برای حذف کوکی ها و خروج کامل از انجمن logout رو بزنید .
نتیجه رو بعد از این کار گزارش بدید
خود من الان تست کردم همه چیز درست بود .
برای حذف کوکی ها و خروج کامل از انجمن logout رو بزنید .
نتیجه رو بعد از این کار گزارش بدید
خود من الان تست کردم همه چیز درست بود .
ساده ترین راه استفاده از این هست
نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
منتها فقط اخرین ارسالی ها رو براتون بعد از ورود دوباره درست نشون میده
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
پاچه خواری برای چی ؟ به چی برسیم به کجا برسیم ؟
مملکت به این انجمن چه ربطی داره ؟
این راه ***یه ؟ اینکه واقعا یک سایت فعال هست ***یه ؟ آیا از این موضوعات فرار میکنید که این سایت هایی که فکر میکنید ***ند واقعا بازدید بالایی دارند؟
به قول خودتون - چشمامونو بگیریم تا نبینیم، گوشامونو بگیریم تا نشنویم- ؟؟؟؟ اینکه حالا یک انجمن بنا به هر دلیلی آنلاین های روز قبلش رو هم نشون میده اما واقعا اون تعداد آنلاین رو داشته ***یه ؟
رتبه الکسا رو هوا تعلق میگیره به جایی ؟ رتبه گوگل رو همینجوری میدن ؟
اینجا تو هر لحظه چند تا تاپیک میخوره ؟ چند تا جواب داده میشه ؟ چرا وقتی تاپیک میزنید ۱۰ دقیقه بعدش تعداد نمایش ها بیش از ۲۵ تا هست ؟
این لیست کسانی که انجمن آنلاین نشون داده:
• مدیر سایت • مدیر ارشد • مدیر انجمن • کاربر سایت
Sajad, !H@d, 1&1, 118, 1doost, 1eng.ir+, 1Mizban, 4dmin, abbas_majan*, adle, afrateam, akbar123sat, alavi71, ali1358, alimosavi, aminzadeh, amin_gh20052005, Amir*, Angeladgc, Arashdn, arash_1942, Arerreorway, Aria, art, aysabzevar, baghebahar, Bahram0110, Barish, be099, behrooz747, behrouz2, bepad, BestServer.IR*, bia2sms, bitaraf, Ceammafrava, CleagetibSali, delta, DeltaGostar, Domain*, DomainN, e4lyas, EhsanHF, Elessar*, Esi, f@rid, farid-13, faurlfarhew, fesseevopsy, fffaraz, fghi919, freeways88, g3naa, gennahgj, giga, gigiran, goldstar, Grafix*, h.s, hadiidahhadiidah, hajian, hajshafieeha, HAM!D, Hannan, hassanhajian, hausfrauenkontakte, Heaplese, hostironi, HugeServer+, h_zaman06+, illiffecolvic, iranhyperhost, IranianServer, iranihost, iranwebwork, is24.ir*, iSoheil, jamesdgyu, jameshgu, Jamesyuc, javadhey+, javadk, jokiram, kambiz18, kashaneh, kavir, kianonline, kianphp, Lexus, lianteam, logosila, lolitta, LoveLife, mafegates, maphadeple, mehdi20, mehdi24, mehrank, MelatHOST, Metalik, misagh, mjrz, mohammad6006, mohammadpd, morteza_araax, Mostafa, Mozafary, narutofreakd, navid7904, next, Nikihost, nilkooh, nimafire, nimamani, nimap+, nioton, NovinServer+, ntbox, omidgs, online24+, oraniom, oresously, P-CO, p30graph3, p30netpro, packsaft+, PanizServer, Par3Host.Net, parazitjonoob, pardishosting, parsbin, parsibox, Parspad, payot, pbsysasd, Persi@n, Persianscript, persianwhois+, pishgamsms, pishtazweb, Pyncunsug, Qomes-Host.ir, rayannet, rezafh2, reza_zr2003, riaziban, Roka, roobat88, RoyanNic, sadegh, sadegh.nikaein, saeidj, sayehost, secure_host, shahedprimary, ShahServer, shamsifard, skrsoft, sm1980, smartieuser, sodahost, soheil666, sparksun, spurleply, sshiran, takhoster, takmovie, tar.gz, TaraHestaN.Net, TruthPraiser, tthosting, unkn0wn, usefee, Vahid*+, vahid_khafan, varesan, veria, villamymn, vinaa, w-server, webkhane, WebRang+, ZepgagmaTelve, zxc_vbn
روی هر کدوم کلیک کنید و آخرین فعالیتشون رو نگاه کنید. نهایت چیزی که من دیدم اخرین فعالیت مال دیروز بوده.
