دوست عزیز شما کل انجمن رو زیر و رو کن ببین من کجا زدم فروش هاستینگ یا آدرس سایتمو دادم ! متاسفانه شما با برداشت منفیتون نه تنها تاپیک رو به انحراف می کشونین بلکه فکر می کنید آزادی بیان اینه که آدم هر چی از تو دهنش در میاد باید بگه ! اما اینو فراموش نکنین که هر چیز به جای خویش نکو است ! (جملمو ف ی ل تر می کنه ) من مشتریام اغلب شرکت های بزرگ هستن که مستقیم با خود شرکت در تماسن و توی این انجمن فروش ندارم به هیچ وجه ! نگران چیز خاصی هم نیستم ! خواستم این موضوع برای همه روشن بشه که هر کی هر مشکلی داره تو جای خودش بیان کنه و اینکه با حیثیت بعضی ها بازی نشه ! در هر صورت امیدوارم نظرات سازنده ارائه بدین ، ممنون می شم !
ویرایش توسط sirpasha : October 26th, 2012 در ساعت 18:28 دلیل: ن***ت (نکو است)
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
هنوز هم حرفام همونه
هرکسی رسیده رفته یه وی پی اس گرفته هاست میفروشه.(جدا از کسانی که در این زمینه حرفه ای کار میکنند هرچند تازه کار هستند اما با کیفیت)
بعد طرف که میخواد بیاد شکایت کنه باید بیاد اینطور جاها عضو بشه چون اکثر وبمستر ها وقت اینطوری ندارن که در همچین فروم هایی مطلب ارسال کنند.
الان خوده من 635 عضو این انجمن هستم و از سال 2009 که این فروم راه افتاده توی اون ثبت نام کردم اما تعداد پست هام بسیار پایینه چه برسه به کسی که تازه کاره و وقت نداره.
در ضمن در این انجمن هیچ چیز بدن دلیل و مدرک قابل قبول نیست و انجمنی حرفه ای هست شما زیاد نگران حیثیت بقیه دوستان نباش
سریع هم جو نساز که تاپیک و منحرف میکنم تو نظر دادی من هم نظر خودم و دادم. الان مشکل کجاست ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)