عزیز من فکر نمی کنم اینجا درباره مسائل «محرمانه» سوالی کرده باشم. قیمت سرور در دیتاسنتر و قیمت همان سرور در ریسلر ایرانی هر دو روی سایت هایشان درج شده. پس چه چیزی محرمانه است؟ چه بسا کسانی که کارمزد نسبتا کم تری می گیرند خوشحال باشند که بیایند و این مطلب را با صدای بلند اعلام کنند. و کسانی که کارمزد بیشتری می گیرند بیایند و دلایل شان را بگویند.
هدف این تاپیک در یک جمله این است که با کمک فروشندگانی که مایل به مشارکت هستند به یک ایده روشن تر درباره مقدار متوسط تفاضل این دو مبلغ (هر دو عمومی) برسیم.
نمی خواهم از خودم تعریف بیجا کنم اما باید بگویم که من عضو گورو WHT.com هم هستم و می دانم طرح چنین سوالی آنجا کاملا اوکی است چون مصرف کننده حق دارد با طرح سوال درباره اطلاعاتی که در حوزه عمومی هستند دیدگاه روشنی از سازوکار صنعت هاستنیگ داشته باشد. البته مثل هر بیزنس دیگر قابل درک است که در صنعت هاستینگ هم خیلی ها از شفافیت خوشحال نمی شوند چون سودشان در ناآگاه ماندن مصرف کننده است. امیدوارم مدیران این انجمن از آن دسته نباشند.
در هر صورت اگر به عنوان مدیر ارشد انجمن فکر می کنید که سوالات مطرح شده در این تاپیک خلاف قوانین فروم است لطفا به جای اظهارات غیرحرفه ای مثل «به شما ارتباطی ندارد»و «شما خیلی خودتونو زرنگ فرض کردید» به طور مشخص تصریح کنید که من از کدام قوانین این انجمن تخلف کرده ام. این طور من هم تکلیف خودم را بهتر می دانم. فکر می کنم ما ایرانی ها بیش از همه باید این بند
منشور پایتون را آویزه گوش قرار دهیم که:
Explicit is better than implicit