نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 84

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    شما از اون ادم ها هستی که گدای چند تومان هستی . زیاد دیدم ادمایی مثل شما کوتاه فکر و بد بخت و عقده ای . فکر میکنی التماست میکنم . بیا 40 ت رو بدم پست ها ت رو پاک کن. اتفاقا کاری میکنم دیگه نتونی کار کنی. جواب تهمت ها رو باید بدی . صبر کن اسمت رو پیدا کنم با سایتت تا همه ببینند کی هستی . بدونن که با ادمی دروغ گویی مثل شما کار نکنند. که گدای 40 ت نا حق هستش. که حتی اون 100 ت هم حقت نبوده

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    من کاملا اشتباه کردم . فکر میکردم از همان اول شما Abc هستید . چون از صاحب شرکت کیمیا هاست . انتظار همجین بی شخصیتی رو نداشتم. جون به نظر ادم شریفی به نظر میومدن . متاسفم واقعا .
    من اونقدر مرد هستم که حرف منطقی رو قبول کنم . و در صورت اشتباه عذر خواهی کنم . شما چطور ؟؟
    فقط این رو میدونم ادم ها خیلی بی معرفت هستند . تاریخ تمدید سرور شما 2012/09/29 بود . من فقط قول داده بودم پول افرادی که تاریخ تمدیدشون رو از 1 میلادی به بعد بود حساب کردی و مقداری از هزینه رو رو متحمل بشم و برگشت بزنم. ولی شما رو میشناختم و با توجه به ارزشی که بهتون قائل بودم . بیش از نصفی از هزینه سرور رو برگشت دادم.
    من تمامی پست های راجع به شما رو پاک کردم . شما هم معرفت داشتی همه ی پست های این تاپیکت رو بودی پاک کن. نخواستی هم پاک نکن. انتخاب با خود شما.

نمیخواستم در این تاپیک دیگر پست بزنم الان هم یکی از همکاران اطلاع داد متوجه شدم و وارد سایت شدم
    بی شخصیت و هرچی که نثار کردی شما خودت هستی، من رو بخاطر خیانت خودتان گدا و همه چیز خطاب کردی و...
    یکبار گفتی البته اول فکر میکردی من حیدری هستم و پست برچسب شده بالایی رو دادی و سپس پست برچسب شده پایینی رو دادی و گفتی پست هارو پاک کن.

شما که خیلی به همه چیز معتقد هستی همان روز اولی که البته برای تست هتزنر برای من بصرفه تر بود که از واسطه ها سرویس بگیرم و فکر میکردم شما هم ازت خیلی تعریف میشه انسان شریفی هستی باهات تماس گرفتم و خودم رو معرفی کردم آن موقع از روی شرمندگی و خجالت گفتی آقا من رو حلال کن بخشهایی از سایتت را کپی کردم( این یعنی ***ی نیست؟) یعنی من نمیفهمیدم همینجوری اون طرح های ***ی را استفاده میکردی؟

ما برای سایتمان هرچند دیگر طرح هاش قدیمی شده هزینه طراحی دادیم و پول طراح دادیم و برای ان موقع ایده که الان کلا تغییر کرده سایت شما خودت به ***ی ات اعتراف کردی از روی شرمندگی حتی قبل از اینکه من چیزی رو اشاره کنم.

من هیچ حرف اضافی یا توهینی تا قبل از این پست بهت نکردم ولی نهایت ادب انسانیت و شخصیت شما رو میرسونه ان پست هایی که زدی.
    من از همان پست اول هم دنبال 40تومان نبودم فقط خواستم اینکه روی حرفت که همین الان هم در پست اول این تاپیک هست نایستادی را به همه بگم.
    شرف اگر داری حرف و عملت با هم نمیخونه دلایل این اطلاعیه را هم دوست خوبمان آقای حیدری گفتند من توضیح دادن یا ندادنم فرقی نمیکنه.
    من تورو نفرین نمیکنم مثل خودت.

2. تعداد تشکر ها از abc به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)