صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 36

موضوع: چرا هیچ وقت آفلاین نمیشیم؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

پیش فرض پاسخ : چرا هیچ وقت آفلاین نمیشیم؟

برای حذف کوکی ها و خروج کامل از انجمن logout رو بزنید .
    نتیجه رو بعد از این کار گزارش بدید
    خود من الان تست کردم همه چیز درست بود .

2. # ADS

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

ساده ترین راه استفاده از این هست
    نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
    منتها فقط اخرین ارسالی ها رو براتون بعد از ورود دوباره درست نشون میده
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

عضو دائم Arashdn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
    ساده ترین راه استفاده از این هست
    نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
    منتها فقط اخرین ارسالی ها رو براتون بعد از ورود دوباره درست نشون میده
    بهرام خان
    الان من متوجه نشدم
    شما میگی این یه مشکل فنیه
    یا کلا تو تنظیمات زمان رو خیلی بردن بالا؟

5. تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa نمایش پست ها
    این همه پاچه خوار تو انجمن؟!
    مملکت رو عرض کردم.
    همین الان می خواین 200 تا انجمن بزرگ ذکر کنم که از این راه ***ی می کنند؟
    نمونه دیگری از این نوع کلاهبرداری
    آخه آدم چی بگه؟!
    چشمامونو بگیریم تا نبینیم ، گوشامونو بگیریم تا نشنویم . دهنمون رو ببندیم تا حرف نزنیم.
    همین مونده بینی مون رو هم بگیریم تا بمیریم.

پاچه خواری برای چی ؟ به چی برسیم به کجا برسیم ؟
    مملکت به این انجمن چه ربطی داره ؟
    این راه ***یه ؟ اینکه واقعا یک سایت فعال هست ***یه ؟ آیا از این موضوعات فرار میکنید که این سایت هایی که فکر میکنید ***ند واقعا بازدید بالایی دارند؟
    به قول خودتون - چشمامونو بگیریم تا نبینیم ، گوشامونو بگیریم تا نشنویم- ؟؟؟؟ اینکه حالا یک انجمن بنا به هر دلیلی آنلاین های روز قبلش رو هم نشون میده اما واقعا اون تعداد آنلاین رو داشته ***یه ؟
    رتبه الکسا رو هوا تعلق میگیره به جایی ؟ رتبه گوگل رو همینجوری میدن ؟
    اینجا تو هر لحظه چند تا تاپیک میخوره ؟ چند تا جواب داده میشه ؟ چرا وقتی تاپیک میزنید ۱۰ دقیقه بعدش تعداد نمایش ها بیش از ۲۵ تا هست ؟
    این لیست کسانی که انجمن آنلاین نشون داده:
    • مدیر سایت • مدیر ارشد • مدیر انجمن • کاربر سایت

Sajad, !H@d, 1&1, 118, 1doost, 1eng.ir+, 1Mizban, 4dmin, abbas_majan*, adle, afrateam, akbar123sat, alavi71, ali1358, alimosavi, aminzadeh, amin_gh20052005, Amir*, Angeladgc, Arashdn, arash_1942, Arerreorway, Aria, art, aysabzevar, baghebahar, Bahram0110, Barish, be099, behrooz747, behrouz2, bepad, BestServer.IR*, bia2sms, bitaraf, Ceammafrava, CleagetibSali, delta, DeltaGostar, Domain*, DomainN, e4lyas, EhsanHF, Elessar*, Esi, f@rid, farid-13, faurlfarhew, fesseevopsy, fffaraz, fghi919, freeways88, g3naa, gennahgj, giga, gigiran, goldstar, Grafix*, h.s, hadiidahhadiidah, hajian, hajshafieeha, HAM!D, Hannan, hassanhajian, hausfrauenkontakte, Heaplese, hostironi, HugeServer+, h_zaman06+, illiffecolvic, iranhyperhost, IranianServer, iranihost, iranwebwork, is24.ir*, iSoheil, jamesdgyu, jameshgu, Jamesyuc, javadhey+, javadk, jokiram, kambiz18, kashaneh, kavir, kianonline, kianphp, Lexus, lianteam, logosila, lolitta, LoveLife, mafegates, maphadeple, mehdi20, mehdi24, mehrank, MelatHOST, Metalik, misagh, mjrz, mohammad6006, mohammadpd, morteza_araax, Mostafa, Mozafary, narutofreakd, navid7904, next, Nikihost, nilkooh, nimafire, nimamani, nimap+, nioton, NovinServer+, ntbox, omidgs, online24+, oraniom, oresously, P-CO, p30graph3, p30netpro, packsaft+, PanizServer, Par3Host.Net, parazitjonoob, pardishosting, parsbin, parsibox, Parspad, payot, pbsysasd, Persi@n, Persianscript, persianwhois+, pishgamsms, pishtazweb, Pyncunsug, Qomes-Host.ir, rayannet, rezafh2, reza_zr2003, riaziban, Roka, roobat88, RoyanNic, sadegh, sadegh.nikaein, saeidj, sayehost, secure_host, shahedprimary, ShahServer, shamsifard, skrsoft, sm1980, smartieuser, sodahost, soheil666, sparksun, spurleply, sshiran, takhoster, takmovie, tar.gz, TaraHestaN.Net, TruthPraiser, tthosting, unkn0wn, usefee, Vahid*+, vahid_khafan, varesan, veria, villamymn, vinaa, w-server, webkhane, WebRang+, ZepgagmaTelve, zxc_vbn
    روی هر کدوم کلیک کنید و آخرین فعالیتشون رو نگاه کنید. نهایت چیزی که من دیدم اخرین فعالیت مال دیروز بوده.
    از این لیست عکس هم گرفتم که خدای ناکرده نگید توچین کردم و فعال ها رو گذاشتم. اگه لازم بود عکس هم میذارم.

