-
September 12th, 2012, 23:07
عضو انجمن
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
بحث کور رنگی و ندیدن عکس و همچنین رقیب و این که چرا فرانتورک پول برگشت نمیده و یا چه مدل مشتری مداری هست . برمیگرده به اینکه یک لحظه فکر کنید برای خودتون این مشکل پیش آمده است . و جناب پارسیان هم قرار است مدارک ارسال وجه به دیتا سنتر و نیز کلیه مدارک و ایمیل های رد و بدل شده به دیتا سنتر ارائه بدن حداقل ال درد دل نمیکنید تهمت ***ی به کسی نزدید آقا بیکار نیست و علاقه ندارد که هزار نفر فقط توی این تاپیک فکر بد و مشکلات براش بوجود بیاورن . مگر مشکل روانی یه آدم داشته باشه که بخواهد (فیلم در بیاره) پس به چه نتیجه میرسیم
1 - مشکل واقعا از طرف ارسال کننده وجه تقلبی یا مورد دار بوده است
2- با رای زنی و پرداخت جریمه محتوای سرور ها محفوظ است تا دستور نهایی دیتا سنتر
3- با اهانت و درخواست پول در این شرایط چیزی که درست نمیشود فشار هم میاید و حداقل باید جهت برگشت پول نیازمند یه وام یا تهیه هستن ـ البته در صورت بالا نیامدن سرور ها
4- امید به خدا در گزینه اول بزارید نوع برخورد قبلی و مشکلات این شرکت فرانتورک هیچ ربطی الان به دیتا سنتر ovh ندارد چون دیتا سنتر حساسیت و بررسی خودش برای تضمین این که این مورد مجدد تکرار نشود و حساسیت های که ما ها در جریان نیستم
5- بلفرض پلوم کردن و بستن پاک کردن سرور ها اولین کس من و شما و فرانتورک و مشتریانش در ماه اول ضرر میکنید ونیز از بین رفتن اعتبار همه که بازم دیتا سنتر این مسائل رو نمیتواند درک کند و برایش مهم نیست ولی از ماه بعد که بفرض 150 هم سرور نه 50 تا سرور هایش خالی و بدون مشتری میماند و نیز ذهنیت بدی از ایرانیان به این دیتا سنتر تا آخر باقی خواهد ماند هر چند که برای هیوج سرور همچین مواردی پیش آمد در 3 سال پیش
6- این مطمن هستم که دیتا سنتر برای از دست ندادن مشتری علاقه بیشتری به راه انداختن و باز کردن سرور ها دارد و محال است حتی یک 40 یورو از دست دادن برایشان در مجموع متضرر خواهد شد ولی از لحاظ بانکی و حقوقی روال کاری یک پروسه بین 7 روز به طول می انجامد وگرنه دیتا سنتر سریع تر از این موارد مشکل رو به اتمام میرساند حالا سوال بعد از حل شدن و باز شدن سرور ها یا کلا فرمت شدن آنها
7- شما یه مشتری زحم خورده هستید از این دیتا سنتر و توی پاریس هم زندگی کنید بازم از اونجاخرید میکنید ؟
8- از ریسلر های که نماینده فروش این دیتا سنتر هستن بازهم خرید مکینید؟
دوست عزیز شما منظور منو متوجه نشدین من میگم سرور تحویل ندادن پولم برگشت نیمیدن طلبکارم هستند اگه قرار بود کاری اجام بده تو این 15 روز انجام میداد
و اینکه کسی که به این راحتی میگه 10000 یورو پرداخت کرده توی 130 تومن یه هفته مونده ده جور حرفم زده که تو پست بالا همه رو با مدرک نوشتم
-
-
September 12th, 2012 23:07
# ADS
-
September 12th, 2012, 23:19

نوشته اصلی توسط
vatandl.net
آقای پارسیان سوپر مارکت ندارن که جمع کنن برن!
شما اگه خیلی تمایل به شکایت دارید تشریف ببرید شکایت نامه رو تنظیم کنید و مراحل قانونی رو طی کنید
ای گفتی ها هر روز یه گکاربر تازه وارد که یدونه پست مفید هم ندزه میاد تخریب
والا برین شکایت کنین اینجا هر کی میخواد یدونه پینشهاد میده نه اینکه مثل این طرف میاد با رنگ های قرمز مردم رو تحریک میکنه که برین شکایت

