-
October 26th, 2012, 18:24
عضو جدید
پاسخ : ]را اخیرا همه از سرویس دهنده ها می نالن ؟

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
نکنه تو هم رفتی هاستینگ زدی ؟
نکنه نگرانی کسی بیاد چیزی در موردت بگه ؟
هر کسی ازاده در مورد هر چیزی با دلیل و مدرک حرفه بزنه بدون هیچ محدودیتی شما کارت و درست انجام بده کسی پشتت بد حرف نمی زنه

دوست عزیز شما کل انجمن رو زیر و رو کن ببین من کجا زدم فروش هاستینگ یا آدرس سایتمو دادم ! متاسفانه شما با برداشت منفیتون نه تنها تاپیک رو به انحراف می کشونین بلکه فکر می کنید آزادی بیان اینه که آدم هر چی از تو دهنش در میاد باید بگه ! اما اینو فراموش نکنین که هر چیز به جای خویش نکو است ! (جملمو ف ی ل تر می کنه ) من مشتریام اغلب شرکت های بزرگ هستن که مستقیم با خود شرکت در تماسن و توی این انجمن فروش ندارم به هیچ وجه ! نگران چیز خاصی هم نیستم ! خواستم این موضوع برای همه روشن بشه که هر کی هر مشکلی داره تو جای خودش بیان کنه و اینکه با حیثیت بعضی ها بازی نشه ! در هر صورت امیدوارم نظرات سازنده ارائه بدین ، ممنون می شم !
ویرایش توسط sirpasha : October 26th, 2012 در ساعت 18:28
دلیل: ن***ت (نکو است)
-
تعداد تشکر ها از sirpasha به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2012 18:24
# ADS
-
October 26th, 2012, 18:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
scary-x2
اگه فروشنده های بد از بازار خارج بشن و همه به صورت عادلانه فروش داشته باشن به مشکل دیگه ای که میخوریم قیمت ها هست . هرجا ارزونتر بده از اون میخرن . در صورتی هم که میدونن همه کیفیت دارن . پس بهتره بریم از جایی بگیریم که ارزون تره

اینجوری هرکی ارزونتر بده برد کرده . بعضی ها با 1000 تومان سود هم راضی هستن . این باعث میشه کار بقیه خراب بشه
مرغ ما از اول یه پا داشته . بهتره بزاریم همینی که هست بمونه

دقیقا مشکل ما همینه ! هر چیزی که رایگان و یا ارزون تره بیشتر میریم سراغش ! البته برای اینا هم راه حل هست که بد و از خوب بشه تشخیص داد ! مثلا یه نفر یه تاپیک باز کنه کلیه هاستینگ ها بیان اسامیشونو پ خ کنن براش توی پست اول بترتیب الفبا نوشته بشه و زیر اون مشتریان اونها نظراتشون رو اعلام کنن ! البته تو چند تا پست قبلی هم گفتم !یکی از دوستان سایتی راه اندازی کرده که یه جورایی میشه Rate داد برای هر هاستینگی ! البته همه ی اینا نیاز به زمان داره تا جا بیفته ! و آگاه سازی !!!
-
-
October 26th, 2012, 21:20

نوشته اصلی توسط
sirpasha
دوست عزیز شما کل انجمن رو زیر و رو کن ببین من کجا زدم فروش هاستینگ یا آدرس سایتمو دادم ! متاسفانه شما با برداشت منفیتون نه تنها تاپیک رو به انحراف می کشونین بلکه فکر می کنید آزادی بیان اینه که آدم هر چی از تو دهنش در میاد باید بگه ! اما اینو فراموش نکنین که هر چیز به جای خویش نکو است ! (جملمو ف ی ل تر می کنه ) من مشتریام اغلب شرکت های بزرگ هستن که مستقیم با خود شرکت در تماسن و توی این انجمن فروش ندارم به هیچ وجه ! نگران چیز خاصی هم نیستم ! خواستم این موضوع برای همه روشن بشه که هر کی هر مشکلی داره تو جای خودش بیان کنه و اینکه با حیثیت بعضی ها بازی نشه ! در هر صورت امیدوارم نظرات سازنده ارائه بدین ، ممنون می شم !
هنوز هم حرفام همونه
هرکسی رسیده رفته یه وی پی اس گرفته هاست میفروشه.(جدا از کسانی که در این زمینه حرفه ای کار میکنند هرچند تازه کار هستند اما با کیفیت)
بعد طرف که میخواد بیاد شکایت کنه باید بیاد اینطور جاها عضو بشه چون اکثر وبمستر ها وقت اینطوری ندارن که در همچین فروم هایی مطلب ارسال کنند.
الان خوده من 635 عضو این انجمن هستم و از سال 2009 که این فروم راه افتاده توی اون ثبت نام کردم اما تعداد پست هام بسیار پایینه چه برسه به کسی که تازه کاره و وقت نداره.
در ضمن در این انجمن هیچ چیز بدن دلیل و مدرک قابل قبول نیست و انجمنی حرفه ای هست شما زیاد نگران حیثیت بقیه دوستان نباش
سریع هم جو نساز که تاپیک و منحرف میکنم تو نظر دادی من هم نظر خودم و دادم. الان مشکل کجاست ؟
-
تعداد تشکر ها از yekmobile.com به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2012, 21:22
در ضمن اگر قصد منحرف کردن تاپیک و داشتم اینطوری جواب می دادم که :
شما که با شرکت های بزرگ کار میکنی بعد توی امضات تبلیغات کردی و ای دی یاهو گذاشتی شرکت های بزرگ بهت پی ام بدن بعد تو یاهو هاست بفروشی ؟
-
-
October 27th, 2012, 02:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
در ضمن اگر قصد منحرف کردن تاپیک و داشتم اینطوری جواب می دادم که :
شما که با شرکت های بزرگ کار میکنی بعد توی امضات تبلیغات کردی و ای دی یاهو گذاشتی شرکت های بزرگ بهت پی ام بدن بعد تو یاهو هاست بفروشی ؟

