صفحه 21 از 36 نخستنخست ... 1117181920212223242531 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    مديريت شرکت به ما گفته از بحث و پاسخ دادن در اين تاپيک خودداری کنيم.
    فقط خواستم بدونيد گذشت زمان بهترين قاضی هستش برای مشخص شدن حقايق و مشخص شدن فريب های تبليغاتی انشالا موفق باشيد.
    با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
    اتفاقا ما کاملا آماده هستیم برای یک مناظره بین زرین پال و Payline ، ما اعلام آمادگی می کنیم و هز زمان که گفتید در یک تاپیک مستقل صحبت می کنیم.
    البته وب مسترهای ایرانی باهوش تر از این هستند که فریب بخورن و تشخیص میدن که چه چیزی فریب تبلیغاتی هست و چه چیز کتمان حقایق.
    ما هم خودمون رو درگیر صحبت سر بدیهیات و واقعیات هم نمی کنیم.
    من هم به گفته شما ایمان دارم که گذشت زمان خیلی چیزا رو مشخص میکنه و شک نکنید که این اتفاق هم خواهد افتاد.
    موفق و پیروز باشید.
    ویرایش توسط Neo2 : July 31st, 2012 در ساعت 01:59

2. # ADS

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nima_63 نمایش پست ها
    نه توجه كنيد مجاني نيست. اگر كارمزد را خريدار بده براي فروشنده اينترنتي مجاني ميشه و اگر خريدار كارمزد را نده خود فروشنده اينترنتي بايد بده.

جناب Neo2 از پاسختتون ممنونم. اميدوارم روز به روز شاهد موفقيت بيشتر باشيم.
    يك سوال ديگه هم داشتم در "درگاه مستقيم" آيا مشتري "متوجه ميشه" كه علاوه بر هزينه داره كارمزدم از حسابش كم ميشه؟؟؟؟؟؟؟

در مورد اون پست قبلم هم بگم البته درسته اون ايراد را من نسبت به Payline داشتم ولي درگاه مستقيمشون برا تراكنشهاي بين 40تا60 تومن خيلي عالبه چون برا تراكنش 40تومني ميشه 0.9 درصد و كم ميشه ميره تا تراكنش 60 تومني كه كارمزدش ميشه 0.6 درصد.
    اميدوارم چرخش بيشتر از پيش براتون بچرخه.

من نظر خودم را در مورد بحثهاي payline و زرين پال و كلا شركتهاي پرداخت بيان ميكنم. به نظر من ايران يك كشور 75 ميليوني يكي دو تا شركت پرداخت مثل payline و زرين پال و ... جوابگو نيازش نيست و مشتريها هم اينقدر زياد هستن كه با توجه به سلقيه شون شركت مورد نظرشون را انتخاب ميكنند و مضاف براينكه هر كي روزي خودش را ميخوره و كسي جاي كسي را تنگ نمي كنه.
    اميدوارم همه شركتهاي پرداخت موفق باشند.
    خوب شما که فروشنده هستید مشخص می کنید که کارمزد از چه کسی کسر بشه و به راحتی میتونید مشخص کنید که از مشتری شما کسر بشه. اینکار باعث میشه شما هیچ هزینه ای رو در سیستم متقبل نشید.
    اگر خودتون تعیین کرده باشید که کارمزد رو مشتری پرداخت کنه، روی درگاه بانک مبلغ کارمزد به فاکتور پرداخت اضافه میشه چون جز حقوق مشتری هست که بدونه چه مبلغی رو میخواد پرداخت کنه.
    انشا ا.. در ماه های آینده خبرهای خوشی رو برای کاربران Payline داریم که مجانی میتونن از امکانات بیشتری استفاده کنند.

