اقای قنبری در مورد موضوع بهتره تیکت رو کامل بزارید تا همه ببینن در تیکتهای قبلی شما با abc مبلغ پرداختی 140000 تومان بوده اما من از شما 163000 تومان طلب داشتم که شما 100000 تومان اون رو پرداخت کردید و خودتون هم خوب میدونید که من abc نیستم دقیقا میدونید که اون یکی 100000 تومان رو هم که به abc دادید یکی دیگه از مشتریان شاکی شما بوده
در ضمن تاریخ سر رسید فاکتور ما 11 بوده و ما زودتر پول رو پرداخت کردیم و شما طبق قول خودتون که گفتید همه پول رو برگشت میدید عمل نکردید و تنها 100000 تومان اون رو پرداخت کردید این واقعا شرم اوره اون هم بعد از 9 روز که نمیخواستید این کار رو هم انجام بدید
شما یک ماه 15 روز وقت داشتید تا هزینه سرورها رو حواله کنید و در این فرصت پول به قول خودتون 100 تا سرور رو پرداخت نکرده و برای خودتون برداشتید و یا اونها رو نصف قیمت یا کلا اصلا ندادید یا سرورها رو با هزینه ستاپ فروختید شما اسم این کارو چی میزاید ؟؟؟ چرا بقیه الان مشکلیب ندارن و شما به یکباره در موقع افزایش نرخ ارز باید اینکارو انحام بدید و حواله نکنید ؟؟؟!!!
این که شما نمیتونید کد ترانسفر یک سرور رو علارقم اینکه 4 ساله دارید با هتزنر کار میکنید بگیرید خیلی جای سوال هست و اینکه شماره اعتبار انتقال یک سرور از 100 سرور خودتون رو نداشته باشید !
چرا اقای یارمحمدی پرشین هویز تونستند این کارو انجام بدن موقعی که این بخش در پنلشون بسته شده با مکاتبه اما شما نتونستید ؟
خجالت بکشید و بس کنید این حرفهای عوام فریبانه رو اعتبار خودتون رو بیش از این خراب نکنید شما دیگه در جایگاه قبل خودتون نیستید
این هم تاپیک کامل که یک خط او رو هم از شما تشکر کردم ولی چون لیاقت اون رو ندارید اون خط رو نزاشتم شاید خودتون برای خود شیرینی اون خط رو گذاشتید
مشاهده تیکت #823868
در خواست کد ترانسفر سرور هتزنر فوری ...
ارسال شده 1391/07/18 19:24
دپارتمان واحد پشتيباني سرور اختصاصی
اهمیت زیاد
Status بسته شده
نام
آدرس ایمیل
پیام
پیوست ها: افزودن بیشتر
(فرمت فایل های مجاز: .jpg,.gif,.jpeg,.png)
متاسفانه این مشکل عدم ترانسفر برای ما خیلی گران تمام شد و هنوز هم درگیر هستیم ما مبلغ 495000 تومان برای خرید سرور جدید ex4 همان سرور قبلی هزینه کردیم همچنین ما قبلا مبغ 125 دلار بابت کانفیگ سرور خودمون به سایت ConfigServer Server Services
پرداخت کردیم که الان اون سرویس میشه 435000 تومان
اگر شما میتونستید token code ترانسفر رو به ما بدید ما نزدیک یک میلیون متضرر نمیشدیم چون اصلا قصدجابجایی به دیتا سنتر دیگه ای رو نداشتیم و مجبور شدیم دوباره همان سرور را با هزینه ستاپ خرید کنیم
به هر حال ما طبق تعهد خودمون هزینه هار و زودتر به شما پرداخت کردیم
ما هم این ضرر یک میلیونی رو پرداخت میکنیم تا تحربه کنیم که باید حتما از این به بعد پنل مجزا داشته باشیم و بتونیم سرور رو در این شرایط منتقل کنیم
در اخر قرار شد 5 شنبه مبلغ رو واریز کنید اما امروز شنبه هست و مبلغی واریز نشده
لطفا یک تماس هم با بنده بگیرید یا تلفنتون رو جواب بدید کار مهمی باهاتون داشتم
1391/07/20 13:00
مهندس قنبری || کارمند
