نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa نمایش پست ها
این همه پاچه خوار تو انجمن؟!
مملکت رو عرض کردم.
همین الان می خواین 200 تا انجمن بزرگ ذکر کنم که از این راه ***ی می کنند؟
نمونه دیگری از این نوع کلاهبرداری
آخه آدم چی بگه؟!
چشمامونو بگیریم تا نبینیم ، گوشامونو بگیریم تا نشنویم . دهنمون رو ببندیم تا حرف نزنیم.
همین مونده بینی مون رو هم بگیریم تا بمیریم.
مصطفی جان نمیتونی الفاض بهتری به کار ببری؟جای شما بودم یک کمی دهن رو مسواک میزدم.پاچه خواری چه رو میخوایم کنیم؟ کلا 50 تا ارسالی داریم.نهایتش نام کاربریمون پاک بشه با یکی دیگه میایم!! من خودم تا الان 2 بار نامک اربریم پاک شده و یکی دیگه ساختم.درجه نمیخوان تو ارتش بهم بدن که برام مهم باشه.اولن کسی که میخواد به هر سایتی تبلیغات بده اول میره سراغ الکسا بعد گوگل پیج.. اصلا به هیچ آماری نگاه نمیکنه که شما داری اینطوری ساده اندیشی میکنی.. بزرگترین سایتها رو هم ببینید آماروشن همینطوریه.مثال: فارسکیدز و رپفا و گنجا موزیک و... واقعا روزانه 250 هزار بازدید دارند؟ نه همشون دستکاریه اما الکساشون بالاست واقعا.و پربازدید.همه میدونن آمار تقلبی هست اما بازم تبلیغات گرون گرون میدن چون میدونن واقعا پربازدید هست. اما فکرش رو کن همین سایتها آمار رر کنه روزانه 20 هزار نفر!! اصلا از تیپ میفته سایت... در واقع آمارهای خود سایتها بیشتر جنبه نمایشی داره و کسی زیاد توجه نمیکنه بهش ..خود من تا الان که شما گفته بودی اصلا دقت نکرده بودم..اما به هر خ..ی بگی این سایت پربازدیده میره الکسا رو نگاه میکنه و میاد میگه بله!نمیاد چشماشو بندازه نه سایت!!