-
September 12th, 2012, 21:13
پاسخ : فرانتورک چی شد ؟

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
اگر دشمن درجه 1 فرانتورک هم بودم بازم حقیقت باید گفت من از لحاظ فنی و چندین نفر دیگه هم به این نتیجه رسیدم 1- سرور ها بسته نشده و فرمت نشده است تا الان ودلیل شون همون پرداخت جریمه بوده است . چون سرور های مجازی پینگ دارد البته بگم به دیتا سنتر و حرف هاشون نمیشه اعتماد کرد . ممکن است حتی آقای فرانتورک رو هم دور بزنن و بعد از پرداخت ها همه چی رو از بین ببرن که باید از طریق سفارت بررسی کرد . که بازم به نظر شخصی بنده اروپای های قابل اطمینان هستن و وقتی پول بگیرن زیرش نمیزنن
2 - دوم اینکه میشه فهمید که جهت بررسی های قانونی بعد از هر مشکل مالی در اروپا چندروزی دقیق بررسی میکنن و همین زمان های قانونی و بانکی باعث شده من و هزاران نفر دیگه منتظر بمونن برای رسیدن به سرور هایشون
در مورد سفارت باید عرض کنم که در فرانسه تا الان 3 نفر در دیتاسنتر تضمین ما رو کردن و رفتن اونجا ضامن ما شدن و گرنه که حتی به این 10.000 یورو هم راضی نمیشدن! متاسفانه دیتاسنتر در این یک مورد کوتاهی کرده و اصلا مشکلی که از سمت ما نبوده رو گردن ما انداخته و این قسمت خیلی برای ما زور هست که برای کار نکرده باید جریمه بدیم شدیم آش نخورده دهن سوخته......
در حال حاضر ما آخرین ایمیل دیتاسنتر رو جواب دادیم و منتظر جواب از سمت اون ها در خصوص این مشکل هستیم تا اینجا رو که راه اومدن به لطف خدا مشکلی نخوره پنل و سرور ها باز میشه
-
تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2012 21:13
# ADS
-
September 12th, 2012, 21:41
عضو انجمن
هر چی سنگه پیش پا آدم لنگه رو باید طلا گرفت . آدم میاد خوبی کنه از دماغش میارن :| مخصوصا دولتی و یا ارگانی باشه
-
-
September 12th, 2012, 22:01
عضو انجمن
-
-
September 12th, 2012, 22:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
faranetwork
دوستان ایشالاه اگه کمی دیتاسنتر راه بیاد تا 1 یا 2 روز آینده پنل باز میشه و همه سرورها در وضعیت عادی خود قرار خواهند گرفت
بی صبرانه منتظر هستیم...اما همیشه جملات شما داخلش اگه وجود داره که باعث شک میشه !
اما در مورد کسانی بد گوئی میکنند درسته الان اقای پارسیان که باهاشون کار میکردیم برای ما مشکل خیلی بزرگی درست کردن حالا چه مقصر باشند چه نباشند ولی در دورانی که باهاشون کار میکردم هیچ مشکلی نداشتند نه از نظر پشتیبانی نه این چیزا که بعضی دوستان میگند.کاملا مشخص هست که دفاع نمیکنم ! چون همه چیز ما این وسط از بین رفته ولی حقیقت رو باید گفت....به عنوان سرویس گیرنده از اقای پارسیان کاملا راضی بودم قبل از این مشکل که ....
-
-
September 12th, 2012, 22:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HAMi
بی صبرانه منتظر هستیم...اما همیشه جملات شما داخلش اگه وجود داره که باعث شک میشه !
اما در مورد کسانی بد گوئی میکنند درسته الان اقای پارسیان که باهاشون کار میکردیم برای ما مشکل خیلی بزرگی درست کردن حالا چه مقصر باشند چه نباشند ولی در دورانی که باهاشون کار میکردم هیچ مشکلی نداشتند نه از نظر پشتیبانی نه این چیزا که بعضی دوستان میگند.کاملا مشخص هست که دفاع نمیکنم ! چون همه چیز ما این وسط از بین رفته ولی حقیقت رو باید گفت....به عنوان سرویس گیرنده از اقای پارسیان کاملا راضی بودم قبل از این مشکل که ....
دوست عزیز ما 15 روز صبر کردیم از این حرفا آقای پارسیان زیاد از این حرفا میزنن دلتو خوش نکن تازه مال ما یه برگشت هزینه بوده!!!!
-
-
September 12th, 2012, 22:08
نمیدونم چی بگم،رقیبای آقای پارسیان که مشخصه میان تخریب،که سرورهای خودشون رو بفروشن
ولی یکم یکم ما ایرانیها یاد بگیریم وقتی یکی زمین خورد دستشو بگیریم،یکم کمک کنیم...کمک هم نمیکنیم،خودمون نزنیم...حداقل چند روز صبر کنید
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2012, 22:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mrasol
نمیدونم چی بگم،رقیبای آقای پارسیان که مشخصه میان تخریب،که سرورهای خودشون رو بفروشن
ولی یکم یکم ما ایرانیها یاد بگیریم وقتی یکی زمین خورد دستشو بگیریم،یکم کمک کنیم...کمک هم نمیکنیم،خودمون نزنیم...حداقل چند روز صبر کنید
دوست عزیز من رقیبم؟؟؟؟؟؟؟؟ شما فکر کنم کور رنگی داری عکس ها رو ندیدی من گذاشتم؟
-
-
September 12th, 2012, 22:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mohamad2314
دوست عزیز ما 15 روز صبر کردیم از این حرفا آقای پارسیان زیاد از این حرفا میزنن دلتو خوش نکن تازه مال ما یه برگشت هزینه بوده!!!!