اخر هفته و نصف هزینه
---------
موفق و پیروز باشید،
هادی قنبری
به این پاسخ چه درجه ای می دهید؟
ضعیف
عالی
1391/07/20 12:34
محمد حیدری || مشتری
لطفا مبلغ مورد نظر رو واریز کنید
1391/07/19 15:52
محمد حیدری || مشتری
لطفا مبلغ 163000 تومان را که 10/7/1391 جهت تمدید این ماه سرور پرداخت شده بود به
شماره حساب ما
0100743446004
و یا شماره کارت
6037991092747009
بانک ملی ایران به نام محمد حیدری واریز و شماره فیش پرداختی رو اعلام کنید
1391/07/18 19:24
محمد حیدری || مشتری
با سلام جناب قنبری ما رو قافل گیر کردید با این تصمیمتون
لطفا کد ترانسفر سرور ما ex4 با ای پی 176.9.64.103 را جهت ترانسفر به شرکت دیگری برای پرداخت ارسال کنید
همچنین اگر شرکت معتبر و خوش انصافی میشناسید که پشتیبانی خوبی ارائه بدهند به ما معرفی کنید
لطف مبلغ 163000 تومان را که جهت تمدید این ماه سرور هم پرداخت شده بود به
شماره حساب ما
0100743446004
و یا شماره کارت
6037991092747009
بانک ملی ایران به نام محمد حیدری واریز و شماره فیش پرداختی رو اعلام کنید
ویرایش توسط iranwebshop : November 8th, 2012 در ساعت 02:39
پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*:
abc که ایشون از صاحب کیمیاهاست هستند
First Name
فریدون
Last Name
قارئی
Company Name
کیمیاهاست
Email Address
ghareei@gmail.com
ویرایش توسط iNicz.Com : November 8th, 2012 در ساعت 01:55
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*:
در این پست کاملا مشخص هست که شما به یک نفر دیگه هم که خودتون خوب میدونید کی هست بدون اینکه حواله ای به هتزنر پرداخت کرده باشید شاکی شده از 140000 تومان 100000 تومان پس دادید
نقل قول ار پست مشتری شما
آیا همیشه با مشتریان اینگونه دورو برخورد خواهید کرد ؟
شما قبلا هم یکبار به مدت دو روز به خاطر کردیت کارت هک شده یا د زدی یا هرچی سرورهای مارو دو روز بخاطر این اشتباهتون از سمت دیتاسنتر بسته شد ما نادیده گرفتیم ولی این کسر پول که در شرایط خودتان هم قبول داشتید فهمیدی آخرش بهم گفتی میتونم حتی این پول رو بهت ندم و منم ناچارا قبول کردم حداقل به 100هزار تومنم برسم و اون 40تومن رو بزور ازم کم کردی
خودتون هم تائید کردید
مشکل عدم تعهد شما در قبال مشتریان و پول زور گرفتن بدون حواله کردن به دیتا سنتر هست شما باید پول مشتری ها رو پس بدید ما که بابت این بی مسئولیتی شما حدود 1 میلیون ضرر کردیم اما برخی همکاران مثل شما نمیتونند پول 100 تا سرور رو پرداخت نکنن و حسابشون پر باشه نیاز دارن
در موازد دیگه ما زودتر پول سیپنل رو پرداخت میکردیم اما شما سیپنل رو تمدید نمی کردید و این باعث میشد کل کنترل پنلها غیر فعال بشه و ما کلی شاکی پیدا کنیم فقط به خاطر شما
391/02/22 13:47
محمد حیدری || مشتری
با سلام هزینه سی پنل پرداخت شده اما تمدید نشده لطفا این مشکل حل کنید
ای پی سرور 176.9.64.103
----------------------------
IP Address: 31.57.26.209
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
1391/03/23 04:27
مهندس قنبری || کارمند
License Key:
Your license key is XPRO-b83d34f45724.
How To Install?
