یکی یکی حل میکنند؟ پس 1- هاست منو به چهار روز پیش برگردونن که تغییرات داده بودم 2- اگه نمیتونن بقیه پول منو بدند.دوست عزیز چرا دارن یکی یکی حل میکنن شما چرا این قدر سعی داری بد بگی ازشون
حالا هر اتفاقی افتاده /اگه سر خودتون میومد اینطوری میگفتین
الان اگه میخواستن فرار کنن که نمیومدن پیام بدن اینجا
پس فراری نیست و ایشون هم زیر فشار برای جواب گویی به مدرم هستن
دیگه استرس رو زیاد نکنین
من هم به خود شما فقط نگفتم که به همه کسانی که میان با اسم دیگه عضو میشن و میخوان تخریب کنن یه نفر رو نه تنها این پست بلکه تایپینگ های دیگه هم همین طور
امیدوارم مشکل همه حل شه
با تشکر
هی مشکل پشت مشکل؟ یه بار abuse میکنند یه بار دیتاسنتر خرابه و...
زیر فشار پاسخ گویی به مردم؟ من الان میخوام تیکت بدم به من پاسخ بدند. از کجا باید اینکار رو انجام بدم؟؟؟
من همه جا با همین اسم عضوم و هیچ هاست و... ای هم ندارم که بخوام ببرمش بالا. توی فرانتورک هم با همین اسم عضو شدم. تا آخر هم با همین اسم خواهم بود.
نکنه شما خود آقای پارسیان هستید یا دوست یا رفیق یا کارمند و... که روی این همه اشتباه سرپوش میذارید؟ به چند نفر شک کردم که خودشون باشند.
اگه منظورتون به من هست اگه هاست داشتم حداقل از فرانتورک نمیگرفتم.نمیدونم چی بگم،رقیبای آقای پارسیان که مشخصه میان تخریب،که سرورهای خودشون رو بفروشن
ولی یکم یکم ما ایرانیها یاد بگیریم وقتی یکی زمین خورد دستشو بگیریم،یکم کمک کنیم...کمک هم نمیکنیم،خودمون نزنیم...حداقل چند روز صبر کنید
بله کاملا درسته رقیبا میان با اسم های جدید تخریب میکنن یا با اسم خودشون
ما ایرانیا فکر کنم 100سال بعد هم همین طوری میمونیم
البته باعث تعصف هستش
زمین خوردند ... کمکشون کردیم البته با سکوت... چند بار که این اتفاق افتاد دیگه نمیشه... پول برای هاست دادیم. مجانی که نگرفتیم هی زمین بخورند هی هیچی نگیم.
برای بار صدم. اسم من در فرانتورک ثبت شده اگه هاست داشتم نمیرفتم اونجا هاست بگیرم. اگه میخواهید بعد از درست شدن سایتشون بهتون نشون میدم.
در آخر امیدوارم که جواب ما رو هم بدند.دوباره میگم:
یا هاست منو به چهار روز پیش برگردونن که تغییرات داده بودم و همه پرید و فروشگاه خراب شد ، کاربران حذف شدند ، مطالب حذف شدند و... یا اگه نمیتونن بقیه پول منو بدند.
جهت اطلاع رسانی به آقای پارسیان: دامینی که گرفته بودم fomagic.ir رسیدگی کنید. (در ضمن حتما اون فول بک آپ چهار روز پیش رو میخواما !)