4. تعداد تشکر ها از Neo2 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها
    با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
    اتفاقا ما کاملا آماده هستیم برای یک مناظره بین زرین پال و Payline ، ما اعلام آمادگی می کنیم و هز زمان که گفتید در یک تاپیک مستقل صحبت می کنیم.
    البته وب مسترهای ایرانی باهوش تر از این هستند که فریب بخورن و تشخیص میدن که چه چیزی فریب تبلیغاتی هست و چه چیز کتمان حقایق.
    ما هم خودمون رو درگیر صحبت سر بدیهیات و واقعیات هم نمی کنیم.
    من هم به گفته شما ایمان دارم که گذشت زمان خیلی چیزا رو مشخص میکنه و شک نکنید که این اتفاق هم خواهد افتاد.
    موفق و پیروز باشید.
    چشم، هر زمان تعداد کاربرانتون به زرين پال (50000 کاربر) رسيد آماده مناظره هستيم
    چون الان که هنوز 6 ماه هم از شروع فعاليت شما نگذشته و تعداد کاربرانتون به 5000 هم نرسيده مناظره بی معنی هستش.
    معمولا گذشت زمان و ارائه سرويس پايدار هستش که مشخص ميکنه به کی بايد چند داد.
    به هر حال انشالا موفق باشيد و سعی کنيد به جای اينکه برای خودتون حاشيه درست کنيد به کار اصلی خودتون برسيد. چون با حاشيه به جائی ميريد که سيستم های ديگه دارن ميرن.

6. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    8 پست

چون الان که هنوز 6 ماه هم از شروع فعاليت شما نگذشته و تعداد کاربرانتون به 5000 هم نرسيده مناظره بی معنی هستش.
    به هر حال انشالا موفق باشيد و سعی کنيد به جای اينکه برای خودتون حاشيه درست کنيد به کار اصلی خودتون برسيد. چون با حاشيه به جائی ميريد که سيستم های ديگه دارن ميرن.
    تعداد یوزر بالا هیچوقت دلیل بر کیفیت کاری و برتری شرکت سرویس دهنده نبوده و نیست.
    فکر کنم شما به پشتوانه همین به قول خودتون 50 هزار کاربرتون هر کاری که دوست دارید با کاربرهاتون می کنید و فقط بلدین بهشون بگید اگه ناراحتین ارجاع بدیم فتا برید دنبالش!!! نه عزیز من این کاربرمداری نیست دوست عزیز این غرور کاذبی هست که باعث شد من و امثال من خیلی زود زرین پال رو ببوسن بزارن کنار!
    مطمئنم خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنید این 50 هزارتون میشن فقط 5 هزار یوزر فعال!!!
    روز خوش

8. تعداد تشکر ها ازSolidNetwork به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    219
    تشکر شده در
    168 پست

من کاملا کار پی لاین رو تایید می کنم ، ۴سال مشتری زرین بودم ، ولی پی لاین بسیار عالی تر ، سریع تر هست،
    دیرترین پرداختشون واسه من ۷-۸ ساعت بوده ، که اونم در خواست پرداخت ساعت ۲ شب دادم ،
    امیدوارم همیشه به همین کیفیت بمونند.

10. تعداد تشکر ها از ilight به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SolidNetwork نمایش پست ها
    تعداد یوزر بالا هیچوقت دلیل بر کیفیت کاری و برتری شرکت سرویس دهنده نبوده و نیست.
    فکر کنم شما به پشتوانه همین به قول خودتون 50 هزار کاربرتون هر کاری که دوست دارید با کاربرهاتون می کنید و فقط بلدین بهشون بگید اگه ناراحتین ارجاع بدیم فتا برید دنبالش!!! نه عزیز من این کاربرمداری نیست دوست عزیز این غرور کاذبی هست که باعث شد من و امثال من خیلی زود زرین پال رو ببوسن بزارن کنار!
    مطمئنم خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنید این 50 هزارتون میشن فقط 5 هزار یوزر فعال!!!
    روز خوش
    لطف ميکنيد اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد تا من دليل ناراحتی شما رو به صورت عمومی منتشر کنم ؟
    من فکر ميکنم شما از اون موارد نادر کاربرانی هستيد که حساب شما بدليل فروش وی پی ان يا سا کس توقيف شده و به دادسرا ارجاع داده شده و به خاطر همين نگران هستيد.

عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

از توجه تون ممنونم، تلاش ما هم اینه که به حاشیه نریم . به اصل هدف بپردازیم.
    پاسخ شما رو هم کاربران دیگه دادند و بنده چیزی عرض نمی کنم.
    این پست شما رو من به عنوان یادگاری Qute کردم، چند ماه دیگه با استفاده از همین پست تون یه مطلب رو منتشر می کنم که بصورت چشم گیری قابل توجه خواهد.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها
    این پست شما رو من به عنوان یادگاری Qute کردم، چند ماه دیگه با استفاده از همین پست تون یه مطلب رو منتشر می کنم که بصورت چشم گیری قابل توجه خواهد.
    در خدمتتون هستيم.
    برای شما و ساير دوستان آرزوی موفقيت داريم.

14. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    8 پست

لطف ميکنيد اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد تا من دليل ناراحتی شما رو به صورت عمومی منتشر کنم ؟
    من فکر ميکنم شما از اون موارد نادر کاربرانی هستيد که حساب شما بدليل فروش وی پی ان يا سا کس توقيف شده و به دادسرا ارجاع داده شده و به خاطر همين نگران هستيد.
    نیاز به این کار نیست دوست عزیز،همونطور که شما پیگیر هستید بنده هم پیگیر هستم و بعد از رفع مورد که قطعا بزودی انجام میشه مطمئن باشید در همین تاپیک اعلام می کنم و تمامی موارد رو بیان می کنم.
    بنده ناراحت نیستم متاسفم برای کاربران به ظاهر 50 هزار تایی که ناچارا باید از مدیریت ضعیف و ناکارآمد ضربه بخورن! این تقصیر شما هم نیست چرا که شاید کارآیی سرویستون در همین حد باشه به قول یکی از دوستان این مشکل از اونجایی آب می خوره که تعداد این سرویس دهندگان محدود به انگشتان دست هست. اگر صحنه رقابت شرکت های بیشتر و کارآمدتر به خودش ببینه شما هم ناچارا باید کیفیت و کارآیی رو بر اساس خواسته های کاربرانتون بالا ببرید نه سیستم تحمیل رو پیش بگیرید.
    دیگه حرفی برای گفتن ندارم،انشالله اون موردی که بیان کردید رو هم بزودی قرار میدم.

16. تعداد تشکر ها از SolidNetwork به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SolidNetwork نمایش پست ها
    نیاز به این کار نیست دوست عزیز،همونطور که شما پیگیر هستید بنده هم پیگیر هستم و بعد از رفع مورد که قطعا بزودی انجام میشه مطمئن باشید در همین تاپیک اعلام می کنم و تمامی موارد رو بیان می کنم.
    بنده ناراحت نیستم متاسفم برای کاربران به ظاهر 50 هزار تایی که ناچارا باید از مدیریت ضعیف و ناکارآمد ضربه بخورن! این تقصیر شما هم نیست چرا که شاید کارآیی سرویستون در همین حد باشه به قول یکی از دوستان این مشکل از اونجایی آب می خوره که تعداد این سرویس دهندگان محدود به انگشتان دست هست. اگر صحنه رقابت شرکت های بیشتر و کارآمدتر به خودش ببینه شما هم ناچارا باید کیفیت و کارآیی رو بر اساس خواسته های کاربرانتون بالا ببرید نه سیستم تحمیل رو پیش بگیرید.
    دیگه حرفی برای گفتن ندارم،انشالله اون موردی که بیان کردید رو هم بزودی قرار میدم.
    من الان با استعلامی که از همکاران داشتم متوجه شدم حساب کاربری شما بدليل فروش وی پی ان توقيف شده.
    اگر مايل هستيد آدرس سايتتون رو به صورت عمومی منتشر کنيم تا سوء تفاهم و شبهه ای که شما در حال نشون دادن اون هستيد برای سايت کاربران روشن بشه.

صفحه 21 از 36 نخستنخست ... 1117181920212223242531 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)