نوشته اصلی توسط
mrasol
نمیدونم چی بگم،رقیبای آقای پارسیان که مشخصه میان تخریب،که سرورهای خودشون رو بفروشن
ولی یکم یکم ما ایرانیها یاد بگیریم وقتی یکی زمین خورد دستشو بگیریم،یکم کمک کنیم...کمک هم نمیکنیم،خودمون نزنیم...حداقل چند روز صبر کنید
بله کاملا درسته رقیبا میان با اسم های جدید تخریب میکنن یا با اسم خودشون
ما ایرانیا فکر کنم 100سال بعد هم همین طوری میمونیم
البته باعث تعصف هستش
-
-
September 12th, 2012, 23:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohamad2314
دوستان اینارو میذارم شما هم در جریان باشید شاید آقای پارسیان حداقل رو یکی از حرف هایی که زده وایسه
من یه سرور از آقای پارسیان خریدم یه سرور به ما داد بعد دو روز گفت قابل تمدید نیست الانم بعد 15 روز من میگم وجه سرور برگردونید تیکت زدن میگن سرور تا یکی دو روز دیگه آماده است آقای پارسیان ما از شما سرور نخواییم بایید جیکار کنیم ؟
تمام تیکت هارو می ذارم دوستان- خود آقای پارسیان ببنند لااقل خجالت بکشند این همه
دروغ سر هم می کنند .
لازم بگم تمام فاکتور تو سایتم به بهانه back up ... این حرف ها پاک شده l دوستان دیگه فکر کنم پارسیان بشناسند توی این 43 صفحه
جداقل بگو توان مالی ندارم الان شما 10000 یورو پرداخت کردی!!!! سر 130 تومان که میخوای برگشت بزنی یه هفتس درگیری!!!!!
این همه به ما ضرر زدی !!!

آقای پارسیان یه جواب اگر دارید به این پست بدین
-
-
September 12th, 2012, 23:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohamad2314
دوست عزیز شما منظور منو متوجه نشدین من میگم سرور تحویل ندادن پولم برگشت نیمیدن طلبکارم هستند اگه قرار بود کاری اجام بده تو این 15 روز انجام میداد
و اینکه کسی که به این راحتی میگه 10000 یورو پرداخت کرده توی 130 تومن یه هفته مونده ده جور حرفم زده که تو پست بالا همه رو با مدرک نوشتم
چند روزه کلا سرور تون از دسترس خارج شده و چند روز استفاده کردید؟
-
-
September 12th, 2012, 23:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
چند روزه کلا سرور تون از دسترس خارج شده و چند روز استفاده کردید؟
کلا اصلا استفاده نکردیم چون ip روش نبوده قرار بوده ip بدن که اینم ندادن
-
-
September 12th, 2012, 23:30

نوشته اصلی توسط
hostarya
ای گفتی ها هر روز یه گکاربر تازه وارد که یدونه پست مفید هم ندزه میاد تخریب
والا برین شکایت کنین اینجا هر کی میخواد یدونه پینشهاد میده نه اینکه مثل این طرف میاد با رنگ های قرمز مردم رو تحریک میکنه که برین شکایت
البته باعث تعصف هستش

