نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: ]را اخیرا همه از سرویس دهنده ها می نالن ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید sirpasha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    103 پست

پیش فرض پاسخ : ]را اخیرا همه از سرویس دهنده ها می نالن ؟

چون اکثر وبمستر ها وقت اینطوری ندارن که در همچین فروم هایی مطلب ارسال کنند. <----- این حرف شماست !!!
    کسی که حرفه ای کار می کنه ۱۰۰٪ در این انجمن هم حضور فعالی داره ! شما میتونین خیلی از سرویس دهنده ها رو اینجا ببینید که دارن حرفه ای کار می کنن ! دلیل و مدرکی هم که می فرمایید بدون شک حق با مشتری هست ! اما من یه موضوع دیگه ای رو دارم راجع بهش صحبت می کنم که شما متوجه نشدید مثل اینکه و به همین دلیل می گم منحرف می کنین ! ببینید بحث اصلی این هست که راه حلی برای جلوگیری از این اتفاقات پیدا بشه ! نه اینکه کسانی که میان بی دلیل حرف میزنن ! میدونین چرا ؟ چون اغلب سرویس دهنده ها با این وضعیت دلار مجبورن سرویس رو گرون تر بدن و خیلی از مشتری هاشون هم یکساله خرید کردن ! بنابراین معضل شده براشون ! نمی تونن حجم زیادی ایمیل و تیکت رو جواب بدن ! مشتری درک نمی کنه موضوع رو (بی احترامی نیست استباه نشه) !‌ سرویس دهنده نمی تونه به مشتری بگه تو اومدی یه ساله خریدی با دلار ۱۲۰۰ تومن حالا شده ۴ تومان بیا ما به التفاوت بده ! یا بخاطر این وضعیت روی سرور های ارزون تری قراره سرویس بدیم بهتون ممکنه یکم آپتایمش کمتر باشه ! متاسفانه من برای بار چندم این موضوع رو توضیح دادم و شما بدون مطالعه پست ها جو سازی می کنین ! به نظر شما این تاپیک ها که مرتبط با بحث بنده هستن و هر کدوم انگشتشون به سمت یکی از سرویس دهنده ها رفته این نشون میده که سرویس دهنده ها همه یا پول مردم خورن یا بالا کشیدن یا کلاه بردارن و مشتری که همین یه ساعت پیش عضو انجمن شده با دلیل و مدرکش راست میگه ؟ خب مشخصه که مشتری دستش به هیچ جایی بند نیست و مجبوره از یه مرجعی مثل اینجا پیگیری کنه ! اما اون سرویس دهنده تا سال دیگه این تاپیک براش هزار تا مشکل درست می کنه در صورتیکه ممکنه فقط هزینه ها مقداری بالاتر رفته باشه و بخاطر فروش یکساله از پسش بر نیومده باشن !! این حق سرویس دهنده است که وقتی اسم هاستینگش سرچ میشه تاپیکی با این محتوا بیاد بالا ؟ شما راه حل بدین که به درد این وضعیت کنونی بخوره ! به درد کسی که یکساله خریده و یا فروخته و الان زیر بار هزینه ها گیر کرده ! وگرنه همه می دونیم که به صرفه است که ماهیانه خرید و فروش انجام بشه !

2. تعداد تشکر ها از sirpasha به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)