از این لیست عکس هم گرفتم که خدای ناکرده نگید توچین کردم و فعال ها رو گذاشتم. اگه لازم بود عکس هم میذارم.
در نهایت عرض کنم شما که فکر میکنید این مجموعه توسط افراد کلاه بردار مدیریت میشه اصلا چرا به این جمع پیوستید؟ چرا میایید و تو تاپیک ها میگید از فلان و فلان نگیرند اما از خودتون بگیرند؟
یکم منطق داشته باشید و از واقعیت ها فرار نکنید.
دوست عزیز اگه خاطرتون باشه که فکر کنم نیست ! آقا وحید مدیر این سایت میخواست در سایت رو تخته کنهتایپیک هاش فکر کنم هست ! اگه پول باسش در بیاره که اینکار رو نمیکنه و دوما قرار نیست آدم کلی زحمت بکشه و این همه سر این انجمن حرس بخره (مثلا : یه روز ddos میشند و ... ) بعد هیچ پولی هم تو جیبش نره که
اگر هم میره نوش جانش چون سپر بلا شده که کاربران به راحتی اینجا کار کنند. و پول در بیارند.
موفق باشید![]()
خداحافظ !
زنده باد آزادی!
به قول حافظ:
غلام همت آنم که زیر این چرخ کبود / ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.
بزرگترین سایت ها هرچی می خواهند باشند ولی بیشتر بازدید کنندگان آن ها افراد عام هستند که نمی دونند هاست چیه؟!
اما از چنین انجمنی که بیشتر بازدیدکنندگانش حرفه ای هستند چنین کارهای عجیب غریبی ؟!
من با تبلیغات این انجمن مشکلی ندارم. با دروغ مشکل دارم.
چند روز پیش یکی از اعضای انجمن مشکل داشت (این تاپیک) ، هاستش رو از یکی از اعضای دیگر این انجمن خریده بود. بعد بهش گفتم به مدیر سرورت بگو فلان کنه، گفت مدیر سرورم الان توی سایت آنلاینه ولی نمی دونم چرا هرچی PM می دم جواب نمی ده. بهش جریان لیست آنلاین (البته بگیم لیست آفلاین) رو گفتم فکش افتاد چنین کاری در چنین انجمنی؟!
وافعا جای تاسف داره.
در مورد لحن هم قبول دارم تند گفتم، ولی چیکار کنم؟ بگم جناب وحید جان، لطفا آمار اصلی افراد آنلاین را در صفحه اول قرار بدهید، با احترام ایشون هم میگه باشه الان درستش می کنم. (؟!)
ویرایش توسط Mostafa : November 27th, 2009 در ساعت 09:30
این مورد از 2 طریق میشه پیش بیاد
یکی ساعت سرور تنظیم نباش که بعید می دونم اینجا مشکلی داشته باشه
یکی تنظیمات کوکی ها رو در تنظیمات سیستم تغییر بدن و زمان دلیت شدن آنها رو از 900 ثانیه ببرند بالا تر ، مثلا روی 36000 قرار بدن معادل 10 ساعت هست ، یعنی اگر من بیام داخل و هیچ کاری هم نکنم و سایت رو ببندم بمدت 10 ساعت یوزر من در کاربران انلاین نمایش داده میشه
ببینید دوستان همه ما و حتی مصطفی جان می دونیم که لحن درستی استفاده نشده و نباید این مورد رو با کلماتی مانند *** و این چیزا بیان می کرد
منتها منکر این مشکلاتی هم که ایجاد میکنه نمی تونیم بشیم
اگر خاطرتون باشه می بینید خود یکی از بچه های فعال این سایت این تاپیک رو زده و خود شما هم دارید پیگیر میشید و راه حل می دید ، چرا ؟ چون از این وضع خلاص بشید ، اگر غیر این بود هیچ وقت دنبال راه چاره نمی گشتید
بهتره یا کارهای فنی که دوستان توضیح دادن رو انجام بدید یا یک نظر سنجی تشکیل بشه و افراد بیان نظر بدن و نسبت به آن مدیران سایت تصمیم بگیرن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)