باور میکنید من خودم 5 تا سرور داشتم از ایشون و هر 5 تا رو گفتن تمدید نمیکنیم؟
-
-
September 13th, 2012, 01:53
چند صفحه رو خوندم
واقعا برای خیلی ها متاسفم برای خیلی ها که به جای اینکه به وضعیت سرور و هاستنگ و کلا این شغل و این حرفه بها بدن با یه سری بچه بازی ها اعتبار و آبروی ایران و ایرانی رو در این حرفه پایین میارند
وقتی مدرسه بسته میشه شما به شغل شریف هاستینگ و چیز پی ان وارد میشید و مدرسه بسته میشه شما این شغل رو می بوسید می زارید کنار
وقتی هیچ تخصصی ندارید وقتی هیچ اعتباری دارید هیچ آبرویی براتون مهم نیست هیچ چیز و هیچ چیز
با همه یه عده از دوستان هستم چون نه می تونم فرانتورک رو متهم کنم نه کسی دیگه رو اما کلی میگم به جای این کارا و این تاپیک ها به فکر خودتون باشید به فکر وضعیت اینترنت کشورتون باشید
به فکر پیشرفت خودتون باشید و نکنید و نکنید و نکنید
بزارید هر کسی میخواد تجارتی رو شروع کنه که وابسته به سایت و هاست و سرور هست با خیال راحت کارش رو بکنه و نگران از دست رفتن اطلاعاتش نباشه
-
تعداد تشکر ها از 98patogh به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2012, 02:16
ایشاالله کار همه دروست می شه خودش گیر کرده بنده خدا
-
-
September 13th, 2012, 02:22
عضو دائم
mohamad2314 دوست عزیز شما چرا تکلیف خودتو با خودت مشخص نمیکنی؟
هزار بار گفتی پولمو بدین. دیگه از بس ایدی شما رو میبینم حالت .... بهم دست میده
خجالت خوب چیزیه
شما گفتی روی این سرور 2 میلیون ضرر کردی
الان میگی 130 تومن خریدی که اصلا ازش استفاده نکردی چون ای پیش فعال نبود
درضمن توی این دردسر بزرگی که برای فرانتورک پیش اومد شما نقش ....... دور شیرینی رو داری
یکم صبر کن تا معلوم بشه وضعیت بعد برو دنبال پولت
البته شیرینی ای که گفتم یکم مونده هست باید شیرینی پز به فکر تغییر عملکردش باشه و راه درست شیرینی پزی رو یاد بگیره
مجبور شدم سانسور کنم تا زیر ذره بین جناب s.w.wa.t نرم که تنبیه میکنه
ویرایش توسط TARIMEHR : September 13th, 2012 در ساعت 02:26
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
September 13th, 2012, 09:46
دوست عزیز چرا دارن یکی یکی حل میکنن شما چرا این قدر سعی داری بد بگی ازشون
حالا هر اتفاقی افتاده /اگه سر خودتون میومد اینطوری میگفتین
الان اگه میخواستن فرار کنن که نمیومدن پیام بدن اینجا
پس فراری نیست و ایشون هم زیر فشار برای جواب گویی به مدرم هستن
دیگه استرس رو زیاد نکنین
من هم به خود شما فقط نگفتم که به همه کسانی که میان با اسم دیگه عضو میشن و میخوان تخریب کنن یه نفر رو نه تنها این پست بلکه تایپینگ های دیگه هم همین طور
امیدوارم مشکل همه حل شه
با تشکر
یکی یکی حل میکنند؟ پس 1- هاست منو به چهار روز پیش برگردونن که تغییرات داده بودم 2- اگه نمیتونن بقیه پول منو بدند.
هی مشکل پشت مشکل؟ یه بار abuse میکنند یه بار دیتاسنتر خرابه و...
زیر فشار پاسخ گویی به مردم؟ من الان میخوام تیکت بدم به من پاسخ بدند. از کجا باید اینکار رو انجام بدم؟؟؟
من همه جا با همین اسم عضوم و هیچ هاست و... ای هم ندارم که بخوام ببرمش بالا. توی فرانتورک هم با همین اسم عضو شدم. تا آخر هم با همین اسم خواهم بود.
نکنه شما خود آقای پارسیان هستید یا دوست یا رفیق یا کارمند و... که روی این همه اشتباه سرپوش میذارید؟ به چند نفر شک کردم که خودشون باشند.
نمیدونم چی بگم،رقیبای آقای پارسیان که مشخصه میان تخریب،که سرورهای خودشون رو بفروشن
ولی یکم یکم ما ایرانیها یاد بگیریم وقتی یکی زمین خورد دستشو بگیریم،یکم کمک کنیم...کمک هم نمیکنیم،خودمون نزنیم...حداقل چند روز صبر کنید
البته باعث تعصف هستش
اگه منظورتون به من هست اگه هاست داشتم حداقل از فرانتورک نمیگرفتم.
زمین خوردند ... کمکشون کردیم البته با سکوت... چند بار که این اتفاق افتاد دیگه نمیشه... پول برای هاست دادیم. مجانی که نگرفتیم هی زمین بخورند هی هیچی نگیم.
برای بار صدم. اسم من در فرانتورک ثبت شده اگه هاست داشتم نمیرفتم اونجا هاست بگیرم. اگه میخواهید بعد از درست شدن سایتشون بهتون نشون میدم.
در آخر امیدوارم که جواب ما رو هم بدند.دوباره میگم:
یا هاست منو به چهار روز پیش برگردونن که تغییرات داده بودم و همه پرید و فروشگاه خراب شد ، کاربران حذف شدند ، مطالب حذف شدند و... یا اگه نمیتونن بقیه پول منو بدند.
جهت اطلاع رسانی به آقای پارسیان: دامینی که گرفته بودم fomagic.ir رسیدگی کنید. (در ضمن حتما اون فول بک آپ چهار روز پیش رو میخواما !)
-