-
March 25th, 2014, 17:21
سیستم عامل مناسب برای هاست دانلود روی سرور اختصاصی
یه سرور اختصاصی با این مشخصات برای هاست دانلود میخوام اختصاص بدم، توصیهی دوستان استفاده از ویندوز هست یا لینوکس؟
corei7 - 3770
32GB DDR3 Ram
2x3TB HDD
BW : 20TB
no raid controller
مشکل سیستم عامل ویندوز اینه که فقط 2 ترابایت از درایو بوت رو پارتیشن بندی کرد و تقریباً یک ترابایت سوخت میشه ولی این مشکل توی لینوکس نیست
مشکلی که میگن برای لینوکس پیش میاد به خاطر لود بالا ممکنه کرش کنه و احتمال سوختن هارد میره بالا
حالا توصیهی شما اینه که همون ویندوز رو نگه دارم یا اینکه برگردونم روی لینوکس؟
-
-
March 25th, 2014 17:21
# ADS
-
March 25th, 2014, 17:26
عضو انجمن
پاسخ : سیستم عامل مناسب برای هاست دانلود روی سرور اختصاصی
سلام
لینوکس با پنل دایرکت ادمین و وب سرور nginx پیش فرض خود دایرکت ادمین خیلی خیلی عالی هست برای هاست دانلود
منابع بسیار کمی استفاده می کند و بسیار سرعت خوبی داره.
موفق باشید
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
-
March 25th, 2014, 17:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
NaWeed.ab
یه سرور اختصاصی با این مشخصات برای هاست دانلود میخوام اختصاص بدم، توصیهی دوستان استفاده از ویندوز هست یا لینوکس؟
corei7 - 3770
32GB DDR3 Ram
2x3TB HDD
BW : 20TB
no raid controller
مشکل سیستم عامل ویندوز اینه که فقط 2 ترابایت از درایو بوت رو پارتیشن بندی کرد و تقریباً یک ترابایت سوخت میشه ولی این مشکل توی لینوکس نیست
مشکلی که میگن برای لینوکس پیش میاد به خاطر لود بالا ممکنه کرش کنه و احتمال سوختن هارد میره بالا
حالا توصیهی شما اینه که همون ویندوز رو نگه دارم یا اینکه برگردونم روی لینوکس؟
اگر سرور از hetzner هست (ک فک میکنم هست) ، حتما از رید 1 استفاده کنید !
پیشنهاد میکنم از ESXi استفاده کنید ، دو VPS بسازید ، یکی ویندوز و دیگری لینوکس ...
با ویندوز کارایی مثل انکد ، rar و unrar و ... رو انجام بدید ، بعد آپلود کنید رو سرور لینوکس .
-
-
March 25th, 2014, 17:39
عضو دائم
اگر فقط یک سایت دارید
CentOS 6.5 Minimal+NginX
اگر قصد میزبانی سایت های مختلف رو هم دارید، دایرکت ادمین هم باید نصب کنید
به قول دوستمون چون سرور هتزنر هست، بهتره از رید1 استفاده کنید تا فایل ها تون رو باخت ندید
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2014, 17:40

نوشته اصلی توسط
OmidX
اگر سرور از hetzner هست (ک فک میکنم هست) ، حتما از رید 1 استفاده کنید !
پیشنهاد میکنم از ESXi استفاده کنید ، دو VPS بسازید ، یکی ویندوز و دیگری لینوکس ...
با ویندوز کارایی مثل انکد ، rar و unrar و ... رو انجام بدید ، بعد آپلود کنید رو سرور لینوکس .
سرور مال هتزنر هست، برای انکود و دانلود از آپلودسنترها و تورنت و ... یه vps داریم که بعد از روی اون آپلود کنیم روی سرور لینوکس
-
-
March 25th, 2014, 17:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
NaWeed.ab
سرور مال هتزنر هست، برای انکود و دانلود از آپلودسنترها و تورنت و ... یه vps داریم که بعد از روی اون آپلود کنیم روی سرور لینوکس
خب پس بهترین سیستم عامل برای شما ESXi هست ... 4 تا آی پی اصافه از DC بگیرید ، براتون کافیه ...
-