1. rm -rf pro.sh
2. You are logged in as root. If you log in as a user and su to root please also type "cd" without the quotes and hit enter to ensure you are in the proper directory.
4. Enable Ioncube in tweak settings >> php in WHM.
و بعد از بخش پلاگین ها کد لیسانس رو بهش بدین
---------
موفق و پیروز باشید،
هادی قنبری
ضعیف
عالی
1391/03/22 22:19
محمد حیدری || مشتری
با سلام هزینه سی پنل پرداخت شده اما تمدید نشده لطفا این مشکل حل کنید
ای پی سرور 176.9.64.103
----------------------------
IP Address: 31.57.38.237
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
تمدید فوری سی پنل 176.9.64.103
ارسال شده 1391/06/27 12:20
دپارتمان واحد پشتيباني سرور اختصاصی
اهمیت زیاد
Status بسته شده
فرمت فایل های مجاز: .jpg,.gif,.jpeg,.png)
1391/07/05 00:50
مهندس قنبری || کارمند
برای بانک ملت ندارید ؟
---------
موفق و پیروز باشید،
هادی قنبری
ضعیف
عالی
1391/07/04 13:58
محمد حیدری || مشتری
بانک ملی ایران
حساب بانک ملی ایران سیستم (سیبا ) به نام محمد حیدری
شماره حساب 0100743446004
شماره کارت 6037991092747009
شناسه شبا حواله بین بانکی IR 23 0170 0000 0010 0743 4460 04
1391/07/04 13:57
محمد حیدری || مشتری
بانک ملی ایران
شماره حساب 0100743446004
شماره کارت 6037-9910-9274-7009
شناسه شبا حواله بین بانکی IR 23 0170 0000 0010 0743 4460 04
1391/06/29 09:40
مهندس قنبری || کارمند
شماره حساب ملت و یا شماره کارت بدید عالی میشه
---------
موفق و پیروز باشید،
هادی قنبری
ضعیف
عالی
1391/06/28 23:44
محمد حیدری || مشتری
لطفا هزینه 65000 تومان سی پنل را به حساب زیر واریز کنید
بانک ملی ایران
شماره حساب 0100743446004
1391/06/28 17:18
مهندس قنبری || کارمند
شماره حساب بدید پس بدیم
---------
موفق و پیروز باشید،
هادی قنبری
ضعیف
عالی
1391/06/28 13:28
محمد حیدری || مشتری
الان 3 روزه که ما دسترسی به کنترل پنل نداریم چرا باید اینطور بشه شما باید پیشبینی این جور مواقع رو می کردید یا اطلاع میدادید لطفا هزینه این ماه رو پرداخت کنید
1391/06/28 00:09
محمد حیدری || مشتری
قرار بود ساعت 11 این مشکل برطرف بشه لطفا پیگیری کنید
1391/06/27 14:40
محمد حیدری || مشتری
پیگیری
1391/06/27 12:20
محمد حیدری || مشتری
با سلام هزینه سی پنل 10 روز پیش واریز شده ولی تمدید نشده کد اپدیت رو هم در ssh وارد میکنیم پیغام اتمام اعتبار نمایش میده لطفا هر چه زودتر تمدید کنید برای ای پی 176.9.64.103
فاکتور #5276
تاریخ فاکتور: 1391/06/13
تاریخ سررسید: 1391/06/20
توضیحات میزان
Cpanel for Dedicated - 176.9.64.103 (2012/09/10 - 2012/10/09) 65,000 تومان
مجموع: 65,000 تومان
اعتبار: 0 تومان
مجموع کل: 65,000 تومان
تراکنش ها
تاریخ تراکنش دروازه پرداخت کد تراکنش میزان
1391/06/17 پرداخت آنلاین توسط تمامی کارت های عضو شتاب توسط بانک ملت 6916259995 65,000 تومان
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
بارم هم بزارم یا کافیه
خیلی خوبه که کسانی که میخوان از شما سرویس بگیرن متوجه بشن شما چه جور ادمی هستی
ایا سی پنل اونها رو به موقع تمدید میکنید ؟
ایا میتونند به شما اعتماد کنند و ابرو اعتبار خودشون و مشتریانشون رو پیش شما به امانت بزارن ؟
ایا میتونید کدی ترانسفر به مشتری بدید ؟
ما یک میلیون ضرر کردیم مشکلی نیست اما شما با توجه نکردن به مشتری و عمل نکردن به تعهدات و بی اخلاقی خودتون ضرر میکنید
ویرایش توسط iranwebshop : November 8th, 2012 در ساعت 01:42
نوشته اصلی توسط iNicz.Com
من از اقای محمد حیدری عذر خواهی میکنم . به دلیل عصبانیت از دست abc که ایشون از صاحب کیمیاهاست هستند اشتباه گرفته بودم .ولی اقای محمد حیدری همان کسی هستند که در تیکت چند روز پیش خود به ما میگن : به هر حال ما طبق تعهد خودمون هزینه هار و زودتر به شما پرداخت کردیم و شما هم انصافا هم پشتیبانی خوبی داشتید هم اینکه اخلاق خوبی دارید و به مشتری توجه میکنید
عکس هم ضمیمه شد
و الان تو انجمن پاکش کردن . کار خوبی نبوده .
