چیزی که من برداشت میکنم شما میخواین بی دلیل از منابع یک سازمان استفاده کنید . این مقدار هزینه ی برای یه اسکریپت معمولی اصراف هست .. صرفا اگر این سازمان دولتی هم باشه شما کارتون اشتباه هست . واقعا نیاز به توضیح نیست .
چیزی که من برداشت میکنم شما میخواین بی دلیل از منابع یک سازمان استفاده کنید . این مقدار هزینه ی برای یه اسکریپت معمولی اصراف هست .. صرفا اگر این سازمان دولتی هم باشه شما کارتون اشتباه هست . واقعا نیاز به توضیح نیست .
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
دوست عزیز اسکریپت ساده نیست!
وقتی سرور 16 هسته داره، به نظر شما اسکریپت ساده است؟ و ذکر کردم که برنامه ی دات نت 4 روش باید نصب کنیم! به نظر شما این به چه دلیلی هست؟ یک برنامه ی ویندوز اپلیکیشن سنگین هست که کارش سرویس دهی به 2000 برنامه ی دیگه هست، که این وسط به یک وبسایت هم نیازه که گزارش نمایش بده!
ایا به نظر شما به صرفه هست که من برم و یک سرور اختصاصی در امریکا بگیرم، که تا یه مشکل تحریم پیش اومد ، سریعا سرورم رو ببندن و تمام اطلاعاتم رو از دست بدم؟
من فقط به شما یک قسمت از پروژه رو توضیح دادم!
و از دوستان کمک میخوام که راهنمایی کنند!
که این سیستم با مشخصات 16 هسته ، با ویندوز XP بهتر کار میده یا server 2008؟
با توجه به اینکه این سیستم باید یک وب هاست هم باشه!
و اگر بخوام این سیستم رو وبسرور کنم و روش php و mysql رو بالا بیارم، چه برنامه ی نصب کنم؟
ایا به نظر شما wamp جوابگو هست؟ یا خودم php و mysql و apache رو نصب کنم و کانفیگ کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)