عزیز جان قیمت ثابته مگر اینکه دیتاسنتر ابلاغ کنه موضوع عوض شده باشه. اگر ما ماه بعد گفتیم صد هزار تومان بیشتر بدید دنیا رو به هم بریزید - خوبه ؟ ما کی گفتیم قیمت ها رو بالا میبریم - من حاضرم حتی سفارش جدید برای مردم بدم با همون هزینه ای که برامون میفته - بدون ده درصد و 15 درصدی که همون دوستان اعلام میفرمایید دارن سرور میفروشن. حتی میتونم زیر قیمت بزنم - مظمئنید باز نمیاید بگید مشکلی تو کاره ؟ اگر کسی نخواد گوش هموطنشو ببره شماها نمیزارید. دوست من من درک میکنم شما و دیگران هم مثل من خرج و مخارج زندگی بالاست حالا ما اگر بخوایم مشتریامون رو بیشتر درک کنیم و تخفیف بدیم و سودی نکنیم گناه کردیم ؟
شما هر وقت مشتری ما شدید و ناراضی بودید بیاید و ابراز نارضایتی کنید . البته من توی 8 سال کار کردن در زمینه هاستینگ همیشه اخلاق مشتری برام ملاک بوده نه پولش - نشون به اینکه همین دو سه روز پیش پول یکی از مشتریا رو پس دادم سه روز هم مهلت دادم تا هاستشو ببره جای دیگه - میدونید چرا ؟ چون اس ام اسی که براش ارسال شده بود رو فکر میکرد ریپلایش کار نمیکنه - ف ح ش ارسال کرده بود - کلا آدم بد دهنی هستش - وقتی توی سیستم نشونش دادم هاشا میکرد به هر حال اخلاق مشتری اولویت اوله. موفق باشید
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)