نوشته اصلی توسط
sirpasha
دوست عزیز شما ۳ تا پست زدی که هیچ کدوم به موضوع تاپیک ارتباط نداره ! دو حالت داره ، یا اینکه نظری ندارید و پست نمیدید و دوم اینکه اگه نظری دارید با بقیه در میون میذارین ! بیشتر به نظر می رسه شما تشریف آوردین اینجا که من رو بخاطر تاپیکم مواخذه کنین ! متاسفانه این رفتار شما مشخص می کنه برخلاف نقطه نظراتتون اصلا حرفه ای نیستید و دیدتون نسبت به مسائل کوتاهه وگرنه توی انجمن حرفه ای مثل اینجا اصلا نباید همچین مواردی (موضوع اصلی تاپیک) بصورت مکرر بوجود بیاد و نباید چنین فکری بکنین که من نگران حیثیت کسی هستم ! آگاه سازی ، فرهنگ سازی توی همین انجمن های حرفه ای انجام میشه که اگه اجازه بدید من هم سهم کوچیکی از اون رو انجام بدم !
در ضمن توجه هم بکنید می بینید که بقیه دوستان هم نظراتشون رو اعلام کردن و فقط شما ساز مخالف میزنین ! در آخر هم بگم که نیازی نمی بینم به شما در مورد امضام توضیحی بدم ! اما بهتون بگم که من بصورت شخصی تو این انجمن فعالیت می کنم و دلیلی نمی بینم که بخوام سایت اصلی شرکت رو بذارم توی امضام !
اگه خیلی دلتون میخواد بدونین می تونین پ خ بدین من بهتون بگم ! فقط اینججا جای این بحث ها نیست ! جلوگیری از انحراف تاپیک وظیفه ی منه که این تاپیک رو زدم و پست های شما به نظر من داره واقعا منحرف می کنه این بحث رو !