نیاز به این کار نیست دوست عزیز،همونطور که شما پیگیر هستید بنده هم پیگیر هستم و بعد از رفع مورد که قطعا بزودی انجام میشه مطمئن باشید در همین تاپیک اعلام می کنم و تمامی موارد رو بیان می کنم.
بنده ناراحت نیستم متاسفم برای کاربران به ظاهر 50 هزار تایی که ناچارا باید از مدیریت ضعیف و ناکارآمد ضربه بخورن! این تقصیر شما هم نیست چرا که شاید کارآیی سرویستون در همین حد باشه به قول یکی از دوستان این مشکل از اونجایی آب می خوره که تعداد این سرویس دهندگان محدود به انگشتان دست هست. اگر صحنه رقابت شرکت های بیشتر و کارآمدتر به خودش ببینه شما هم ناچارا باید کیفیت و کارآیی رو بر اساس خواسته های کاربرانتون بالا ببرید نه سیستم تحمیل رو پیش بگیرید.
دیگه حرفی برای گفتن ندارم،انشالله اون موردی که بیان کردید رو هم بزودی قرار میدم.
بالا هم خدمتتون گفتم. اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد (که داديد) تا مورد تخلف شما برای ساير کاربران اعلام بشه.
علاوه بر موردی که بالا خدمتتون عرض کردم شما سايتی داشتيد که توی اون فيلم های مستحجن منتشر ميکرديد. اگر انکار ميکنيد کافی هستش نام خودتون رو بگيد تا اطلاعات سايت ها منتشر بشه ؟
بنده عرض کردم که خودم نهایتا تا اواسط شهریور خدمتتون عرض می کنم در همین جا، بدلیل ماه رمضان و مشکلات محدودیت رفت و آمد امکان پیگیری نیست در حال حاضر.
نشون میده شما هیچ اطلاعاتی از بنده ندارید و مطمئن باشید تا زمانی که خودم اعلام نکنم متوجه نمیشید. فقط خدمتتون میگم که مشکل بنده به ظاهر با شما حل شده ولی از نظر بنده و محلی که دارم پیگیری انجام میدم حل نشده. خیر دوست عزیز،انشالله بزودی خدمتتون عرض می کنم.
روز خوش
درسته مايه مباهات نيست ولی اگر قراره با هم مناظره کنيم قطعا بايد تا يک حدودی در حد هم باشيم.
مثل اين هستش که سرويس x بخواد بره با پی پال مناظره کنه ؟ اصلا منطقی نيست. سابقه کار x کجا و پی پال کجا.
من x هنوز دغدغه های پی پال رو نميدونم. برم اونجا بگم کارمزد من کمتره پس من بهترم :دی
دقيقا اينترنت ظرفيت داره. دنيای بيرون از اينترنت (که هنوز سرويس دهنده های جديد اصلا بهش فکر هم نکردن) ظرفيت داره و جا برای کار کردن زياد هستش.بنظر من بازار ظرفيتشا داره كه تا ده تا از اين شركتها وجود داشته باشه و هركسي براساس سرويسهاش مشتريهاي خودشا جذب كنه.
نيازی نيست دوستان با تخريب ها يا استفاده از فريب های تبليغاتی بخوان کاربر جذب کنند.
فراموش نکنيم مهمتر از هر چيزی اخلاق رو زير پا نزاريم.
بنده قرار بود این بحث رو ادامه ندم ولی ظاهرا شما هم بدتون نمیاد ضعف های سیستم تون بیش از پیش آشکار بشه.
خیلی مشتاقیم بدونیم این فریب های تبلیغاتی که ازش صحبت می کنید چی هست ؟
آیا برای اثبات این حرف تون دلیل و مدرک هم دارید یا بدون تفکر فقط حرف میزند ؟ اگر دال بر فریب تبلیغاتی در مورد سیستم ما دارید بفرمایید.
شما که خودتون رو در حد Paypal میدونید و سیستم های دیگه رو در حد خیلی پایین تر، قاعدتا نیازی نیست که همیشه از خودتون تعریف کنید. به قول شما سیستمی با 50 هزار کاربر
دیگه نیاز نداره در اینجا http://www.webhostingtalk.ir/f42/534...tml#post492721 بیاد بگه فقط زرین پال!
مشک آن است که ببوید، نه آنکه عطار بگوید
50 هزار عضو هم ملاک خدمات برتر نیست، مهم اینه چقدر کاربران تون ازتون راضی هستن. بیشتر کاربراتون هم فقط رجیستر کردن. درگاه های فعال تون شاید به 3000 تا نرسه.
سلام بنده رو هم به مدیر شرکت تون برسونید و از جانب ما به عرض شون برسونید که همونطور که دیشب بهتون تذکر دادن http://www.webhostingtalk.ir/f172/43...tml#post503552
الان هم این موضوع رو بهتون یادآوری کنن.
بنده هم خیلی مشتاق هستم در مورد ادعای فریب تبلیغاتی صحبت کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)