نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: کار این byet.org چیه؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : کار این byet.org چیه؟

سلام
    سر تا پاش کلاهبرداریه،
    byethost از xlhost.com که نمایندگی فروش dedicated server سایت ee.net هست سرور خریداری می‌کنه که به ملت هاست رایگان کم کیفیت با کلی مشکلات ارائه می‌کنه به عبارتی می‌شه گفت یه نوع کلاهبرداری، شما پس از اینکه ازش هاست گرفتی و سایتت رو کامل روش قرار دادی و سایتت یه کمی بزرگ شد مجبور میشی یا ازش هاست بخری یا سایتت رو انتقال بدی که گزینه دوم یعنی انتقال سایت از بایت به نوعی غیرممکن هست، بنده خودم قبلاً یکی از نمایندگی‌های ایشون بودم که با مشاهده این فعالیت‌های همین شرکت سایتم رو داون کردم!

از ما به شما تجربه که وقتتون رو توی byet هدر نکنید.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    143
    تشکر تشکر شده 
    83
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rapidgig نمایش پست ها
    سلام
    سر تا پاش کلاهبرداریه،
    byethost از xlhost.com که نمایندگی فروش dedicated server سایت ee.net هست سرور خریداری می‌کنه که به ملت هاست رایگان کم کیفیت با کلی مشکلات ارائه می‌کنه به عبارتی می‌شه گفت یه نوع کلاهبرداری، شما پس از اینکه ازش هاست گرفتی و سایتت رو کامل روش قرار دادی و سایتت یه کمی بزرگ شد مجبور میشی یا ازش هاست بخری یا سایتت رو انتقال بدی که گزینه دوم یعنی انتقال سایت از بایت به نوعی غیرممکن هست، بنده خودم قبلاً یکی از نمایندگی‌های ایشون بودم که با مشاهده این فعالیت‌های همین شرکت سایتم رو داون کردم!

خوب آشغال هم بده باید پول این سرور هاشو بده دیگه دارامدش از کجاست؟

عضو انجمن Mostafa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    365
    تشکر شده در
    147 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Parshosts نمایش پست ها
    اون پنلی که رایگانه ویستا پنل هست نه سی پنل
    میشه بگید درامدش از کجاست؟
    سرویس های رایگان محدودیت هایی دارند که سایت های نوپا را خوب جواب می دهند ولی وقتی سایت بزرگ شود نیاز به Upgrade اکانت دارد!

نقل قول نوشته اصلی توسط rapidgig نمایش پست ها
    سلام
    سر تا پاش کلاهبرداریه،

دوست عزیزمون شما انتظار دارید Byet بیاد و همه چیز رو مفت و رایگان در اختیارتون بزاره؟
    سرویس های رایگان ByetHost خوب هست ولی Upgrade اکانت پس از یکی دو سال لازم میشه، یعنی سایتتون بزرگ میشه و سرویس های رایگان حوابگو نیست.
    قانون نسبیت انیشتین در مورد هاستینگ می گه که هرکی به فکر جیب خودشه!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)