کنترل پنل ایکس ال هاست چیز خاصی جز تیکت زدن و ریستارت چیز دیگه نداره ( پنلی که تا به امروز داریم باش کار میکنیم )
بابت اطمینان هم میتونید به نظرات کاربرانمون که لینکش در امضام هست مراجعه کنید - ترجیحا بابت اینکه تخفیف ها سر جاش بمونه ( چون ما تعداد بالایی سرور داریم و قطعا تخفیفشون با کسی که یه سرور داشته باشه فرق میکنه ) سرور در پنل خودمون بمونه بهتره. موفق باشید
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
فقط ی نگرانی پیش میاد اونم اینکه شما از همکاران فروشنده باشید و عملا با این کار سرور رو از دست بدیم - چون صحبتی هم از پرداختش نکردید ! ( افرادی که آنلاین بودند رو دیدم توی فروم - متاسفانه چند یوزر بودن در فروم باب شده - به شما جسارت نکردم بد برداشت نکنید و تاپیک منحرف نشه ) بنابراین ترجیح میدیم مشتریامون رو بشناسیم و سرور ها تحت کنترل خودمون باشه که اگر ماه دیگه یوزر نخواست خودمون تمدیدش کنیم. سفارش های جدید سرور بسیار گران در میاد و برای مشتری مثل شما و دیگران شاید مقدور نباشه .
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
همکار شما الان داره این کار رو می کنه!!!!! http://www.webhostingtalk.ir/f11/48970/
نگران هیچ چیز هم نیست ، آخه بعضی ها ماه اول کم قیمت می دنو از ماه بعد گوش می برن!!! البته جسارت نشه اما ترجیح می دم از کسی بخرم که مطمئن باشه!
البته این ترفند ها قدیمی شده که یک یوزری بیاد اینجا و تاپیک دیگری رو معرفی کنه - که البته اگر قوانین انجمن رو میخوندید کمی رعایت میکردید - خیر عزیز جان مشتریان ما خودشون میدونن کار کردن ما چطوریه - اتفاقا لحظه ای که این آفر ها رو زدم به یکی از مشتریانمون گفتم که پی ام هایی از همکاران فروشنده ارسال شده که گرونتر بده یا بد و بیراه گفتند - بنده عرض کردم چون این قیمت برام تمام شده نمیخوام سود بیشتری ( تو این گرونی )
شما میل خودتونه اما یکی از مشتریان که دومین سرورشون رو همین امشب از همین لیست تهیه کردند رو اطلاع میدم ( آقای جمشیدی ) خودشون نظرشون رو بیان کنند.
فرمایش جناب صالحی تائید می شه ...
خیلی ها هستند که توی این آشفته بازار ارز می خوان از آب گل آلود ماهی بگیرن ...
اما آقای صالحی خیلی چیزا رو طی این مدت ثابت کرده ..
قبل از این پست بود که داشتند درباره دوستانی که باهاش تماس گرفته بودن تو یاهو به من می گفتن.
به هر حال
آقای صالحی 100 درصد تائید میشه ...
چند ماهه نشده زنگ بزنم جواب نده و یا پی ام بدم خبری ازش نباشه ...
خواهشا بدونید کی رو با کی مقایسه می کنید ...
مبین پارسیان تیری به من زده که تا صد سال دیگه جاش خوب نمی شه ...
آقا حسین اصلا قابل مقایسه نیست ..
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)