First Name
فریدون
Last Name
قارئی
Company Name
کیمیاهاست
Email Address
ghareei@gmail.com
اقای قنبری مشکل عذر خواهی از من نیست
شما اگاهانه با شناخت کامل از اینکه ما دو نفر هستیم قصد تخریب من در جمع رو داشتید
اما باید روشن بشه چرا شما به تعهدات خودتون عمل نکردید و چرا باید با ابرو و اعتبار دیگران بازی کنید یعنی واقعا یک بار حواله ندادن به هتزنر و ندادن یا نصف پول مشتری رو دادن ارزش این همه بی ابرویی رو داره ؟؟؟
اعتبار بک عمر زمان میبره تا بوجود بیاد اما بی ابرویی تنهای یک روز چرا ؟؟؟
نوشته اصلی توسط iranwebshop
اقای قنبری مشکل عذر خواهی از من نیست
شما اگاهانه با شناخت کامل از اینکه ما دو نفر هستیم قصد تخریب من در جمع رو داشتید
اما باید روشن بشه چرا شما به تعهدات خودتون عمل نکردید و چرا باید با ابرو و اعتبار دیگران بازی کنید یعنی واقعا یک بار حواله ندادن به هتزنر و ندادن یا نصف پول مشتری رو دادن ارزش این همه بی ابرویی رو داره ؟؟؟
اعتبار بک عمر زمان میبره تا بوجود بیاد اما بی ابرویی تنهای یک روز چرا ؟؟؟
من کاملا اشتباه کردم . فکر میکردم از همان اول شما Abc هستید . چون از صاحب شرکت کیمیا هاست . انتظار همجین بی شخصیتی رو نداشتم. جون به نظر ادم شریفی به نظر میومدن . متاسفم واقعا .
من اونقدر مرد هستم که حرف منطقی رو قبول کنم . و در صورت اشتباه عذر خواهی کنم . شما چطور ؟؟
فقط این رو میدونم ادم ها خیلی بی معرفت هستند . تاریخ تمدید سرور شما 2012/09/29 بود . من فقط قول داده بودم پول افرادی که تاریخ تمدیدشون رو از 1 میلادی به بعد بود حساب کردی و مقداری از هزینه رو رو متحمل بشم و برگشت بزنم. ولی شما رو میشناختم و با توجه به ارزشی که بهتون قائل بودم . بیش از نصفی از هزینه سرور رو برگشت دادم.
من تمامی پست های راجع به شما رو پاک کردم . شما هم معرفت داشتی همه ی پست های این تاپیکت رو بودی پاک کن. نخواستی هم پاک نکن. انتخاب با خود شما.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
من کاملا اشتباه کردم . فکر میکردم از همان اول شما Abc هستید . چون از صاحب شرکت کیمیا هاست . انتظار همجین بی شخصیتی رو نداشتم. جون به نظر ادم شریفی به نظر میومدن . متاسفم واقعا .