در نهایت عرض کنم شما که فکر میکنید این مجموعه توسط افراد کلاه بردار مدیریت میشه اصلا چرا به این جمع پیوستید؟ چرا میایید و تو تاپیک ها میگید از فلان و فلان نگیرند اما از خودتون بگیرند؟

یکم منطق داشته باشید و از واقعیت ها فرار نکنید.

7. تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید

عضو انجمن Sepahrad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    403
    تشکر تشکر شده 
    348
    تشکر شده در
    237 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa نمایش پست ها
    این همه پاچه خوار تو انجمن؟!
    مملکت رو عرض کردم.
    همین الان می خواین 200 تا انجمن بزرگ ذکر کنم که از این راه ***ی می کنند؟
    نمونه دیگری از این نوع کلاهبرداری
    آخه آدم چی بگه؟!
    چشمامونو بگیریم تا نبینیم ، گوشامونو بگیریم تا نشنویم . دهنمون رو ببندیم تا حرف نزنیم.
    همین مونده بینی مون رو هم بگیریم تا بمیریم.
    دوست عزیز اگه خاطرتون باشه که فکر کنم نیست ! آقا وحید مدیر این سایت میخواست در سایت رو تخته کنه تایپیک هاش فکر کنم هست ! اگه پول باسش در بیاره که اینکار رو نمیکنه و دوما قرار نیست آدم کلی زحمت بکشه و این همه سر این انجمن حرس بخره (مثلا : یه روز ddos میشند و ... ) بعد هیچ پولی هم تو جیبش نره که

اگر هم میره نوش جانش چون سپر بلا شده که کاربران به راحتی اینجا کار کنند. و پول در بیارند.

موفق باشید
    خداحافظ !

