چون اکثر وبمستر ها وقت اینطوری ندارن که در همچین فروم هایی مطلب ارسال کنند. <----- این حرف شماست !!!
کسی که حرفه ای کار می کنه ۱۰۰٪ در این انجمن هم حضور فعالی داره ! شما میتونین خیلی از سرویس دهنده ها رو اینجا ببینید که دارن حرفه ای کار می کنن ! دلیل و مدرکی هم که می فرمایید بدون شک حق با مشتری هست ! اما من یه موضوع دیگه ای رو دارم راجع بهش صحبت می کنم که شما متوجه نشدید مثل اینکه و به همین دلیل می گم منحرف می کنین ! ببینید بحث اصلی این هست که راه حلی برای جلوگیری از این اتفاقات پیدا بشه ! نه اینکه کسانی که میان بی دلیل حرف میزنن ! میدونین چرا ؟ چون اغلب سرویس دهنده ها با این وضعیت دلار مجبورن سرویس رو گرون تر بدن و خیلی از مشتری هاشون هم یکساله خرید کردن ! بنابراین معضل شده براشون ! نمی تونن حجم زیادی ایمیل و تیکت رو جواب بدن ! مشتری درک نمی کنه موضوع رو (بی احترامی نیست استباه نشه) ! سرویس دهنده نمی تونه به مشتری بگه تو اومدی یه ساله خریدی با دلار ۱۲۰۰ تومن حالا شده ۴ تومان بیا ما به التفاوت بده ! یا بخاطر این وضعیت روی سرور های ارزون تری قراره سرویس بدیم بهتون ممکنه یکم آپتایمش کمتر باشه ! متاسفانه من برای بار چندم این موضوع رو توضیح دادم و شما بدون مطالعه پست ها جو سازی می کنین ! به نظر شما این تاپیک ها که مرتبط با بحث بنده هستن و هر کدوم انگشتشون به سمت یکی از سرویس دهنده ها رفته این نشون میده که سرویس دهنده ها همه یا پول مردم خورن یا بالا کشیدن یا کلاه بردارن و مشتری که همین یه ساعت پیش عضو انجمن شده با دلیل و مدرکش راست میگه ؟ خب مشخصه که مشتری دستش به هیچ جایی بند نیست و مجبوره از یه مرجعی مثل اینجا پیگیری کنه ! اما اون سرویس دهنده تا سال دیگه این تاپیک براش هزار تا مشکل درست می کنه در صورتیکه ممکنه فقط هزینه ها مقداری بالاتر رفته باشه و بخاطر فروش یکساله از پسش بر نیومده باشن !! این حق سرویس دهنده است که وقتی اسم هاستینگش سرچ میشه تاپیکی با این محتوا بیاد بالا ؟ شما راه حل بدین که به درد این وضعیت کنونی بخوره ! به درد کسی که یکساله خریده و یا فروخته و الان زیر بار هزینه ها گیر کرده ! وگرنه همه می دونیم که به صرفه است که ماهیانه خرید و فروش انجام بشه !