من اونقدر مرد هستم که حرف منطقی رو قبول کنم . و در صورت اشتباه عذر خواهی کنم . شما چطور ؟؟
فقط این رو میدونم ادم ها خیلی بی معرفت هستند . تاریخ تمدید سرور شما 2012/09/29 بود . من فقط قول داده بودم پول افرادی که تاریخ تمدیدشون رو از 1 میلادی به بعد بود حساب کردی و مقداری از هزینه رو رو متحمل بشم و برگشت بزنم. ولی شما رو میشناختم و با توجه به ارزشی که بهتون قائل بودم . بیش از نصفی از هزینه سرور رو برگشت دادم.
من تمامی پست های راجع به شما رو پاک کردم . شما هم معرفت داشتی همه ی پست های این تاپیکت رو بودی پاک کن. نخواستی هم پاک نکن. انتخاب با خود شما.
ما دقیقا قبل از سر رسید پول رو به شما پرداخت کرده بودیم و شما باید کل مبلغ رو برگشت میداید اما تا 9 روز که قصد برگشت نداشتید و تلفنی هم گفتید ما اصلا پولتون رو برگشت نمیدیم و بعد هم که 100000 تومان از 163000 تومان را بعد از 9 رو واریز کردید
اما چه فایده
چون پول ارزشی نداره ما بیش از یک هفته در حال ترانفسر سرور و کانفیگ ان بودیم و نزدیک یک میلیون هزینه کردیم تا دقیقا همان سرور را با هزینه ستاپ و کانفیگ دوباره از همان دیتا سنتر خرید کنیم و الان هم بعد از یک ماه هنوز از کار شما ناراحت هستیم که چرا باید اینطو ربشه ؟
این هم تاریخ سر رسیدهای قبلی که همیشه بین 11 تا 13 هز ماه بوده و ما دقیقا 1391/07/08 مبلغ رو به شما پرداخت کرده بودیم قبل از سر رسید کپی از صفحه صورتحسابهای سایت خودتان البته ماه اخر رو فاکتور نکردید که در تیکت ارسال شد
1391/07/08 15:27
محمد حیدری || مشتری
درود و احترام
جناب قنبری هزینه تمدید سرور به مبلغ 163000 تومان پرداخت شد
شما از اون ادم ها هستی که گدای چند تومان هستی . زیاد دیدم ادمایی مثل شما کوتاه فکر و بد بخت و عقده ای . فکر میکنی التماست میکنم . بیا 40 ت رو بدم پست ها ت رو پاک کن. اتفاقا کاری میکنم دیگه نتونی کار کنی. جواب تهمت ها رو باید بدی . صبر کن اسمت رو پیدا کنم با سایتت تا همه ببینند کی هستی . بدونن که با ادمی دروغ گویی مثل شما کار نکنند. که گدای 40 ت نا حق هستش. که حتی اون 100 ت هم حقت نبوده
فقط این رو میدونم ادم ها خیلی بی معرفت هستند . تاریخ تمدید سرور شما 2012/09/29 بود . من فقط قول داده بودم پول افرادی که تاریخ تمدیدشون رو از 1 میلادی به بعد بود حساب کردی و مقداری از هزینه رو رو متحمل بشم و برگشت بزنم. ولی شما رو میشناختم و با توجه به ارزشی که بهتون قائل بودم . بیش از نصفی از هزینه سرور رو برگشت دادم. من تمامی پست های راجع به شما رو پاک کردم . شما هم معرفت داشتی همه ی پست های این تاپیکت رو بودی پاک کن. نخواستی هم پاک نکن. انتخاب با خود شما.
نمیخواستم در این تاپیک دیگر پست بزنم الان هم یکی از همکاران اطلاع داد متوجه شدم و وارد سایت شدم
بی شخصیت و هرچی که نثار کردی شما خودت هستی، من رو بخاطر خیانت خودتان گدا و همه چیز خطاب کردی و...
یکبار گفتی البته اول فکر میکردی من حیدری هستم و پست برچسب شده بالایی رو دادی و سپس پست برچسب شده پایینی رو دادی و گفتی پست هارو پاک کن.
