نقل قول نوشته اصلی توسط iranwebshop نمایش پست ها
ما دقیقا قبل از سر رسید پول رو به شما پرداخت کرده بودیم و شما باید کل مبلغ رو برگشت میداید اما تا 9 روز که قصد برگشت نداشتید و تلفنی هم گفتید ما اصلا پولتون رو برگشت نمیدیم و بعد هم که 100000 تومان از 163000 تومان را بعد از 9 رو واریز کردید
اما چه فایده

چون پول ارزشی نداره ما بیش از یک هفته در حال ترانفسر سرور و کانفیگ ان بودیم و نزدیک یک میلیون هزینه کردیم تا دقیقا همان سرور را با هزینه ستاپ و کانفیگ دوباره از همان دیتا سنتر خرید کنیم و الان هم بعد از یک ماه هنوز از کار شما ناراحت هستیم که چرا باید اینطو ربشه ؟

این هم تاریخ سر رسیدهای قبلی که همیشه بین 11 تا 13 هز ماه بوده و ما دقیقا 1391/07/08 مبلغ رو به شما پرداخت کرده بودیم قبل از سر رسید کپی از صفحه صورتحسابهای سایت خودتان البته ماه اخر رو فاکتور نکردید که در تیکت ارسال شد

1391/07/08 15:27
محمد حیدری || مشتری
درود و احترام

جناب قنبری هزینه تمدید سرور به مبلغ 163000 تومان پرداخت شد

5216 1391/06/04 1391/06/11 137,500 تومان پرداخت شده

4913 1391/05/04 1391/05/11 130,000 تومان پرداخت شده

4024 1391/02/05 1391/02/12 130,000 تومان پرداخت شده

3742 1391/01/06 1391/01/13 130,000 تومان پرداخت شده

4616 1391/04/04 1391/04/11 130,000 تومان پرداخت شده

در مورد حذف پستها فردا در موردش تصمیم میگیرم بزارید دیگران هم ببینند و در مورد من و شما قضاوت کنند
نقل قول نوشته اصلی توسط abc نمایش پست ها
نمیخواستم در این تاپیک دیگر پست بزنم الان هم یکی از همکاران اطلاع داد متوجه شدم و وارد سایت شدم
بی شخصیت و هرچی که نثار کردی شما خودت هستی، من رو بخاطر خیانت خودتان گدا و همه چیز خطاب کردی و...
یکبار گفتی البته اول فکر میکردی من حیدری هستم و پست برچسب شده بالایی رو دادی و سپس پست برچسب شده پایینی رو دادی و گفتی پست هارو پاک کن.

شما که خیلی به همه چیز معتقد هستی همان روز اولی که البته برای تست هتزنر برای من بصرفه تر بود که از واسطه ها سرویس بگیرم و فکر میکردم شما هم ازت خیلی تعریف میشه انسان شریفی هستی باهات تماس گرفتم و خودم رو معرفی کردم آن موقع از روی شرمندگی و خجالت گفتی آقا من رو حلال کن بخشهایی از سایتت را کپی کردم( این یعنی ***ی نیست؟) یعنی من نمیفهمیدم همینجوری اون طرح های ***ی را استفاده میکردی؟

ما برای سایتمان هرچند دیگر طرح هاش قدیمی شده هزینه طراحی دادیم و پول طراح دادیم و برای ان موقع ایده که الان کلا تغییر کرده سایت شما خودت به ***ی ات اعتراف کردی از روی شرمندگی حتی قبل از اینکه من چیزی رو اشاره کنم.

من هیچ حرف اضافی یا توهینی تا قبل از این پست بهت نکردم ولی نهایت ادب انسانیت و شخصیت شما رو میرسونه ان پست هایی که زدی.
من از همان پست اول هم دنبال 40تومان نبودم فقط خواستم اینکه روی حرفت که همین الان هم در پست اول این تاپیک هست نایستادی را به همه بگم.
شرف اگر داری حرف و عملت با هم نمیخونه دلایل این اطلاعیه را هم دوست خوبمان آقای حیدری گفتند من توضیح دادن یا ندادنم فرقی نمیکنه.
من تورو نفرین نمیکنم مثل خودت.
ببینید اصلا مثلا ما بخواهیم کارمون جمع کنیم باید از شما 2 تا سوال میکردیم ؟؟؟؟

طبق اطلاعیه که شامل حال همه میشده :

پس با توجه به توضیحات فوق از امروز برابر با 18 مهرماه 1391 تمام کاربرانی که از این دیتاسنتر سروراختصاصی موجود دارند تا تاریخ 24 مهرماه 1391 به مدت 7 روز فرصت دارند تا سرورهای اختصاصی جدید تهیه و کاربران و اطلاعات خود را به سرورهای جدید منتقل نمایند

1 - کاربرانی که از تاریخ 10 مهرماه 1391 اقدام به تمدید مجدد سرویس های خود کرده اند , هزینه واریز شده با کسر ی به حساب کاربری آنها در سایت برای خرید سرورهای جدید بازگشت خواهد شد , یا در صورت نیاز می توانند اعلام نمایند تا هزینه ماه جدید پرداخت شده به حساب اصلی آنها به یکی از بانک های : ملی , سامان , ملت بازگشت شود

و سرور های شما اقای حیدری که قبل 1 میلادی بوده . یعنی قبل 10 شمسی بوده باید برگشت داده نمیشد . همچینین شما اقا قریدون . حرفی دیگه نمیگم و اینگه این اخرین جواب من به شما 2 تا هستش . من از پولی که نا حق شما بوده ناراضی هستم و برای شما 2 تا حلال نخواهد بود . چون من فقط واسه حفظ اعتبارم این مبالغ رو از جیب برگشت داده بودم .