنیدی که میگن کور به کور میگه تو چشات گرد و خاک میره دقیقاً مصداق شماست !
یک پنل هاست تست بدن دوستمون مشکلات حله ! ظرف 2 دقیقه امنیت سرور معلوم میشه ! اگه سرور سوخت که به درد نمیخوره اگه نسوخت خوبه !
من که خودم تایید نمیدم تا نبینم !
فكر نكنيد من به خاطر vps دارم خود شيريني ميكنم ولي بابا كمي انصاف داشته باشيد چرا بيخودي داريد به اين بابا گير ميديد
من هم اولش فكر كردم خالي بنديه حتي تبليغ هم كردم كه براي اين بنده خدا بهانه نمونه اما به جاي تهمت ناروا يكي فرستادم دفترش ديديم اين بابا تشكيلاتي براي خودش داره
حالا من هم ازش طرفداري نميكنم ازش VPS ميخرم اگر بد بود همين جا اعلان ميكنم تا همگي اعدامش كنيم
-
تعداد تشکر ها ازsaman6709 به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 14:43
دوست من !
من به هیچ اقلیتی و شخصی توهین و تهمت نمیزنم یعنی این اجازه رو به خودم نمیدم !
اما دارم به عقل خودم رجوع میکنم ! و مثل همه دارم نظرمو میگم !
من یه مثالی زدم آقا ناصر اومدن به من گفتن خودت مشکل داری و به حالت تمسخر گرفتن منم پاسخ ایشون رو دادم ! کار اشتباهی بود ؟
-
-
December 29th, 2009, 14:44

نوشته اصلی توسط
LoveLife
ببخشيد اما گويا شما مرا به اسراف و تبذير متهم ميكنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولي فكر كنم من خودم از شما بيشتر نگران پولم هستم

نوشته اصلی توسط
sparksun
فکر کنم دوستان متوجه شدن و در عوض نمی گن نفهمیدم
اینطور که مشخصه ، شده تنها حدف جلب توجه هست
بنده هم نه میزبانی هاست دارم ونه مخالف این کار بودم
اگر هم افراد اگاه و با سابقه بیشتر در این تاپیک به شماره 2 مراجعه بکنند متوجه می شوند که من هم خودم در خواست داده بودم
بهتره یکم ارزش خودتون رو ببرید بالا و کاری نکنید با همه شما بازی بشه
در اخر هم جلوتون یه وی پی اس بندازن
یکم به قدرتی شما کاربران دارید فکر بکنید
یک شبه می تونید یکی رو بهترین و یک شبه می تونید یکی رو بدترین بکنید
نگذارید باهاتون بازی بشه و اون ارزشی که دارید رو بمسخره بگیرند
اگر قرار هست وی پی اس داده بشه بهتره در 4 چوب یک سری قوانین باشه ، ان هم از پیش مشخص شده
كاش كه يك مورد را شفاف ميگفتيد فكر نكنم شما خواهان vps باشيد پس چرا اينقدر پست ميزنيد بحث كردن با شما بيفايده است پس اينقدر مزاحم ديگران نشويد اگر موردي بود بعد از واگزاري ذكر نماييد

نوشته اصلی توسط
eh3an
آقا ناصر ! شنیدی که میگن کور به کور میگه تو چشات گرد و خاک میره دقیقاً مصداق شماست !
یک پنل هاست تست بدن دوستمون مشکلات حله ! ظرف 2 دقیقه امنیت سرور معلوم میشه ! اگه سرور سوخت که به درد نمیخوره اگه نسوخت خوبه !
من که خودم تایید نمیدم تا نبینم !
بحث كردن با شما هم فايده ندارد لطفا اگر صحبتي داريد بعد از واگزاري داشته باشيد
كمي انصاف و مروت بايد .......
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
-
تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 14:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saman6709
فكر نكنيد من به خاطر vps دارم خود شيريني ميكنم ولي بابا كمي انصاف داشته باشيد چرا بيخودي داريد به اين بابا گير ميديد
من هم اولش فكر كردم خالي بنديه حتي تبليغ هم كردم كه براي اين بنده خدا بهانه نمونه اما به جاي تهمت ناروا يكي فرستادم دفترش ديديم اين بابا تشكيلاتي براي خودش داره
حالا من هم ازش طرفداري نميكنم ازش vps ميخرم اگر بد بود همين جا اعلان ميكنم تا همگي اعدامش كنيم
بله سامان جان شما امدی و در سایت ها من هم قرار دادی و متوجه هستم منظورت بد نیست
من هم نمی گم ایشون کار بدی داره یم کنه دارم می گم این روندش نیست
شما هر چقدر کار خوبی هم بکنی و بیایی نسبت به اون کاری که می کنی ، خیلی چیزای دیگر رو از بین ببری آیا درسته ؟
حالا ایشون میده و ما شک هم نمی کنیم !!!
ولی با از دست دادن چه ارزشی ؟ شما خودت داری خرید می کنی !
بنده هم به ایشون پیشنهاد تبلیغ در فروم خودم رو داده بودم !
بهتر نیست یکم ارزش خودمون رو ببریم بالا تر ، من مشکلی ندارم ، برای این دسته از افرادی دارم می گم که دارن در بازی تبلیغات قرار می گیرند و خودشون نمی دانند
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