شما که خیلی به همه چیز معتقد هستی همان روز اولی که البته برای تست هتزنر برای من بصرفه تر بود که از واسطه ها سرویس بگیرم و فکر میکردم شما هم ازت خیلی تعریف میشه انسان شریفی هستی باهات تماس گرفتم و خودم رو معرفی کردم آن موقع از روی شرمندگی و خجالت گفتی آقا من رو حلال کن بخشهایی از سایتت را کپی کردم( این یعنی ***ی نیست؟) یعنی من نمیفهمیدم همینجوری اون طرح های ***ی را استفاده میکردی؟
ما برای سایتمان هرچند دیگر طرح هاش قدیمی شده هزینه طراحی دادیم و پول طراح دادیم و برای ان موقع ایده که الان کلا تغییر کرده سایت شما خودت به ***ی ات اعتراف کردی از روی شرمندگی حتی قبل از اینکه من چیزی رو اشاره کنم.
من هیچ حرف اضافی یا توهینی تا قبل از این پست بهت نکردم ولی نهایت ادب انسانیت و شخصیت شما رو میرسونه ان پست هایی که زدی.
من از همان پست اول هم دنبال 40تومان نبودم فقط خواستم اینکه روی حرفت که همین الان هم در پست اول این تاپیک هست نایستادی را به همه بگم.
شرف اگر داری حرف و عملت با هم نمیخونه دلایل این اطلاعیه را هم دوست خوبمان آقای حیدری گفتند من توضیح دادن یا ندادنم فرقی نمیکنه.
من تورو نفرین نمیکنم مثل خودت.
نوشته اصلی توسط iranwebshop
ما دقیقا قبل از سر رسید پول رو به شما پرداخت کرده بودیم و شما باید کل مبلغ رو برگشت میداید اما تا 9 روز که قصد برگشت نداشتید و تلفنی هم گفتید ما اصلا پولتون رو برگشت نمیدیم و بعد هم که 100000 تومان از 163000 تومان را بعد از 9 رو واریز کردید
اما چه فایده
چون پول ارزشی نداره ما بیش از یک هفته در حال ترانفسر سرور و کانفیگ ان بودیم و نزدیک یک میلیون هزینه کردیم تا دقیقا همان سرور را با هزینه ستاپ و کانفیگ دوباره از همان دیتا سنتر خرید کنیم و الان هم بعد از یک ماه هنوز از کار شما ناراحت هستیم که چرا باید اینطو ربشه ؟
این هم تاریخ سر رسیدهای قبلی که همیشه بین 11 تا 13 هز ماه بوده و ما دقیقا 1391/07/08 مبلغ رو به شما پرداخت کرده بودیم قبل از سر رسید کپی از صفحه صورتحسابهای سایت خودتان البته ماه اخر رو فاکتور نکردید که در تیکت ارسال شد
1391/07/08 15:27
محمد حیدری || مشتری
درود و احترام
جناب قنبری هزینه تمدید سرور به مبلغ 163000 تومان پرداخت شد
در مورد حذف پستها فردا در موردش تصمیم میگیرم بزارید دیگران هم ببینند و در مورد من و شما قضاوت کنند
نوشته اصلی توسط abc
نمیخواستم در این تاپیک دیگر پست بزنم الان هم یکی از همکاران اطلاع داد متوجه شدم و وارد سایت شدم
بی شخصیت و هرچی که نثار کردی شما خودت هستی، من رو بخاطر خیانت خودتان گدا و همه چیز خطاب کردی و...
یکبار گفتی البته اول فکر میکردی من حیدری هستم و پست برچسب شده بالایی رو دادی و سپس پست برچسب شده پایینی رو دادی و گفتی پست هارو پاک کن.