مگه ما صبر نکردیم؟مشکل شما هزینه هست و مشکل ما اطلاعات سرور ...کاربران ما هم به ما پیام میدن و همه جوره زیر فشار هستیم اما راه دیگه ای نداریم جز صبر کردن....
اقای پارسیان هم که بر اساس گفته های خودشون دارن مشکل رو حل میکنند.و میگن 1 یا 2 روز دیگه حل میشه...شما که صبر کردین 2 روز دیگه هم روش...البته هر جور خودتون راحت هستین میتونید رفتار کنید
-
-
September 12th, 2012, 22:31

نوشته اصلی توسط
mohamad2314
دوست عزیز من رقیبم؟؟؟؟؟؟؟؟ شما فکر کنم کور رنگی داری عکس ها رو ندیدی من گذاشتم؟
نه به اون دوست عزیزت،نه به توهینت :دی عیب نداره واسه توهینت ... من درک میکنم و کاملا حق رو به شما میدم که ضرر کردید اما با دقت میخوندید...رقیب منظورم شما که مشتریشی و مدرک دارید نبود،منظورم کسایی بود که خودشون میدونن
-
-
September 12th, 2012, 22:43
عضو انجمن
بحث کور رنگی و ندیدن عکس و همچنین رقیب و این که چرا فرانتورک پول برگشت نمیده و یا چه مدل مشتری مداری هست . برمیگرده به اینکه یک لحظه فکر کنید برای خودتون این مشکل پیش آمده است . و جناب پارسیان هم قرار است مدارک ارسال وجه به دیتا سنتر و نیز کلیه مدارک و ایمیل های رد و بدل شده به دیتا سنتر ارائه بدن حداقل ال درد دل نمیکنید تهمت ***ی به کسی نزدید آقا بیکار نیست و علاقه ندارد که هزار نفر فقط توی این تاپیک فکر بد و مشکلات براش بوجود بیاورن . مگر مشکل روانی یه آدم داشته باشه که بخواهد (فیلم در بیاره) پس به چه نتیجه میرسیم
1 - مشکل واقعا از طرف ارسال کننده وجه تقلبی یا مورد دار بوده است
2- با رای زنی و پرداخت جریمه محتوای سرور ها محفوظ است تا دستور نهایی دیتا سنتر
3- با اهانت و درخواست پول در این شرایط چیزی که درست نمیشود فشار هم میاید و حداقل باید جهت برگشت پول نیازمند یه وام یا تهیه نقدی پول هستن ـ البته در صورت بالا نیامدن سرور ها باید این امر به مشتری پرداخت شود
4- امید به خدا در گزینه اول بزارید نوع برخورد قبلی و مشکلات این شرکت فرانتورک هیچ ربطی الان به دیتا سنتر ovh ندارد چون دیتا سنتر حساسیت و بررسی خودش برای تضمین این که این مورد مجدد تکرار نشود و حساسیت های که ما ها در جریان نیستم را دارد
5- بلفرض نتیجه این شود پلوم و بستن و پاک کردن سرور ها در اخر شود اولین کس من و شما و فرانتورک و مشتریانش در ماه اول ضرر میکنید ونیز از بین رفتن اعتبار همه که بازم دیتا سنتر این مسائل رو نمیتواند درک کند و برایش مهم نیست ولی از ماه بعد که بفرض 150 سرور هم نه 50 تا سرور هایش خالی و بدون مشتری میماند و نیز ذهنیت بدی از ایرانیان به این دیتا سنتر تا آخر باقی خواهد ماند هر چند که برای هیوج سرور همچین مواردی پیش آمد در 3 سال پیش
6- این مطمن هستم که دیتا سنتر برای از دست ندادن مشتری علاقه بیشتری به راه انداختن و باز کردن سرور ها دارد و محال است حتی یک 40 یورو از دست دادن برایشان در مجموع متضرر خواهد شد ولی از لحاظ بانکی و حقوقی روال کاری یک پروسه بین 7 روز به طول می انجامد دراروپا متاسفانه شنبه و یکشنبه تعطیل است وگرنه دیتا سنتر سریع تر از این مشکل رو به اتمام میرساند حالا سوال بعد از حل شدن و باز شدن سرور ها یا کلا فرمت شدن آنها
7- شما یه مشتری زحم خورده هستید از این دیتا سنتر و توی پاریس هم زندگی کنید بازم از اونجاخرید میکنید ؟
8- از ریسلر های که نماینده فروش این دیتا سنتر هستن بازهم خرید مکینید؟
ویرایش توسط DeltaGostar : September 12th, 2012 در ساعت 22:54
-