نوشته اصلی توسط
alibaba
ببخشيد اما گويا شما مرا به اسراف و تبذير متهم ميكنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولي فكر كنم من خودم از شما بيشتر نگران پولم هستم
كاش كه يك مورد را شفاف ميگفتيد فكر نكنم شما خواهان vps باشيد پس چرا اينقدر پست ميزنيد بحث كردن با شما بيفايده است پس اينقدر مزاحم ديگران نشويد اگر موردي بود بعد از واگزاري ذكر نماييد
كمي انصاف و مروت بايد .......
چقدر شما باهوش هستید علی جان
بنده همان اول گفتم دیگر وی پی اس رو نمی خوام !!
تازه متوجه شدید ؟
یه نتیجه جالب اینه که منم همین نظر رو نسبت به شما دارم و دوست ندارم با شمایی که اصلا نمی خواید کوچک ترین توضیحی رو بپزیری صحبت داشته باشم
همه این نوشته ها رو برای بیان نظر دادم و هیچ انتظاری از شما نیست
-
تعداد تشکر ها از mr.bahram به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 14:53

نوشته اصلی توسط
sparksun
بله سامان جان شما امدی و در سایت ها من هم قرار دادی و متوجه هستم منظورت بد نیست
من هم نمی گم ایشون کار بدی داره یم کنه دارم می گم این روندش نیست
شما هر چقدر کار خوبی هم بکنی و بیایی نسبت به اون کاری که می کنی ، خیلی چیزای دیگر رو از بین ببری آیا درسته ؟
حالا ایشون میده و ما شک هم نمی کنیم !!!
ولی با از دست دادن چه ارزشی ؟ شما خودت داری خرید می کنی !
بنده هم به ایشون پیشنهاد تبلیغ در فروم خودم رو داده بودم !
بهتر نیست یکم ارزش خودمون رو ببریم بالا تر ، من مشکلی ندارم ، برای این دسته از افرادی دارم می گم که دارن در بازی تبلیغات قرار می گیرند و خودشون نمی دانند
---------- post added at 02:48 pm ---------- previous post was at 02:45 pm ----------
چقدر شما باهوش هستید علی جان
بنده همان اول گفتم دیگر وی پی اس رو نمی خوام !!
تازه متوجه شدید ؟
یه نتیجه جالب اینه که منم همین نظر رو نسبت به شما دارم و دوست ندارم با شمایی که اصلا نمی خواید کوچک ترین توضیحی رو بپزیری صحبت داشته باشم
همه این نوشته ها رو برای بیان نظر دادم و هیچ انتظاری از شما نیست
من كه منظور شما را نفهميدم من تا حالا ارزشم پايين نيامده ؟؟
آقا اصلا بياييم همه با هم دوست باشيم و دعواها را بگزاريم براي بعد واگزاري ، باشه ؟
-
تعداد تشکر ها از saman6709 به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 14:55
دوست من ! چرا فایده نداره !؟ آخه شفاف سازی نمیکنید یه راست اومدید گفتید میخوام 200 تا وی پی اس بدم ! خوب ... من که گفتم به ایده شما احترام میذارم ! و به کار خیر و پشتیبانی شما ! اما خوب یک پنل هاستینگ بذارید ! به عنوان دمو ! شما که از امنیت مطمئن هستید ! پس چرا ... ؟
در ضمن من چیز بدی نگفتم ! دارم منطقی حرف میزنم ! شما یه سری اطلاعات دادید که من گفتم پس استنباط من مبنی بر کار شما اشتباه بوده است !
حالا شما دارید میگید ... ! من دارم میگم هیچوقت تا نبینی نباید باور کنی !
شما بهتون بگن آقا اونجا رو دیدی چقدر خوشکل هست ؟ خوب شما مطمئناً تا نبینید نمیتونید استنباط درست و درک درستی داشته باشید از اون مکان زیبا ! ما هم نمیتونیم به زور به خودمون به قبولونیم که بهترین هست !
البته صحبت های من از ارزش کار شما کم نمیکنه خودتون چون ذکر کردید اگر راضی بودید 3 ماه آخر را پرداخت کنید ما هم بر پای نیت خیر شما زانو میزنیم !
اما سوالات باید جواب داده بشه ! این میشه پشتیبانی !
-
-
December 29th, 2009, 14:59