عضو انجمن Mostafa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    365
    تشکر شده در
    147 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
    من با این دوست ( مصطفی ) یکم هم عقیده هستم
    زنده باد آزادی!
    به قول حافظ:
    غلام همت آنم که زیر این چرخ کبود / ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.
    نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    مصطفی جان نمیتونی الفاض بهتری به کار ببری؟جای شما بودم یک کمی دهن رو مسواک میزدم.پاچه خواری چه رو میخوایم کنیم؟ کلا 50 تا ارسالی داریم.نهایتش نام کاربریمون پاک بشه با یکی دیگه میایم!! من خودم تا الان 2 بار نامک اربریم پاک شده و یکی دیگه ساختم.درجه نمیخوان تو ارتش بهم بدن که برام مهم باشه.اولن کسی که میخواد به هر سایتی تبلیغات بده اول میره سراغ الکسا بعد گوگل پیج.. اصلا به هیچ آماری نگاه نمیکنه که شما داری اینطوری ساده اندیشی میکنی.. بزرگترین سایتها رو هم ببینید آماروشن همینطوریه.مثال: فارسکیدز و رپفا و گنجا موزیک و... واقعا روزانه 250 هزار بازدید دارند؟ نه همشون دستکاریه اما الکساشون بالاست واقعا.و پربازدید.همه میدونن آمار تقلبی هست اما بازم تبلیغات گرون گرون میدن چون میدونن واقعا پربازدید هست. اما فکرش رو کن همین سایتها آمار رر کنه روزانه 20 هزار نفر!! اصلا از تیپ میفته سایت... در واقع آمارهای خود سایتها بیشتر جنبه نمایشی داره و کسی زیاد توجه نمیکنه بهش ..خود من تا الان که شما گفته بودی اصلا دقت نکرده بودم..اما به هر خ..ی بگی این سایت پربازدیده میره الکسا رو نگاه میکنه و میاد میگه بله!نمیاد چشماشو بندازه نه سایت!!
    بزرگترین سایت ها هرچی می خواهند باشند ولی بیشتر بازدید کنندگان آن ها افراد عام هستند که نمی دونند هاست چیه؟!
    اما از چنین انجمنی که بیشتر بازدیدکنندگانش حرفه ای هستند چنین کارهای عجیب غریبی ؟!
    من با تبلیغات این انجمن مشکلی ندارم. با دروغ مشکل دارم.
    چند روز پیش یکی از اعضای انجمن مشکل داشت (این تاپیک) ، هاستش رو از یکی از اعضای دیگر این انجمن خریده بود. بعد بهش گفتم به مدیر سرورت بگو فلان کنه، گفت مدیر سرورم الان توی سایت آنلاینه ولی نمی دونم چرا هرچی PM می دم جواب نمی ده. بهش جریان لیست آنلاین (البته بگیم لیست آفلاین) رو گفتم فکش افتاد چنین کاری در چنین انجمنی؟!
    وافعا جای تاسف داره.
    در مورد لحن هم قبول دارم تند گفتم، ولی چیکار کنم؟ بگم جناب وحید جان، لطفا آمار اصلی افراد آنلاین را در صفحه اول قرار بدهید، با احترام ایشون هم میگه باشه الان درستش می کنم. (؟!)
    ویرایش توسط Mostafa : November 27th, 2009 در ساعت 09:30

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa نمایش پست ها
    گفت مدیر سرورم الان توی سایت آنلاینه ولی نمی دونم چرا هرچی pm می دم جواب نمی ده.
    نخواسته جواب بده . این چه ربطی به صحبت ها و تهمت هایی که میزنید داره ؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa نمایش پست ها
    بگم جناب وحید جان، لطفا آمار اصلی افراد آنلاین را در صفحه اول قرار بدهید، با احترام ایشون هم میگه باشه الان درستش می کنم. (؟!)
    هر جا لازم بوده گفته باشه . هر جا هم امکان پذیر نبوده توضیح داده که چرا اونکار رو نکرده.

تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arashdn نمایش پست ها
    بهرام خان
    الان من متوجه نشدم
    شما میگی این یه مشکل فنیه
    یا کلا تو تنظیمات زمان رو خیلی بردن بالا؟
    این مورد از 2 طریق میشه پیش بیاد
    یکی ساعت سرور تنظیم نباش که بعید می دونم اینجا مشکلی داشته باشه
    یکی تنظیمات کوکی ها رو در تنظیمات سیستم تغییر بدن و زمان دلیت شدن آنها رو از 900 ثانیه ببرند بالا تر ، مثلا روی 36000 قرار بدن معادل 10 ساعت هست ، یعنی اگر من بیام داخل و هیچ کاری هم نکنم و سایت رو ببندم بمدت 10 ساعت یوزر من در کاربران انلاین نمایش داده میشه

تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

ببینید دوستان همه ما و حتی مصطفی جان می دونیم که لحن درستی استفاده نشده و نباید این مورد رو با کلماتی مانند *** و این چیزا بیان می کرد
    منتها منکر این مشکلاتی هم که ایجاد میکنه نمی تونیم بشیم
    اگر خاطرتون باشه می بینید خود یکی از بچه های فعال این سایت این تاپیک رو زده و خود شما هم دارید پیگیر میشید و راه حل می دید ، چرا ؟ چون از این وضع خلاص بشید ، اگر غیر این بود هیچ وقت دنبال راه چاره نمی گشتید

بهتره یا کارهای فنی که دوستان توضیح دادن رو انجام بدید یا یک نظر سنجی تشکیل بشه و افراد بیان نظر بدن و نسبت به آن مدیران سایت تصمیم بگیرن

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)