ضمن عرض سلام خدمت اساتید
سوالی که برای بنده پیش اومده این هست که ایا امکان محدود کردن پهنای باند مصرفی برای کاربران سرور مجازی از طریق مجازی ساز vmware exsi 5 وجود دارد یا خیر ؟
با تشکر فراوان
ضمن عرض سلام خدمت اساتید
سوالی که برای بنده پیش اومده این هست که ایا امکان محدود کردن پهنای باند مصرفی برای کاربران سرور مجازی از طریق مجازی ساز vmware exsi 5 وجود دارد یا خیر ؟
با تشکر فراوان
Forget Me
بستگی داره سیستم برچه اساسی باشه اگر براساس روتر باشه که براحتی میشه نمونش دیتا سنتر هتزنر که بر اساس روتر هست
توی دیگر دیتا سنترها تا حدودی میشه از توی تنطمیات محدود کرد که البته فقط سرعت اپلود محدود میکنه ولی کنترلی روی سرعت دانلود نمیشه داشت
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ببینید من منظورم به محدود کردن سرعت دانلود و آپلود نبود ، منظورم این هست که هر کسی یه مقداری بتونه مصرف بکنه از پهنای باند !
Forget Me
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
ویرایش توسط MagicVps.Com : July 20th, 2012 در ساعت 19:09
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خیلی لطف کردید
اگر آموزش تنظیم کردنش با سرور رو فقط اگر کسی بتونه قرار بده ( البته به زبان پارسی ) ممنون می شم
Forget Me
دوستان خیلی ممنون واسه معرفی این برنامه
ولی فک نمی کنم کسی که سطح زبان انگلیسیش متوسط باشه و آشنایی کامل با برنامه داشته باشه بتونه باهاش کار کنه
اگر راهنمایی بفرمائید ممنون می شم
با تشکر
Forget Me
آموزشهای راه اندازی آن تقریبا داخل انجمن هست!
جستجو بفرمائید!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
جستجو هم فرمودیم
دوست عزیز ، اگر بنا بر جستجو کردن بود مطمئن باشید بنده تاپیک جدید ایجاد نمی کردم !!
فقط تنها چیزی که دستگیرم شد ظاهراً در ویندوز سرور 2003 باید snmp رو فعال کرد تا بشه برنامه مربوطه رو وصل و استفاده کرد !
حالا دوستان من راجع به نصب و نحوه اتصالش سوال دارم و نیاز به یک آموزش ساده و کاربردی ، آموزش خود سایت رو هم دیدم ، کسی از اساتید منبعی ، مقاله ای در این رابطه ارائه بدن عالی می شه
با تشکر
Forget Me
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)