نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 , از مجموع 29

موضوع: ]را اخیرا همه از سرویس دهنده ها می نالن ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید sirpasha آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    103 پست

پیش فرض پاسخ : ]را اخیرا همه از سرویس دهنده ها می نالن ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yekmobile.com نمایش پست ها
    در ضمن اگر قصد منحرف کردن تاپیک و داشتم اینطوری جواب می دادم که :
    شما که با شرکت های بزرگ کار میکنی بعد توی امضات تبلیغات کردی و ای دی یاهو گذاشتی شرکت های بزرگ بهت پی ام بدن بعد تو یاهو هاست بفروشی ؟
    دوست عزیز شما ۳ تا پست زدی که هیچ کدوم به موضوع تاپیک ارتباط نداره ! دو حالت داره ، یا اینکه نظری ندارید و پست نمیدید و دوم اینکه اگه نظری دارید با بقیه در میون میذارین ! بیشتر به نظر می رسه شما تشریف آوردین اینجا که من رو بخاطر تاپیکم مواخذه کنین ! متاسفانه این رفتار شما مشخص می کنه برخلاف نقطه نظراتتون اصلا حرفه ای نیستید و دیدتون نسبت به مسائل کوتاهه وگرنه توی انجمن حرفه ای مثل اینجا اصلا نباید همچین مواردی (موضوع اصلی تاپیک) بصورت مکرر بوجود بیاد و نباید چنین فکری بکنین که من نگران حیثیت کسی هستم ! آگاه سازی ، فرهنگ سازی توی همین انجمن های حرفه ای انجام میشه که اگه اجازه بدید من هم سهم کوچیکی از اون رو انجام بدم !
    در ضمن توجه هم بکنید می بینید که بقیه دوستان هم نظراتشون رو اعلام کردن و فقط شما ساز مخالف میزنین ! در آخر هم بگم که نیازی نمی بینم به شما در مورد امضام توضیحی بدم ! اما بهتون بگم که من بصورت شخصی تو این انجمن فعالیت می کنم و دلیلی نمی بینم که بخوام سایت اصلی شرکت رو بذارم توی امضام !
    اگه خیلی دلتون میخواد بدونین می تونین پ خ بدین من بهتون بگم ! فقط اینججا جای این بحث ها نیست ! جلوگیری از انحراف تاپیک وظیفه ی منه که این تاپیک رو زدم و پست های شما به نظر من داره واقعا منحرف می کنه این بحث رو !

2. تعداد تشکر ها از sirpasha به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)