شما که خیلی به همه چیز معتقد هستی همان روز اولی که البته برای تست هتزنر برای من بصرفه تر بود که از واسطه ها سرویس بگیرم و فکر میکردم شما هم ازت خیلی تعریف میشه انسان شریفی هستی باهات تماس گرفتم و خودم رو معرفی کردم آن موقع از روی شرمندگی و خجالت گفتی آقا من رو حلال کن بخشهایی از سایتت را کپی کردم( این یعنی ***ی نیست؟) یعنی من نمیفهمیدم همینجوری اون طرح های ***ی را استفاده میکردی؟
ما برای سایتمان هرچند دیگر طرح هاش قدیمی شده هزینه طراحی دادیم و پول طراح دادیم و برای ان موقع ایده که الان کلا تغییر کرده سایت شما خودت به ***ی ات اعتراف کردی از روی شرمندگی حتی قبل از اینکه من چیزی رو اشاره کنم.
من هیچ حرف اضافی یا توهینی تا قبل از این پست بهت نکردم ولی نهایت ادب انسانیت و شخصیت شما رو میرسونه ان پست هایی که زدی.
من از همان پست اول هم دنبال 40تومان نبودم فقط خواستم اینکه روی حرفت که همین الان هم در پست اول این تاپیک هست نایستادی را به همه بگم.
شرف اگر داری حرف و عملت با هم نمیخونه دلایل این اطلاعیه را هم دوست خوبمان آقای حیدری گفتند من توضیح دادن یا ندادنم فرقی نمیکنه.
من تورو نفرین نمیکنم مثل خودت.
ببینید اصلا مثلا ما بخواهیم کارمون جمع کنیم باید از شما 2 تا سوال میکردیم ؟؟؟؟
طبق اطلاعیه که شامل حال همه میشده :
پس با توجه به توضیحات فوق از امروز برابر با 18 مهرماه 1391 تمام کاربرانی که از این دیتاسنتر سروراختصاصی موجود دارند تا تاریخ 24 مهرماه 1391 به مدت 7 روز فرصت دارند تا سرورهای اختصاصی جدید تهیه و کاربران و اطلاعات خود را به سرورهای جدید منتقل نمایند
1 - کاربرانی که از تاریخ 10 مهرماه 1391 اقدام به تمدید مجدد سرویس های خود کرده اند , هزینه واریز شده با کسر ی به حساب کاربری آنها در سایت برای خرید سرورهای جدید بازگشت خواهد شد , یا در صورت نیاز می توانند اعلام نمایند تا هزینه ماه جدید پرداخت شده به حساب اصلی آنها به یکی از بانک های : ملی , سامان , ملت بازگشت شود
و سرور های شما اقای حیدری که قبل 1 میلادی بوده . یعنی قبل 10 شمسی بوده باید برگشت داده نمیشد . همچینین شما اقا قریدون . حرفی دیگه نمیگم و اینگه این اخرین جواب من به شما 2 تا هستش . من از پولی که نا حق شما بوده ناراضی هستم و برای شما 2 تا حلال نخواهد بود . چون من فقط واسه حفظ اعتبارم این مبالغ رو از جیب برگشت داده بودم .
ببینید اصلا مثلا ما بخواهیم کارمون جمع کنیم باید از شما 2 تا سوال میکردیم ؟؟؟؟
طبق اطلاعیه که شامل حال همه میشده :
پس با توجه به توضیحات فوق از امروز برابر با 18 مهرماه 1391 تمام کاربرانی که از این دیتاسنتر سروراختصاصی موجود دارند تا تاریخ 24 مهرماه 1391 به مدت 7 روز فرصت دارند تا سرورهای اختصاصی جدید تهیه و کاربران و اطلاعات خود را به سرورهای جدید منتقل نمایند
1 - کاربرانی که از تاریخ 10 مهرماه 1391 اقدام به تمدید مجدد سرویس های خود کرده اند , هزینه واریز شده با کسر ی به حساب کاربری آنها در سایت برای خرید سرورهای جدید بازگشت خواهد شد , یا در صورت نیاز می توانند اعلام نمایند تا هزینه ماه جدید پرداخت شده به حساب اصلی آنها به یکی از بانک های : ملی , سامان , ملت بازگشت شود
و سرور های شما اقای حیدری که قبل 1 میلادی بوده . یعنی قبل 10 شمسی بوده باید برگشت داده نمیشد . همچینین شما اقا قریدون . حرفی دیگه نمیگم و اینگه این اخرین جواب من به شما 2 تا هستش . من از پولی که نا حق شما بوده ناراضی هستم و برای شما 2 تا حلال نخواهد بود . چون من فقط واسه حفظ اعتبارم این مبالغ رو از جیب برگشت داده بودم .