نوشته اصلی توسط
saman6709
من كه منظور شما را نفهميدم من تا حالا ارزشم پايين نيامده ؟؟
آقا اصلا بياييم همه با هم دوست باشيم و دعواها را بگزاريم براي بعد واگزاري ، باشه ؟
من هم موافقم من يك ماه ميگيرم اگر خوب بود از ماه بعد پول ميدهم
بابا چرا همش دعوا ميكنيد ؟؟؟؟
بزارين براي بعد vps دادنها
اونهايي كه نميخواهند هم اين همه پست در اين فروم است چرا ميآيند اينجا ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از behnam7436 به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 15:00
عضو انجمن
والا کف کردیم.دوست عزیز این تاپیک را بعد از اتمام کار می زدی که خیلی از این سوالات وجود نداشته باشند.
ولی بازم می گم این کار چیزی جز ضربه زدن به وضعیت آشفته هاستینگ ایران نیست
-
-
December 29th, 2009, 15:03
علی عزیز راستی شما اگر دقت کرده باشید من اصلاً تبلیغ هاستینگ خودمونو اصلاً تو هیچ تاپیکی انجام ندادم !
پس مطمئن باشید هدفم خورد کردن اهداف . کلام و شخصیتی هیچ کسی نیست !
تنها سوالات متداول را میپرسم .
و هر کس هم میذارن تو قبر خودش ! من که از شما نه انتظار وی پی اس دارم و نه ثبت نام کردم !
اگر دوستان هم بیان با شما کار کنن ! یا منفعت میبرن که امید دارم دو طرفه باشه یا اینکه ضرر میکنن ! که ضررش پای خودشون هست !
مطمئن باشید اگر مشتریان شما راضی باشه گروه ما به شما کمک میکنه تا بهترین سایت ها بر روی سرور شما راه اندازی بشن ! از لحاظ اسکریپت اینم از طرف گروه سایت اسکریپتمون گفتم !
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از eh3an به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 15:04

نوشته اصلی توسط
eh3an
دوست من ! چرا فایده نداره !؟ آخه شفاف سازی نمیکنید یه راست اومدید گفتید میخوام 200 تا وی پی اس بدم ! خوب ... من که گفتم به ایده شما احترام میذارم ! و به کار خیر و پشتیبانی شما ! اما خوب یک پنل هاستینگ بذارید ! به عنوان دمو ! شما که از امنیت مطمئن هستید ! پس چرا ... ؟
در ضمن من چیز بدی نگفتم ! دارم منطقی حرف میزنم ! شما یه سری اطلاعات دادید که من گفتم پس استنباط من مبنی بر کار شما اشتباه بوده است !
حالا شما دارید میگید ... ! من دارم میگم هیچوقت تا نبینی نباید باور کنی !
شما بهتون بگن آقا اونجا رو دیدی چقدر خوشکل هست ؟ خوب شما مطمئناً تا نبینید نمیتونید استنباط درست و درک درستی داشته باشید از اون مکان زیبا ! ما هم نمیتونیم به زور به خودمون به قبولونیم که بهترین هست !
البته صحبت های من از ارزش کار شما کم نمیکنه خودتون چون ذکر کردید اگر راضی بودید 3 ماه آخر را پرداخت کنید ما هم بر پای نیت خیر شما زانو میزنیم !
اما سوالات باید جواب داده بشه ! این میشه پشتیبانی !
كار من علي رغم صحبت شما بسيار شفاف است و همان طور كه قبلا هم پست زدم دوستاني كه كار هاستينگ دارند و علاقه به شراكت دارند پيام خصوصي بدهند تا با آنها تماس بگيرم و خصوصي صحبت كنم
اما اگر شما هيچ جور قانع نميشويد و به قول خودتان به همه چيز شك داريد آن وقت ....
كار من روشنه از پول شركت vps با كيفيت بالا و امكانات عالي به مدت 9 ماه با پشتيباني متفاوت از آنچه ديده اند را به دوستان ميدهم اگر رضايت داشتند كارمان را ادامه ميدهيم و گرنه هيچ ...
باز هم ابهامي وجود دارد ؟؟؟
شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست
-