نقل قول نوشته اصلی توسط iranwebshop نمایش پست ها
اقای قنبری مشکل عذر خواهی از من نیست

شما اگاهانه با شناخت کامل از اینکه ما دو نفر هستیم قصد تخریب من در جمع رو داشتید

اما باید روشن بشه چرا شما به تعهدات خودتون عمل نکردید و چرا باید با ابرو و اعتبار دیگران بازی کنید یعنی واقعا یک بار حواله ندادن به هتزنر و ندادن یا نصف پول مشتری رو دادن ارزش این همه بی ابرویی رو داره ؟؟؟

اعتبار بک عمر زمان میبره تا بوجود بیاد اما بی ابرویی تنهای یک روز چرا ؟؟؟
من کاملا اشتباه کردم . فکر میکردم از همان اول شما Abc هستید . چون از صاحب شرکت کیمیا هاست . انتظار همجین بی شخصیتی رو نداشتم. جون به نظر ادم شریفی به نظر میومدن . متاسفم واقعا .
من اونقدر مرد هستم که حرف منطقی رو قبول کنم . و در صورت اشتباه عذر خواهی کنم . شما چطور ؟؟
فقط این رو میدونم ادم ها خیلی بی معرفت هستند . تاریخ تمدید سرور شما 2012/09/29 بود . من فقط قول داده بودم پول افرادی که تاریخ تمدیدشون رو از 1 میلادی به بعد بود حساب کردی و مقداری از هزینه رو رو متحمل بشم و برگشت بزنم. ولی شما رو میشناختم و با توجه به ارزشی که بهتون قائل بودم . بیش از نصفی از هزینه سرور رو برگشت دادم.
من تمامی پست های راجع به شما رو پاک کردم . شما هم معرفت داشتی همه ی پست های این تاپیکت رو بودی پاک کن. نخواستی هم پاک نکن. انتخاب با خود شما.