دوست عزیز شما ۳ تا پست زدی که هیچ کدوم به موضوع تاپیک ارتباط نداره ! دو حالت داره ، یا اینکه نظری ندارید و پست نمیدید و دوم اینکه اگه نظری دارید با بقیه در میون میذارین ! بیشتر به نظر می رسه شما تشریف آوردین اینجا که من رو بخاطر تاپیکم مواخذه کنین ! متاسفانه این رفتار شما مشخص می کنه برخلاف نقطه نظراتتون اصلا حرفه ای نیستید و دیدتون نسبت به مسائل کوتاهه وگرنه توی انجمن حرفه ای مثل اینجا اصلا نباید همچین مواردی (موضوع اصلی تاپیک) بصورت مکرر بوجود بیاد و نباید چنین فکری بکنین که من نگران حیثیت کسی هستم ! آگاه سازی ، فرهنگ سازی توی همین انجمن های حرفه ای انجام میشه که اگه اجازه بدید من هم سهم کوچیکی از اون رو انجام بدم !
در ضمن توجه هم بکنید می بینید که بقیه دوستان هم نظراتشون رو اعلام کردن و فقط شما ساز مخالف میزنین ! در آخر هم بگم که نیازی نمی بینم به شما در مورد امضام توضیحی بدم ! اما بهتون بگم که من بصورت شخصی تو این انجمن فعالیت می کنم و دلیلی نمی بینم که بخوام سایت اصلی شرکت رو بذارم توی امضام !
اگه خیلی دلتون میخواد بدونین می تونین پ خ بدین من بهتون بگم ! فقط اینججا جای این بحث ها نیست ! جلوگیری از انحراف تاپیک وظیفه ی منه که این تاپیک رو زدم و پست های شما به نظر من داره واقعا منحرف می کنه این بحث رو !
-
-
October 27th, 2012, 02:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sirpasha
دوست عزیز شما ۳ تا پست زدی که هیچ کدوم به موضوع تاپیک ارتباط نداره ! دو حالت داره ، یا اینکه نظری ندارید و پست نمیدید و دوم اینکه اگه نظری دارید با بقیه در میون میذارین ! بیشتر به نظر می رسه شما تشریف آوردین اینجا که من رو بخاطر تاپیکم مواخذه کنین ! متاسفانه این رفتار شما مشخص می کنه برخلاف نقطه نظراتتون اصلا حرفه ای نیستید و دیدتون نسبت به مسائل کوتاهه وگرنه توی انجمن حرفه ای مثل اینجا اصلا نباید همچین مواردی (موضوع اصلی تاپیک) بصورت مکرر بوجود بیاد و نباید چنین فکری بکنین که من نگران حیثیت کسی هستم ! آگاه سازی ، فرهنگ سازی توی همین انجمن های حرفه ای انجام میشه که اگه اجازه بدید من هم سهم کوچیکی از اون رو انجام بدم !
در ضمن توجه هم بکنید می بینید که بقیه دوستان هم نظراتشون رو اعلام کردن و فقط شما ساز مخالف میزنین ! در آخر هم بگم که نیازی نمی بینم به شما در مورد امضام توضیحی بدم ! اما بهتون بگم که من بصورت شخصی تو این انجمن فعالیت می کنم و دلیلی نمی بینم که بخوام سایت اصلی شرکت رو بذارم توی امضام !
اگه خیلی دلتون میخواد بدونین می تونین پ خ بدین من بهتون بگم ! فقط اینججا جای این بحث ها نیست ! جلوگیری از انحراف تاپیک وظیفه ی منه که این تاپیک رو زدم و پست های شما به نظر من داره واقعا منحرف می کنه این بحث رو !
با سلام من هم حرف شما رو به صورت کامل قبول دارم موضوع تاپیک رو به صورت کامل عوض کرده بودید و...
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2012, 17:17