اولا کاملا توضیح دادم که ما 1391/07/08 پرداخت سرور رو انجام دادیم قبل از تاریخی که شما گفتید یعنی 10/07/1391 و باید برگشت میدادید که ندادید
دوما ما برای یکی از سرورهای خودمون که پیش شما به امانت بوده و قبل از انتقال در پنل شما هم باهاتون تلفنی صحبت کردم که میخوام هر موقع خواستم منتقلش کنیم و شما گفتید هیچ مشکلی نیست کلی هزینه کرده بودیم
بیش از چند ماه این سرور بصورت خیلی حرفه ای و تخصصی کانفیگ شده بوده و به سایت configserver.com ما 125 دلار بابت کانفیگ و cxs هزینه لیسنس پرداخت کرده بودیم
اما به خاطر بی توجهی شما مجبور شدیم 500000 تومان هزینه ستاپ و هزینه ماهانه سرور و 125 دلار یعنی 435 هزار تومان هزینه کانفیگ دوباره به configserver.com و 165000 هزار تومان هم برای سی پنل پرداخت کنیم و دقیقا همین سرور رو دوباره از همین دیتا سنتر خرید کنیم و یک هفته استرس که نکنه حالا سرور از دسترس خارج بشه ما برای چندین سایت سنگین مشتری که بیش از 400 گیگ فایل زیپ شده داشت چند شبانه روز استراحت نکردیم
و پس از ترانسفر محبور شدیم خیلی از سایتها رو دوباره ادیت کنیم
شما اگر مشکلی دارید و نمیتونید ادامه بدبد کسی با شما مشکلی نداره
اما باید سرور مشتری رو پس بدید و کد ترانسفر رو بهش بدید تا بتونه به جای دیگه منتقل کنه و هزینه هاشو اونجا پرداخت کنه اگر نمیتونید کد ترانسفر بدید حتما مشکل بزرگی با هتزنر دارید ؟
مثل عدم پرداخت هزینه سرور که البته یک ماه نیم هم وقت داره و شما شاید پردخت نکردید و مبلغ کمی هم نیست
به قول خودتون 100 تا سرور هر کدام 300 تومان هم باشه میشه 30 میلون تومان عدم پرداختی به دیتا سنتر و موندن اون در حساب شما
همین مشکل دقیقا برای یکی از مشتریان سرور های اقای یار محمدی در پنل مشتری پیش اومد که امکان ترانسفر کد در پنل ایشون غیر فعال شده بود و خود اقای یار محمدی و اقای حیدری با پیگیری تونستند کد ترانسفر رو بگیرن با اعتبار خودشتون چرا شما که ادعا دارید 100 تا سرور دارید و 4 ساله کار میکنید حرفتون خریدار نداره و دیتاسنتر شما رو قبول ندارن و اجازه نمیدن حتی یکی از سرورهای شما منتقل بشه ؟؟؟
شما فکر میکنید با توهین کردن و یعد هم یک عذر خواهی همه چیز درست میشه ؟
واقعا یک ادم منصف و با تجربه و یا یک مشتری جدید که میخواد از شما سرویس بگیره درباره این رفتار شما چی قضاوت میکنه ؟
چرا به تعهدات خودتون عمل نکردید ؟
ایا شما قبول دارید که مقصر هستید و با اینکارتون یعنی ندادن توکن کد برای ما دردسر بوجود اوردید و ما متحمل ضرر و زیان شدیم؟
ما به شما اعتماد کردیم
اعتماد مشتری هست که اعتبار شما رو به وجود میاره و بی اعتمادی مشتری یعنی بی اعتباری شما
ویرایش توسط iranwebshop : November 8th, 2012 در ساعت 03:32