-
September 10th, 2012, 11:31
عضو جدید
پاسخ : درخاست سرور اختصاصی با رم 2 تا 4 گیگ
درود
یعنی چون ماه گذشته یکی از فروشندگان سرورهای هتزنر مشکل پرداخت پیدا کرده بود و دیتاسنتر تمام سرورها را خاموش کرده بود و داشت هاردها را فرمت میکرد مشکل دیتاسنتر و هتزنری بود که شماها دارید از اون آفر میدید ؟
مشکل ایرانی و پول و پرداخت چه ربطی به دیتاسنتر و خوب و بد بودن اون داره ؟ همین آمریکائیها خودشان دارند اعلام میکنند ایرانی ها تحریم هستند و با ایرانی مشکل دارند چرا بیخیال اونها نمیشید ؟
من نمیگم این دیتاسنتر خوب یا بد هست ولی اینکه ایرانی مشکل درست کنه و اونها ساکت بمانند حتما از نظر شما اون دیتاسنتر بهترین دیتاسنتر دنیا هستش
ویرایش توسط nima73 : September 10th, 2012 در ساعت 12:46
-
تعداد تشکر ها از nima73 به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012 11:31
# ADS
-
September 10th, 2012, 11:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nima73
درود
یعنی چون ماه گذشته یکی از فروشندگان سرورهای هتزنر مشکل پرداخت پیدا کرده بود و دیتاسنتر تمام سرورها را خاموش کرده بود و داشت هاردها را فرمت میکرد مشکل دیتاسنتر و هتزنری بود که شماها دارید از اون آفر میدید ؟
مشکل ایرانی و پول و پرداخت چه ربطی به دیتاسنتر و خوب و بد بودن اون داره ؟ همین آمریکائیها خودشان دارند اعلام میکنند ایرانی ها تحریم هستند و با ایرانی مشکل دارند چرا بیخیال اونها نمیشید ؟
من نمیگم این دیتاسنتر خوب یا بد هست ولی اینکه ایرانی مشکل درست کنه و بخواهد با پول دلار و یورو دز دی پول سرورها را بده و اونها ساکت بمانند حتما از نظر شما اون دیتاسنتر بهترین دیتاسنتر دنیا هستش
طبق قوانین بحث شما الان بی ربط هست نسبت به در خواست استارتر تاپیک - یا از کاربران دو اکانته هستید یا تازه عضو شدید . بزارید کمی تجربتون بالاتر بره بعد اظهار نظر کنید - پست منم الان بی ربطه اما خوب الان اکه به شما گفته نشه تو همه تاپیک ها میخواید برید بحث الکی راه بندازید - لطفا راجع به مسائلی که در موردش اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید -
پ.ن : سرور های المان برند سرور نیستند ( همون سیستم توی خونتون هست روش هارد گذاشتن اسمشو گذاشتن سرور باور ندارید ؟ ) برید مدل سی پی یو تون رو سرچ کنید میبینید زده Desktop CPU ... یعنی سیستم پی سی !
در مورد اخلاق هم بسیار بسیار بسیار اخلاق آمریکایی ها بهتر از اروپایی ها هستش ( در واقع عادت کردند خیلی خوش برخورد باشند چون کارشون پیش نمیره - باید مشتری رو جذب کنند )
شما در جریان نیستید توی فروم بوده که روز جمعه آی پی های سرور های بچه ها رو مثلا بلوک میکنند و میگند تا دوشنبه صبر کنید باز میکنیم - این یعنی چی ؟ یعنی تشریفتون رو ببرید ی جا دیگه - به اندازه کافی ما رو پولدار کردید - مثل giga international !
-
تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 12:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dreamdata
طبق قوانین بحث شما الان بی ربط هست نسبت به در خواست استارتر تاپیک - یا از کاربران دو اکانته هستید یا تازه عضو شدید . بزارید کمی تجربتون بالاتر بره بعد اظهار نظر کنید - پست منم الان بی ربطه اما خوب الان اکه به شما گفته نشه تو همه تاپیک ها میخواید برید بحث الکی راه بندازید - لطفا راجع به مسائلی که در موردش اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید -
پ.ن : سرور های المان برند سرور نیستند ( همون سیستم توی خونتون هست روش هارد گذاشتن اسمشو گذاشتن سرور باور ندارید ؟ ) برید مدل سی پی یو تون رو سرچ کنید میبینید زده Desktop CPU ... یعنی سیستم پی سی !
در مورد اخلاق هم بسیار بسیار بسیار اخلاق آمریکایی ها بهتر از اروپایی ها هستش ( در واقع عادت کردند خیلی خوش برخورد باشند چون کارشون پیش نمیره - باید مشتری رو جذب کنند )
شما در جریان نیستید توی فروم بوده که روز جمعه آی پی های سرور های بچه ها رو مثلا بلوک میکنند و میگند تا دوشنبه صبر کنید باز میکنیم - این یعنی چی ؟ یعنی تشریفتون رو ببرید ی جا دیگه - به اندازه کافی ما رو پولدار کردید - مثل giga international !
جناب یعنی بحث شما مربوط به موضوع بود ؟ استارتر آفر سرور از فرانسه و کیم سوفی را خو.است و شما بحث را به کیفیت سرور کشاندید و ...
خود من همین الان از فرانتورک دو تا سرور دارم که یکیش مشکل داره و اون یکی روشن هستش

البته طبیعی هست که شما در کل بیشتر تجربه دارید ولی مطمئنا صداقت لازم را ندارید .
بحث اینکه مشتری چی به سرش میاد و یا چه دیتاسنتری را انتخاب میکنه چه ربطی به درخواست استارتر داره ؟
نه ovh فرانسه مال پدری من هستش و نه طرفدار اون ولی اگه همین کیم سوفی اگر نبود امثال شما راحتتر میتونستید سرور مجازی با رم یک گیگ و هارد صد گیگ را با قیمت چند برابری سرور اختصاصی اون با دو گیگ رم و هارد یک ترا بفروشید .
پس لطفا به جای بحث بی اساس آفر درست بدید
خود من اومدم درخواست آفر بدم برای دو گیگ و 16 گیگ که دیدم این تاپیک هست و گفتم اگر کسی آفری داده باشه من هم از همان آدم خرید میکنم که بحث بیجای شما را دیدم .
در مورد آمریکایی ها هم من یک ریسلر داشتم که البته به جای سرور مجازی بهم داده بودند که توقیف شد تنها به دلیل اینکه دامنه .ir روی اون داشتم و دو سال قبل هم بلوهاست فقط به خاطر همین ایرانی بودنم سایت ما را ساسپند کرد و با هزار بدبختی تونستیم بکاب بگیرم .
قرار هم نیست برم خواستگاری دختر اونها که دنبال اخلاق و منش اونها باشم ، آمریکاییها با ما مشکل دارند و طبیعی هستش
اینجا تو همین انجمن هزار نفر از دست هتزنر نالان هستند باید بگیم بد هستش ؟
خواهش میکنم کمی منطقی باشید ، استارتر نمیتونه بیاد اول کاری چند صد هزار هزینه کنه و به نصبت قیمت همین کیم سوفی عالی هستش .
من که تو 6 ماه گذشته کاملا راضی بودم و برای همین دوباره دنبال همان هستم
شما هم بهتر اونچه که خواستند را نه اونچه دارید را ارائه کنید .
مولتی یوزر بودن بنده را هم اگر باشم مدیرها با یک جستجو ساده ip میتونند تشخیص بدن و فروشنده نیستم که بخوام چند تا یوزر بسازم برای تبلیغات
بخشی از حرف شما که فرمودید مشتری هر چی به سرش بیاد حقش هست شامل تمام مشتریان این دیتاسنتر میشد...
ویرایش توسط nima73 : September 10th, 2012 در ساعت 12:47
-
تعداد تشکر ها از nima73 به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 12:45
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید