در ضمن، حساب پی پال اگه هویت، مدارک سکونت و تلفن ... واقعی باشه "هیچوقت" لیمیت نمیشه مگر این که کلاهبرداری کنید که دیگه بحث لیمیت نیست و پی پال میتونه علیه شما اقدام قانونی کنه.
حساب بنده به دلیل اینکه آیپی عوض کردیم به اشتباه لیمیت شده. که هرکی با پایپال در ایران کار می کنه با لیمیت همیشه مواجه هست.
الان اکانت دیگری ساختیم.
دوست عزیز همیشه بحث لیمیت هست چه مدارک داشته باشید چه نداشته باشید.
مدارک برای مواقعی هست که بهتون شک کردن و می خوان تایید بشه اکنتتان و الا شما با آیپی ایران وارد حساب شو بعد مدارک بفرست ببین باز می کنن؟
شاید تازه تو اینکار اومدید مواظب باشید با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
با سپس فراوان از شما aph عزیز
ببینید اگه شما اقامت خارج از کشور را داشته باشید (با آدرس و تلفن معتبر) به چی میخواهند شک کنند؟
حتا اگه من یک بار با IP ایرانی هم log in کنم، ممکنه اکانتم لیمیت شه، ولی "هیچوقت" لیمیت باقی نمیمونه چون میتونم با پی پال تماس بگیرم بگم که به ایران یک مسافرت داشتم (در اصل، این لیمیت کردن پای پال در صورت مواجهه با IP ناشناس به دلیل حفاظت از اکانت خودم هست)
در ضمن ما تمام تراکنشهای پی پال را از خارج از ایران انجام میدهیم کسی درون ایران به پای پال log in نمیکنه
سلام
من فرضا گفت. این جواب آخری رو هم بنویسم که دیگه تاپیک دوستمون به حاشیه کشیده نشه و خراب نشه.
من یکی رو میناسم که خبره این کار هست.
مقداری پول برای مشتریشون invoice پرداخت کردند بعد دیتاسنتر برگشت زده که اسم این شخص دارنده حساب ایرانی هست. پایپال لیمیت کرده.
ایشون در گرجستان سکونت دارند . علاوه بر ارایه مدرک و قبض و غیره حسابشان لیمیت ماند و دلار های موجود تا اینکه بعد 6 ماه از لیمیت در آوردند.
دقت داشته باشید پایپال زیاد به اسم گیر نمیده اما چون دیتاسنتر اعلام کرده بود و ریفاند زده بود لینکار رو انجام داده بودند.
و مسایل دیگر که زیاد هستن.
عذر می خوام از استارتر تاپیک دیگر بحث را به حاشیه نمی برم. امیدوارم این حرفای من مفید باشه.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)