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
هنوز هم حرفام همونه
هرکسی رسیده رفته یه وی پی اس گرفته هاست میفروشه.(جدا از کسانی که در این زمینه حرفه ای کار میکنند هرچند تازه کار هستند اما با کیفیت)
بعد طرف که میخواد بیاد شکایت کنه باید بیاد اینطور جاها عضو بشه چون اکثر وبمستر ها وقت اینطوری ندارن که در همچین فروم هایی مطلب ارسال کنند.
الان خوده من 635 عضو این انجمن هستم و از سال 2009 که این فروم راه افتاده توی اون ثبت نام کردم اما تعداد پست هام بسیار پایینه چه برسه به کسی که تازه کاره و وقت نداره.
در ضمن در این انجمن هیچ چیز بدن دلیل و مدرک قابل قبول نیست و انجمنی حرفه ای هست شما زیاد نگران حیثیت بقیه دوستان نباش
اقای حرفه ای به این ارسال باید جواب میدادین.
-
-
October 29th, 2012, 01:57
عضو جدید
چون اکثر وبمستر ها وقت اینطوری ندارن که در همچین فروم هایی مطلب ارسال کنند. <----- این حرف شماست !!!
کسی که حرفه ای کار می کنه ۱۰۰٪ در این انجمن هم حضور فعالی داره ! شما میتونین خیلی از سرویس دهنده ها رو اینجا ببینید که دارن حرفه ای کار می کنن ! دلیل و مدرکی هم که می فرمایید بدون شک حق با مشتری هست ! اما من یه موضوع دیگه ای رو دارم راجع بهش صحبت می کنم که شما متوجه نشدید مثل اینکه و به همین دلیل می گم منحرف می کنین ! ببینید بحث اصلی این هست که راه حلی برای جلوگیری از این اتفاقات پیدا بشه ! نه اینکه کسانی که میان بی دلیل حرف میزنن ! میدونین چرا ؟ چون اغلب سرویس دهنده ها با این وضعیت دلار مجبورن سرویس رو گرون تر بدن و خیلی از مشتری هاشون هم یکساله خرید کردن ! بنابراین معضل شده براشون ! نمی تونن حجم زیادی ایمیل و تیکت رو جواب بدن ! مشتری درک نمی کنه موضوع رو (بی احترامی نیست استباه نشه) ! سرویس دهنده نمی تونه به مشتری بگه تو اومدی یه ساله خریدی با دلار ۱۲۰۰ تومن حالا شده ۴ تومان بیا ما به التفاوت بده ! یا بخاطر این وضعیت روی سرور های ارزون تری قراره سرویس بدیم بهتون ممکنه یکم آپتایمش کمتر باشه ! متاسفانه من برای بار چندم این موضوع رو توضیح دادم و شما بدون مطالعه پست ها جو سازی می کنین ! به نظر شما این تاپیک ها که مرتبط با بحث بنده هستن و هر کدوم انگشتشون به سمت یکی از سرویس دهنده ها رفته این نشون میده که سرویس دهنده ها همه یا پول مردم خورن یا بالا کشیدن یا کلاه بردارن و مشتری که همین یه ساعت پیش عضو انجمن شده با دلیل و مدرکش راست میگه ؟ خب مشخصه که مشتری دستش به هیچ جایی بند نیست و مجبوره از یه مرجعی مثل اینجا پیگیری کنه ! اما اون سرویس دهنده تا سال دیگه این تاپیک براش هزار تا مشکل درست می کنه در صورتیکه ممکنه فقط هزینه ها مقداری بالاتر رفته باشه و بخاطر فروش یکساله از پسش بر نیومده باشن !! این حق سرویس دهنده است که وقتی اسم هاستینگش سرچ میشه تاپیکی با این محتوا بیاد بالا ؟ شما راه حل بدین که به درد این وضعیت کنونی بخوره ! به درد کسی که یکساله خریده و یا فروخته و الان زیر بار هزینه ها گیر کرده ! وگرنه همه می دونیم که به صرفه است که ماهیانه خرید و فروش انجام بشه !
-
-
October 30th, 2012, 02:34
عضو انجمن
چون همه دارن مثلا وی پی اس 7 تومنی یا 10 تومین میگیرن یا هاست 5 گیگ ماهی 5000 تومن
و این افراد هم بنا به پولی که دادن همون قدر هم آش میخورن و کسانی که مثلا از پارس دیتا هاست دارن به هیچ وجه تو این فروم نمونشو نمیبینید
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید