نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن dude آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    115 پست

پیش فرض پاسخ : واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    به صورت مشخص و غیر مشخص فکر نمیکنم داشته باشد! شما به عنوان مصرف کننده حق دارید خودتان مثل پست دوم همین تاپیک چند قیمت از چند فروشنده را بگیرید! آنها را باهم مقایسه کنید و در آخر هرکدام که با بودجه شما سازگار بود آن را تهیه کنید! بهترین راه برای اینکه بدانید انتظار چه مقدار پرداخت را باید داشته باشید این میباشد که به خود دیتاسنتر مراجعه کنید! قیمت End user را از دیتاسنتر بگیرید و با قیمت کسانی که از این دیتاسنتر سرویس میدهند مقایسه کنید! خود به خود پیدا میکنید از کدامین یک تهییه کنید!
    در مورد جواب دادن هم فکر نمیکنم هیچ شخص یا شرکتی بیاد اطلاعات به "محرمانه" تجارت خودش رو به همین سادگی به شما بدهد! یا شما خیلی خودتون رو زرنگ فرض کردید یا افراد را خیلی ساده!

درضمن من به عنوان مدیر اینجا حضور دارم نه فروشنده!

موفق باشید
    عزیز من فکر نمی کنم اینجا درباره مسائل «محرمانه» سوالی کرده باشم. قیمت سرور در دیتاسنتر و قیمت همان سرور در ریسلر ایرانی هر دو روی سایت هایشان درج شده. پس چه چیزی محرمانه است؟ چه بسا کسانی که کارمزد نسبتا کم تری می گیرند خوشحال باشند که بیایند و این مطلب را با صدای بلند اعلام کنند. و کسانی که کارمزد بیشتری می گیرند بیایند و دلایل شان را بگویند.

هدف این تاپیک در یک جمله این است که با کمک فروشندگانی که مایل به مشارکت هستند به یک ایده روشن تر درباره مقدار متوسط تفاضل این دو مبلغ (هر دو عمومی) برسیم.

نمی خواهم از خودم تعریف بیجا کنم اما باید بگویم که من عضو گورو WHT.com هم هستم و می دانم طرح چنین سوالی آنجا کاملا اوکی است چون مصرف کننده حق دارد با طرح سوال درباره اطلاعاتی که در حوزه عمومی هستند دیدگاه روشنی از سازوکار صنعت هاستنیگ داشته باشد. البته مثل هر بیزنس دیگر قابل درک است که در صنعت هاستینگ هم خیلی ها از شفافیت خوشحال نمی شوند چون سودشان در ناآگاه ماندن مصرف کننده است. امیدوارم مدیران این انجمن از آن دسته نباشند.

در هر صورت اگر به عنوان مدیر ارشد انجمن فکر می کنید که سوالات مطرح شده در این تاپیک خلاف قوانین فروم است لطفا به جای اظهارات غیرحرفه ای مثل «به شما ارتباطی ندارد»‌و «شما خیلی خودتونو زرنگ فرض کردید» به طور مشخص تصریح کنید که من از کدام قوانین این انجمن تخلف کرده ام. این طور من هم تکلیف خودم را بهتر می دانم. فکر می کنم ما ایرانی ها بیش از همه باید این بند منشور پایتون را آویزه گوش قرار دهیم که:

Explicit is better than implicit

2. تعداد تشکر ها ازdude به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)