نمیخواستم در این تاپیک دیگر پست بزنم الان هم یکی از همکاران اطلاع داد متوجه شدم و وارد سایت شدم
بی شخصیت و هرچی که نثار کردی شما خودت هستی، من رو بخاطر خیانت خودتان گدا و همه چیز خطاب کردی و...
یکبار گفتی البته اول فکر میکردی من حیدری هستم و پست برچسب شده بالایی رو دادی و سپس پست برچسب شده پایینی رو دادی و گفتی پست هارو پاک کن.
شما که خیلی به همه چیز معتقد هستی همان روز اولی که البته برای تست هتزنر برای من بصرفه تر بود که از واسطه ها سرویس بگیرم و فکر میکردم شما هم ازت خیلی تعریف میشه انسان شریفی هستی باهات تماس گرفتم و خودم رو معرفی کردم آن موقع از روی شرمندگی و خجالت گفتی آقا من رو حلال کن بخشهایی از سایتت را کپی کردم( این یعنی ***ی نیست؟) یعنی من نمیفهمیدم همینجوری اون طرح های ***ی را استفاده میکردی؟
ما برای سایتمان هرچند دیگر طرح هاش قدیمی شده هزینه طراحی دادیم و پول طراح دادیم و برای ان موقع ایده که الان کلا تغییر کرده سایت شما خودت به ***ی ات اعتراف کردی از روی شرمندگی حتی قبل از اینکه من چیزی رو اشاره کنم.
من هیچ حرف اضافی یا توهینی تا قبل از این پست بهت نکردم ولی نهایت ادب انسانیت و شخصیت شما رو میرسونه ان پست هایی که زدی.
من از همان پست اول هم دنبال 40تومان نبودم فقط خواستم اینکه روی حرفت که همین الان هم در پست اول این تاپیک هست نایستادی را به همه بگم.
شرف اگر داری حرف و عملت با هم نمیخونه دلایل این اطلاعیه را هم دوست خوبمان آقای حیدری گفتند من توضیح دادن یا ندادنم فرقی نمیکنه.
من تورو نفرین نمیکنم مثل خودت.